Menuplan - Blød kost

Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.

Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.

Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  • 2. Flødegullasch med  hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
  • 6. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  • 8. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
  • 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder
  • 12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogte ferskner med råcreme
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 5. Ugens legerede urtesuppe
  • 6. Hindbærshake med vanille
  • 8. Mulligatawny-suppe
  • 10. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Indisk dhal med urterismix
  • 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Hakkebøf med løg, bearnaisesovs, julienneblanding og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
  • 6. Urtemarineret sprængt svinekamsfars med sauce royal, kartofler og broccoli
  • 8. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  • 9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Hindbærfromage med flødeskum
  • 6. Solbærshake
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede urtesuppe
  • 9. Blomkålssuppe
  • 10. Chokoladebudding med flødeskum
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
  • 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, broccoli og ris
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Farsbrød med rødvinssauce, julienneblanding og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
  • 7. Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
  • 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  • 10. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
  • 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte pærer med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Appelsinfromage med flødeskum
  • 6. Spicysuppe med kokos
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Koldskål med kammerjunkere
  • 10. Aspargessuppe med kødboller
  • 11. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Mexicansk linsegryde med rismix
  • 3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og revne urter
  • 4. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
  • 6. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  • 7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
  • 8. Ribbensstegsfarsbrød med skysovs, kartofler og rødkål
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Kødsovs med pasta.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum
  • 2. Henkogte ferskner med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 8. Tomatsuppe med nudler
  • 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
  • 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gartnerens bolognese med nudler
  • 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  • 5. Kylling tikka masala med urterismix
  • 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
  • 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og blomkål
  • 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
  • 9. Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med rødvinssovs, kartofler og julienneblanding.

Forretter/efterretter

  • 2. Luksusæbler med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Pannacotta med bærsymfoni
  • 6. Hindbærshake med vanille
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Blomkålssuppe
  • 9. Chokoladebudding med flødeskum
  • 10. Kærnemælkssuppe.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
  • 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
  • 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
  • 6. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  • 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  • 8. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
  • 9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
  • 11. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding.
  • 12. Gammeldags oksesteg, tyndtskåret, med peberrodssovs, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 1. Alliancegrød med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legerede urtesuppe
  • 8. Paprikasuppe med kylling
  • 9. Skovbærfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål med tvebakker
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  • 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, revne urter og kartofler
  • 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  • 7. Forlorne hjerper i vildtsovs med kartofler og revne urter
  • 9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogte ferskner med råcreme
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Thaisuppe
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
  • 10. Koldskål med kammerjunkere.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 5. Kyllingefarsbrød med kryddersovs, broccoli og kartofler
  • 6. Let røget ribbensteg, hakket, med lys sovs, kartofler og broccoli
  • 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
  • 8. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
  • 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  • 12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
  • 5. Blomkålssuppe
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede urtesuppe
  • 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
  • 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  • 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Paprikagryde med hakket svinekød, kartofler og broccoli
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Appelsinkams farsbrød med orangesovs, kartofler og æbleratatoille
  • 5. Biksemad af hakket kød
  • 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
  • 12. Oksesteg, tyndtskåret, med skysovs, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med makronfløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 6. Aspargessuppe med kødboller
  • 9. Hindbærfromage med flødeskum
  • 10. Vafler med syltetøj
  • 11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Indisk dhal med urterismix
  • 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med skysovs, kartofler og julienneblanding
  • 5. Paneret flæsk, hakket med lys løgsovs, revne gulerødder og kartofler
  • 6. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
  • 7. Farsbrød med bacon, skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  • 9. Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
  • 10. Kyllingefarsbrød med soyasovs, julienneblanding og ris
  • 11. Kold tunmousse med dressing og brød.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte ferskner med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Mulligatawny-suppe
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
  • 2. Heksegryde med hakket svinekød, broccoli og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, wokgrønt og kartofler
  • 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
  • 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
  • 9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
  • 11. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og blomkål.

Forretter/efterretter

  • 1. Stikkelsbærgrød med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 8. Ugens legerede urtesuppe
  • 9. Jordbærkage med flødeskum
  • 10. Tropisk koldskål med kammerjunker
  • 12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gartnerens bolognese med nudler
  • 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Stegt kamfilet, tyndtskåret, med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  • 5. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
  • 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  • 7. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 8. Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
  • 11. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbærgrød med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Spicysuppe med kokos
  • 8. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  • 9. Fløderand med jordbærsovs
  • 10. Blomkålssuppe
  • 11. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Mangogryde med hakket kød, ris og broccoli
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
  • 4. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
  • 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoffel-ratatouillemix
  • 6. Lasagne
  • 7. Fars med bacon, dild, brun sovs, kartofler og blomkål
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.

Forretter/efterretter

  • 1. Solbærgrød med flødeskum
  • 2. Henkogte ferskner med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  • 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.