Hent menuplan for uge 10. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med stuvede ærter/gulerødder og kartofler
- Karbonade med skysovs, kartofler, broccoliblanding
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Farseret porre med porresovs, kartofler og revne gulerødder
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Hvidkålssuppe med sprængt svinekam
- Dampet sej med sennepssovs, kartofler og gulerødder
- Paprikakotelet i paprikasovs, kartoffelbåde og blomkål
- Kalvesteg med rødvinssovs, bønner, glaserede løg og kartofler
- Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Luksus blommer med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Kirsebærshake
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Chokolademousse med flødeskum
- Risengrød med smør og kanel
- Vafler med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, kålrabi og selleri i dressing med græskarkerne-topping.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 11. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartoffelbåde og wokgrøntsager
- Mangogryde med ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Leverstroganoff med kartoffelmos og ærter
- Kyllingeschnitzel med skysovs, kartofler og rodfrugter
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
- Pasta bolognese
- Stegt makrel med dildsovs, kartofler og gulerødder
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Kartoffelmoussaka
- Sprængt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Cheesecake med tropisk saftsovs
- Ugens legerede urtesuppe
- Kirsebærshake
- Frugtgrød med mælk
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Skovbærfromage med flødeskum
- Æbleskiver med syltetøj
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 12. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Bacongryde med kartoffelmos og rosenkål
- Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Kyllingebryst med ingefær i soyasovs med ris og julienneblanding
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majs
- Farsskinke med brun sovs, kartofler og kløvet gulerodsmix
- Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Biksemad
- Mexicansk kødsovs med rismix
- Kalvesteg med skysovs, bønner, og kartofler.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Vanillebudding med saftsovs
- Koldskål med ristet havregryn
- Pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, agurk, tomat, gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 13. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
- Ostindisk karryret med løse ris og carotter
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, kartofler og ærter
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
- Indianergryde med kartoffelmos og broccoli
- Påskelam med skysovs, kartofler og bønner
- Påskeplatte (kyllingesalat, røget laks med røræg og rullepølse med italiensk salat).
Forretter/efterretter
- Ribs-/solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Brownies med flødeskum
- Aspargessuppe med kødboller
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Kahlua-dessert med flødepynt
- Skidne æg
- Vafler med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med selleri, æble, valnødder,
vindruer og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 14. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Hollandsk biksemad
- Kyllingelår marengo med kartofler og broccoli
- Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienneblanding
- Pasta carbonara
- Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler og bønner
- Chili Con Carne med rismix.
Forretter/efterretter
- Jordbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Spicysuppe med kokos
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- A la forårslagkage
- Cremesuppe med solbærmarmelade
- Pandekager med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Kransekagekonfekt 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Tarteletter med høns i asparges
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Paprikakotelet i paprikasovs, kartoffelbåde og blomkål
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og broccoli
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Mexicanske pandekager, rismix, krydret tomatsovs
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og gulerødder
- Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- Jordbær-/rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Ugens legerede urtesuppe
- Hindbærshake med vanille
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Fragilité Roulade med hindbærskum
- Vafler med syltetøj
- Mannagrød med smør og kanel
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hakkebøf med løg, bearnaisesovs, kartofler og ærter
- Kalkunschnitzel med skysovs, kartofler og broccoliblanding
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
- Kødrand med lys sovs, kartofler og rodfrugter
- Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
- Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Wokret med kylling og nudler
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Hindbærfromage med flødeskum
- Pikantsuppe med skinketern
- Solbærshake
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Blomkålssuppe
- Chokoladebudding med flødeskum
- Pandekager med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
- Ostindisk karryret med løse ris og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg
- Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
- Chili Con Carne med rismix
- Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Kogt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder.
Forretter/efterretter
- Ribs-/blåbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Appelsinfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Spicysuppe med kokos
- Frugtgrød med mælk
- Koldskål med kammerjunkere
- A la forårslagkage
- Aspargessuppe med kødboller
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Mexicansk linsegryde med rismix
- Leverstroganoff med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og grøntsagsblanding
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding og kartofler
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
- Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Svineskank i flødesauce med champignon, kroblanding og kartofler
- Kødsovs med pasta
- Risotto med skinketern, bacon og grønt.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Svesketrifli
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Kylling tikka masala med urterismix
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
- Sprængt Svinekam, aspargessovs, kartofler og grøntsagssymfoni
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Bondeomelet
- Cremet pastaret med pølser og bacon
- Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Luksusæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Græskarsuppe
- Hindbærshake med vanille
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Chokoladebudding med flødeskum
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Ostindisk karryret med løse ris og carotter
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Paneret kotelet med kartofler, ærter og skysovs
- Wokret med kylling og nudler
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
- Millionbøf med kartoffelmos og bønner
- Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding
- Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Skovbærfromage med flødeskum
- Koldskål med tvebakker
- Pandekager med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Kyllingeschnitzel med skysovs, kartofler og garnituregrønt
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- Forlorne hjerper i vildtsovs med kartofler og revne urter
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Chili Con Carne med rismix
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Thaisuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- Koldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kalkun Cordon Bleu med kryddersovs, kartofler og herregårdsgrønt
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
- Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Blomkålssuppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Svesketrifli
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tarteletter med letstuvet sommergrønt
- Paprikagryde med kartofler og broccoli
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, æbleratatouille og kartofler
- Biksemad
- Tarteletter med høns i asparges
- Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og bønner
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatuille
- Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
- Oksesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Grøntsagssuppe med bacon
- Aspargessuppe med kødboller
- Frugtgrød med mælk
- Cremet skaldyrssuppe med rejer
- Hindbærfromage med flødeskum
- Vafler med syltetøj
- Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.