Ingrediensliste
Her finder du indholdet af de mest fremtrædende råvarer i f.eks. gryderetter, farsbrød, supper, grønsagsblandinger osv.
Ved behov for information omkring ingrediensindhold i diæter/specialkost kontakt Madservice Kronjylland.
Hovedretter
Amerikansk farsbrød
Farsbrød af svinekød med bl.a. peberfrugt og løg. Krydret med persille, timian og allehånde
Bacongryde
Gryderet med bl.a. svinekød i tern, bacon, løg og champignon. Afrundet med fløde.
Benløse fugle
Svinekød med bacon
Biksemad
Ret med svinekød og okskød, kartofler, løg, tomatpuré, chili krydderi, worcester sauce, hp sauce og sweet chili sauce
Blomkålsfrikadeller
Vegetariske frikadeller rørt af kartofler, blomkål, kikærter, spinat, løg og persille
Bolognese
Kødsovs med oksekød, løg, gulerødder, hvidløg, hakkede tomater, basilikum og oregano
Bondeomelet
Omelet med æg, kartofler, bacon, skinke, løg, hvidløg, purløg og fløde
Brunkål
Nakkefilet (svinekød) i tern med bl.a. bacontern og hvidkål
Champignonpostej
Postej af ris, champignon, hakkede hasselnødder, løg, gulerødder og peberfrugt. Krydret med hvidløg, timian og persille.
Champignongryde med Ingefær
Gryderet med svinekød i tern, champignon, løg, porre, peberfrugt og ingefær. Afrundet med fløde.
Coq au vin
Kyllingebrystfillet i sovs med champignon, perleløg, løg, hvidløg, bacon og rødvin. Krydret med Persille, rosmarin, timian og laurbærblade. Afrundet med fløde.
Cremet pastaret
Ret med pasta skruer, bacon, cocktailpølser, skinke, løg, porre, peberfrugt, purløg og fløde
Enebærgryde
Gryderet med bl.a. svinekød i tern, løg og peberfrugt. Krydret med enebær og rosmarin. Afrundet med fløde.
Farserede rodfrugter
Farsbrød af svinekød med havregryn, æg, mælk, løg og rodfrugtmix
Farsruller
Fars af svine- og oksekød samt bacon. Minder om forloren hare.
Fiskeret fra Skagen
Dampet sejfilet i hvid sovs med asparges, fiskeboller, rejer, hvidvin, dild, citron og fløde. Populær ret blandt de kunder, som er vilde med fisk.
Flødegullash
Gryderet med svinekød i tern, løg og gulerødder. Afrundet med fløde. Krydret med paprika.
Forloren hare
Farsbrød af svinekød med bacon, havregryn, mælk, æg og løg
Forloren and
Farsbrød af svinekød med æbler, svesker havregryn, mælk, æg og løg
Forlorne hjerper
Fars af svinekød, oksekød, kalvehjerte, bacon og løg
Fransk oksegryde
Gryderet med oksekød, bacon, champignon, peberfrugt, rødvin, fløde og timian
Frikassé sovs
Hvid sovs med ærter, gulerødder, persille, mælk og fløde
Grillkøller
Svinekød m/ ben. Grillmarineret.
Græsk farsbrød
Farsbrød af svinekød, ris, ost, hvidløg og løg
Grøn postej
Farsbrød af kogte ris, grønkål, porrer, persille, kikærter, æg piskefløde og krydderurter
Gulerodsfrikadeller
Frikadeller af bl.a. kogte kartofler, gulerødder, forårsløg, persille, basilikum, sesamfrø, mælk og æg
Havbøf
Sejfilet vendt i rugmel og krydret med citronpeber og paprika. Serveres med stegte løg.
Hawaiikoteletter
Nakkekotelet med ananas. Krydret med karry.
Heksens gryderet
Gryderet med svinekød i tern, bacon, svampe, peberfrugt, løg og tranebær. Afrundet med fløde.
Hokifisk
Hvid fisk, med sejfilet-lignende fiskekød
Hollandsk biksemad
Gryderet med hakket oksekød, karry, løg, hvidkål, gulerødder og kartofler
Husarsteg
Nakkefilet med husarfyld (løg, champignon, bacon, timian)
Hvidkålsroulet
Fars bestående af svine- og oksekød svøbt i hvidkål
Hønsefrikassé
Frikassesovs med ærter og gulerødder samt dampet kyllingebryst
Indianergryde
Gryderet med hakket oksekød, løg, gulerødder, tomatpuré. Minder om klassisk millionbøf.
Irsk stuvning
Stuvning med svinekød i tern, hvidkål, gulerødder, løg, selleri, porrer, kartofler. Krydret med persille og laurbærblade.
Italiensk farsbrød
Farsbrød af svinekød med løg og revet ost. Krydret med persille og oregano.
Italienske krebinetter
Krebinetter af svinekød med ost. Krydret med timian og hvidløg.
Italienske kødboller
Kødboller af oksekød, revet ost, æg, mælk, løg, persille og hvidløg
Julemedister
Stegt medisterpølse med æble/kanelsmag
Jægergryde
Gryderet med svinekød i tern, bacon, hvidvin og tomatpuré. Krydret med rosmarin, enebær og vildtkrydderi. Afrundet med fløde.
Kalkun Cordon Bleu
Kalkunschnitzel med fyld af skinke og ost
Kalkungryde
Gryderet med kalkun i tern, majs, rød og grøn peberfrugt og estragon. Afrundet med fløde.
Kalvefrikassé
Kalvekød med hvid mælkesovs med ærter, gulerødder, persille, fløde
Karrykål
Gryderet med hakket oksekød, hvidkål og løg. Krydret med karry og gurkemeje
Kartoffel moussaka
Ovnret med hakket oksekød, kartofler, løg, hvidløg, gulerødder, tomatpuré, basilikum og bechamelsauce
Kikærtegryde
Grøntsagsgryde med kikærter, løg, peberfrugt, squash, auberginer, tomat, fløde, paprika
Knuste hjerter
Millionbøf af oksehjerter, champignons, løg, persille, tomat, mælk, fløde
Kogt hønsebryst
Hønsebryst dampet i ovn
Koteletter i fad
Nakkekoteletter i sovs med hakkede tomater, tomat puré, løg, champignon, mælk og fløde
Kyllingefrikadeller
Frikadeller af kylling med havregryn, æg, mælk, løg, purløg, hvidløg og persille
Krydret kyllingfarsbrød
Farsbrød af kylling med havregryn, mælk, æg, løg, peberfrugt og ingefær. Krydret med spidskommen, cayennepeber, koriander og indisk krydderiblanding.
Krydret lammegryde
Gryderet med lammekølle i tern, løg, hakkede tomater, honning, ingefær, sweet chili sauce og soya. Krydret med hvidløg, paprika koriander, kanel, peber og spidskommen. Afrundet med fløde.
Kylling marengo
Stegte kyllingelår med marengosovs bestående af champignon, løg, tomatpuré og hvidløg. Afrundet med fløde.
Kødrand med lys sovs
Farsbrød af svinekød tilsat løg, ærter, gulerødder
Lakselasagne
Lasagne med laks, spinat, gulerødder, og løg. Krydret med hvidløg, oregano, basilikum og et strejf af chili.
Leverstroganoff
Gryderet med kalvelever i strimler, cocktailpølser, bacon, løg, champignon og hakkede tomater. Krydret med paprika. Afrundet med fløde.
Mangogryde
Gryderet med kalkun i tern, perleløg, peberfrugt, hakkede tomater, mangochutney, mango, ananas og sweet chili sauce. Afrundet med fløde.
Mexikansk linsegryde
Vegetarisk gryderet med grønne linser, peberfrugt, majs, hvidløg, tomat, sød chilisovs, oregano, spidskommen og tacokrydderi
Mexikansk kødsovs
Krydret kødsovs med oksekød, løg, peberfrugt, majs og tomat. Krydret med oregano, chili, hvidløg, spidskommen og kryddermix.
Mexikanske pandekager
Pandekager fyldt med oksekød, løg, tomatpure, gulerødder og krydderurter
Millionbøf
Kødsovs med oksekød, løg, champignon og tomat puré
Ostindisk karryret
Gryderet med bl.a. svinekød i tern, hakkede tomater og æbletern. Krydret med karry.
Pakistansk kima
Krydret gryderet med hakket oksekød, løg, hakkede tomater, spinat. Krydret med, hvidløg, gurkemeje, ingefær, spidskommen og chili.
Paprikagryde
Gryderet med bl.a. svinekød i tern, løg, champignon, peberfrugt og hakkede tomater. Krydret med paprika.
Pasta Carbonara
Pastaret med bacon, skinke, revet ost, løg, hvidløg og fløde
Pasta skinkegratin
Grønsagsret med pasta, skinke, broccoli, løg, peberfrugt, hvidløg, revet ost og fløde
Pikant sej
Sejfilet med citronpeber og pikant flødeost
Pizzabøf med oregano/champignonsovs
Hakkebøf af oksekød i sovs med champignon, løg, hakkede tomater, tomatpuré, hvidløg og oregano. Afrundet med fløde.
Porreterrine
Grønsagsret med pasta, skinke, porre, løg, æg, fløde og revet ost
Provencelaks
Ovnbagt laksefilet krydret med citronpeber, grønne krydderurter, timian
Risotto
Gryderet med ris, cocktailpølser, bacontern, skinke, løg, champignon, peberfrugt, gulerødder, ærter og hvidløg. Krydret med karry og gurkemeje.
Rødbedekrebinet
Krebinet af kogte kartofler, gulerødder, rødbeder, løg, æg, havregryn, oregano og estragon
Selleribøf
Grøntsagsbøf af selleri, kartofler, løg, kikærter
Skinkewok
Gryderet med svinekød, løg, gulerødder, wokblanding, rød og grøn peberfrugt, hvidløg, ananas og soya
Skipperlabskovs
Svinekød i tern, kartoffeltern og løg
Spansk lammegryde
Gryderet med lammekølle, hvidløg, laurbærblade, svesker, abrikoser, løg, hvidløg, hakkede tomater, sherry og hvidvin. Afrundet med fløde.
Sur/sød sovs til varm kartoffelsalat
Sovs med løg, eddike og sukker
Svensk pølseret
Gryderet med pølsesnitter, kartofler, løg, tomatpuré, mælk og paprika
Ungarsk gryderet
Gryderet med svinekød i tern, løg, champignon, peberfrugt. Krydret med paprika og afrundet med fløde.
Urtekrebinetter
Vegetariske krebinetter af bl.a. Kartofler, gulerødder, selleri og løg. Krydret med estragon og oregano.
Vegetar-lasagne
Lasagne med pasta, urter, spinat, hytteost, tomat, løg, hvidløg, basilikum og oregano
Vegetarisk wokret med kikærter
Grøntsagsret med kikærter, hvidkål, broccoli, gulerødder, bønner, forårsløg, peberfrugt, ingefær og krydderier
Ølbraiseret svinekam
Svinekam stegt i marinade af Royal staut øl, sirup, enebær, rosmarin, laurbærblade, løg og hvidløg
Tilbehør
Blomkålsblanding
Blomkål, ærter, gulerødder
Broccoliblanding
Broccoli, blomkål og babycarotter
Coleslaw
Råkost med gulerod, hvidkål og coleslaw dressing
Delikatesseblanding/delikatessegrønt
Ærter, majs, løg, peberfrugt
Garnituregrønt
Babymajs, babycarotter og dinnerbønner
Gazpachosovs
Sovs med løg, gulerødder, hakkede tomater, hvidløg, persille, timian og oksebouillon
Gourmetblanding
Babycarotter, broccoli og ærter
Græskarsuppe
Pureret suppe af græskar, løg, gulerødder, hvidløg, ingefær, citron og chili
Grøntsagsmix
Ærter, gulerødder, majs, blomkål
Grøntsagsmos
Kartoffel, selleri, persille og mælk
Grøntsags saute
Grønsagsret med gulerødder, løg, porre, peberfrugt, hakkede tomater, hvidløg, chili pulver og sweet chili sauce
Grøntsagssymfoni
Babycarotter, blomkål og dinnerbønner
Herregårdsgrøntsager
Gulerødder, romanabønner, blomkål
Honningsauterede grøntsager
Strimler af gulerod, pastinak og asparges med honning, timian og rosmarin
Julienne blanding
Røde og gule gulerødder, pastinak og grønne asparges
Kartoffel-Ratatouillemix
Kartofler, gulerødder, Squash, rød peber, pastinak, persille, hvidløg
Kroblanding
Røde og gule gulerødder, slikærter, blomkål
Krydret spinat
Spinat med hvidløg og dild
Majsblanding
Ærter, majs, rød peberfrugt
Ratatouille
Tomater, courgetter, auberginer, løg, rød og grøn peber
Revne urter
Gulerødder, selleri
Rismix til mexikansk kødsovs
Ris med rodfrugtmix
Rodfrugter ovnbagte
Rodfrugter med rosmarin og citronpeber
Rodfrugtemos
Mos af kartofler og selleri
Romanescoblanding
Romanescokål, babycarotter og blomkål
Rosmarinæbler
Æblebåde med rosmarin
Sauterede grøntsager
Gulerødder, selleri, bønner og kinesiske svampe med grillkrydderi
Sommergrøntsager
Babycarotter, bønner og ærter
Urte/ramsløgsauce til kalkun
Strimler af gulerod, pastinak og asparges i sovs med hvidløg og ramsløg. Afrundet med fløde.
Urtekartoffelmos
Kartofler, blomkål, selleri og persille
Wokblanding
Gulerodsstrimler, selleri, bønner, kinesiske svampe
Æbleratatouille
Æbler, gulerødder, løg
Forretter/Efterretter
A la forårslagkage
Marengs med moccaflødeskum
Alliancegrød
Frugtgrød med ribs, solbær og hindbær.
Bondepige med slør
Æblegrød med ymerdrys, farin. Pyntes med flødeskum.
Cheesecake
Fromage med flødeost og creme fraiche tilsmagt sukker og vaniljesukker, på bund af digestive kiks
Fragelite roulade
Rouladebund med chokolade, rullet med hindbærskum og pyntet med mandelflager
Græskarsuppe
Pureret suppe af græskar, gulerødder, løg, æbler, hvidløg, ingefær, citron og lidt chili.
Hytteostdessert
Hytteost med flødeskum tilsmagt med sukker og vanillesukker
Juliennesuppe
Suppe med gulerødder, porre, selleri og persille
Kahlua fromage
Fromage med smag af Kahlua og kaffe. Pyntes med flødeskum.
Legeret urtesuppe
Cremet urtesuppe med selleri, gulerødder, kartofler og porrer. Krydret med purløg og afrundet med fløde.
Minestronesuppe
Suppe med suppehorn, bacon, løg, selleri, gulerødder, hvidkål, porre, hvidløg, hakkede tomater og tomatpuré.
Muligatawny suppe
Krydret suppe med hønsekød, peberfrugt, porrer, løg og fløde. Krydret med hvidløg, karry og timian.
Pannacotta
Flødefromage med et strejf af stjerneanis
Pikantsuppe med skinke
Suppe med røget skinke, løg, porre, gulerødder, peberfrugt, purløg og pikantflødeost. Afrundet med fløde.
Pærevælling
Kærnemælksvælling med byggryn, serveret med henkogte pærer
Sennepssovs med skidne æg
Kogte æg med mælkesovs med fiskesennep, sennep og fløde
Skovbærgrød
Grød med brombær, solbær og hindbær
Solbærshake
Koldskål med solbær
Tropisk koldskål
Koldskål med ananas og mangopuré
Ungarsk gullaschsuppe
Suppe med oksekød, løg, gulerødder, peberfrugt, tomatpuré og paprika.
Ymerris
Dessert med ris, ymer, fløde og vaniljesukker