Om maden

Madens tilberedning

De retter, som laves på Madservice Kronjylland, tilberedes på traditionel vis, dog under ekstremt hygiejniske forhold.

Deklaration

Alle madretter er forsynet med etiketter, som fortæller dig om indholdet. Rød til varm mad og blå til kold mad.

Emballage

Maden leveres i engangsemballage. Både bakker og forseglingsfilm er miljøvenlig og kan efter brug smides i skraldespanden, som alt andet husholdningsaffald.

Opbevaring

Madservice Kronjylland udlåner et køleskabstermometer, så temperaturen kan overvåges.

Opvarmning

Når personalet fra Madservice Kronjylland leverer og introducerer maden første gang, medbringes evt. en mikroovn til udlån.

Kostpolitik

Det varme måltid leveret i form af køle-vacuum mad. Der kan hver uge vælges mellem 12 hovedretter og 12 for- eller efterretter.

Tilsyn

På siden her finder du et link til fødevarestyrelsens smiley og kontrolrapport.