Ingrediensliste

Ingrediensindhold i fuldkostretter fra Madservice Kronjylland

Her finder du indholdet af de mest fremtrædende råvarer i f.eks. gryderetter, farsbrød, supper, grønsagsblandinger osv.

Ved behov for information omkring ingrediensindhold i diæter/specialkost kontakt Madservice Kronjylland.

Hovedretter

Amerikansk farsbrød

Farsbrød af svinekød med bl.a. peberfrugt og løg. Krydret med persille, timian og allehånde

Bacongryde

Gryderet med bl.a. svinekød i tern, bacon, løg og champignon. Afrundet med fløde.

Benløse fugle

Svinekød med bacon

Biksemad

Ret med svinekød og okskød, kartofler, løg, tomatpuré, chili krydderi, worcester sauce, hp sauce og sweet chili sauce

Blomkålsfrikadeller

Vegetariske frikadeller rørt af kartofler, blomkål, kikærter, spinat, løg og persille

Bolognese

Kødsovs med oksekød, løg, gulerødder, hvidløg, hakkede tomater, basilikum og oregano

Bondeomelet

Omelet med æg, kartofler, bacon, skinke, løg, hvidløg, purløg og fløde

Brunkål

Nakkefilet (svinekød) i tern med bl.a. bacontern og hvidkål

Champignonpostej

Postej af ris, champignon, hakkede hasselnødder, løg, gulerødder og peberfrugt. Krydret med hvidløg, timian og persille.

Champignongryde med Ingefær

Gryderet med svinekød i tern, champignon, løg, porre, peberfrugt og ingefær. Afrundet med fløde.

Coq au vin

Kyllingebrystfillet i sovs med champignon, perleløg, løg, hvidløg, bacon og rødvin. Krydret med Persille, rosmarin, timian og laurbærblade. Afrundet med fløde.

Cremet pastaret

Ret med pasta skruer, bacon, cocktailpølser, skinke, løg, porre, peberfrugt, purløg og fløde

Enebærgryde

Gryderet med bl.a. svinekød i tern, løg og peberfrugt. Krydret med enebær og rosmarin. Afrundet med fløde.

Farserede rodfrugter

Farsbrød af svinekød med havregryn, æg, mælk, løg og rodfrugtmix

Farsruller

Fars af svine- og oksekød samt bacon. Minder om forloren hare.

Fiskeret fra Skagen

Dampet sejfilet i hvid sovs med asparges, fiskeboller, rejer, hvidvin, dild, citron og fløde. Populær ret blandt de kunder, som er vilde med fisk.

Flødegullash

Gryderet med svinekød i tern, løg og gulerødder. Afrundet med fløde. Krydret med paprika.

Forloren hare

Farsbrød af svinekød med bacon, havregryn, mælk, æg og løg

Forloren and

Farsbrød af svinekød med æbler, svesker havregryn, mælk, æg og løg

Forlorne hjerper

Fars af svinekød, oksekød, kalvehjerte, bacon og løg

Fransk oksegryde

Gryderet med oksekød, bacon, champignon, peberfrugt, rødvin, fløde og timian

Frikassé sovs

Hvid sovs med ærter, gulerødder, persille, mælk og fløde

Grillkøller

Svinekød m/ ben. Grillmarineret.

Græsk farsbrød

Farsbrød af svinekød, ris, ost, hvidløg og løg

Grøn postej

Farsbrød af kogte ris, grønkål, porrer, persille, kikærter, æg piskefløde og krydderurter

Gulerodsfrikadeller

Frikadeller af bl.a. kogte kartofler, gulerødder, forårsløg, persille, basilikum, sesamfrø, mælk og æg

Havbøf

Sejfilet vendt i rugmel og krydret med citronpeber og paprika. Serveres med stegte løg.

Hawaiikoteletter

Nakkekotelet med ananas. Krydret med karry.

Heksens gryderet

Gryderet med svinekød i tern, bacon, svampe, peberfrugt, løg og tranebær. Afrundet med fløde.

Hokifisk

Hvid fisk, med sejfilet-lignende fiskekød

Hollandsk biksemad

Gryderet med hakket oksekød, karry, løg, hvidkål, gulerødder og kartofler

Husarsteg

Nakkefilet med husarfyld (løg, champignon, bacon, timian)

Hvidkålsroulet

Fars bestående af svine- og oksekød svøbt i hvidkål

Hønsefrikassé

Frikassesovs med ærter og gulerødder samt dampet kyllingebryst

Indianergryde

Gryderet med hakket oksekød, løg, gulerødder, tomatpuré. Minder om klassisk millionbøf.

Irsk stuvning

Stuvning med svinekød i tern, hvidkål, gulerødder, løg, selleri, porrer, kartofler. Krydret med persille og laurbærblade.

Italiensk farsbrød

Farsbrød af svinekød med løg og revet ost. Krydret med persille og oregano.

Italienske krebinetter

Krebinetter af svinekød med ost. Krydret med timian og hvidløg.

Italienske kødboller

Kødboller af oksekød, revet ost, æg, mælk, løg, persille og hvidløg

Julemedister

Stegt medisterpølse med æble/kanelsmag

Jægergryde

Gryderet med svinekød i tern, bacon, hvidvin og tomatpuré. Krydret med rosmarin, enebær og vildtkrydderi. Afrundet med fløde.

Kalkun Cordon Bleu

Kalkunschnitzel med fyld af skinke og ost

Kalkungryde

Gryderet med kalkun i tern, majs, rød og grøn peberfrugt og estragon. Afrundet med fløde.

Kalvefrikassé

Kalvekød med hvid mælkesovs med ærter, gulerødder, persille, fløde

Karrykål

Gryderet med hakket oksekød, hvidkål og løg. Krydret med karry og gurkemeje

Kartoffel moussaka

Ovnret med hakket oksekød, kartofler, løg, hvidløg, gulerødder, tomatpuré, basilikum og bechamelsauce

Kikærtegryde

Grøntsagsgryde med kikærter, løg, peberfrugt, squash, auberginer, tomat, fløde, paprika

Knuste hjerter

Millionbøf af oksehjerter, champignons, løg, persille, tomat, mælk, fløde

Kogt hønsebryst

Hønsebryst dampet i ovn

Koteletter i fad

Nakkekoteletter i sovs med hakkede tomater, tomat puré, løg, champignon, mælk og fløde

Kyllingefrikadeller

Frikadeller af kylling med havregryn, æg, mælk, løg, purløg, hvidløg og persille

Krydret kyllingfarsbrød

Farsbrød af kylling med havregryn, mælk, æg, løg, peberfrugt og ingefær. Krydret med spidskommen, cayennepeber, koriander og indisk krydderiblanding.

Krydret lammegryde

Gryderet med lammekølle i tern, løg, hakkede tomater, honning, ingefær, sweet chili sauce og soya. Krydret med hvidløg, paprika koriander, kanel, peber og spidskommen. Afrundet med fløde.

Kylling marengo

Stegte kyllingelår med marengosovs bestående af champignon, løg, tomatpuré og hvidløg. Afrundet med fløde.

Kødrand med lys sovs

Farsbrød af svinekød tilsat løg, ærter, gulerødder

Lakselasagne

Lasagne med laks, spinat, gulerødder, og løg. Krydret med hvidløg, oregano, basilikum og et strejf af chili.

Leverstroganoff

Gryderet med kalvelever i strimler, cocktailpølser, bacon, løg, champignon og hakkede tomater. Krydret med paprika. Afrundet med fløde.

Mangogryde

Gryderet med kalkun i tern, perleløg, peberfrugt, hakkede tomater, mangochutney, mango, ananas og sweet chili sauce. Afrundet med fløde.

Mexikansk linsegryde

Vegetarisk gryderet med grønne linser, peberfrugt, majs, hvidløg, tomat, sød chilisovs, oregano, spidskommen og tacokrydderi

Mexikansk kødsovs

Krydret kødsovs med oksekød, løg, peberfrugt, majs og tomat. Krydret med oregano, chili, hvidløg, spidskommen og kryddermix.

Mexikanske pandekager

Pandekager fyldt med oksekød, løg, tomatpure, gulerødder og krydderurter

Millionbøf

Kødsovs med oksekød, løg, champignon og tomat puré

Ostindisk karryret

Gryderet med bl.a. svinekød i tern, hakkede tomater og æbletern. Krydret med karry.

Pakistansk kima

Krydret gryderet med hakket oksekød, løg, hakkede tomater, spinat. Krydret med, hvidløg, gurkemeje, ingefær, spidskommen og chili.

Paprikagryde

Gryderet med bl.a. svinekød i tern, løg, champignon, peberfrugt og hakkede tomater. Krydret med paprika.

Pasta Carbonara

Pastaret med bacon, skinke, revet ost, løg, hvidløg og fløde

Pasta skinkegratin

Grønsagsret med pasta, skinke, broccoli, løg, peberfrugt, hvidløg, revet ost og fløde

Pikant sej

Sejfilet med citronpeber og pikant flødeost

Pizzabøf med oregano/champignonsovs

Hakkebøf af oksekød i sovs med champignon, løg, hakkede tomater, tomatpuré, hvidløg og oregano. Afrundet med fløde.

Porreterrine

Grønsagsret med pasta, skinke, porre, løg, æg, fløde og revet ost

Provencelaks

Ovnbagt laksefilet krydret med citronpeber, grønne krydderurter, timian

Risotto

Gryderet med ris, cocktailpølser, bacontern, skinke, løg, champignon, peberfrugt, gulerødder, ærter og hvidløg. Krydret med karry og gurkemeje.

Rødbedekrebinet

Krebinet af kogte kartofler, gulerødder, rødbeder, løg, æg, havregryn, oregano og estragon

Selleribøf

Grøntsagsbøf af selleri, kartofler, løg, kikærter

Skinkewok

Gryderet med svinekød, løg, gulerødder, wokblanding, rød og grøn peberfrugt, hvidløg, ananas og soya

Skipperlabskovs

Svinekød i tern, kartoffeltern og løg

Spansk lammegryde

Gryderet med lammekølle, hvidløg, laurbærblade, svesker, abrikoser, løg, hvidløg, hakkede tomater, sherry og hvidvin. Afrundet med fløde.

Sur/sød sovs til varm kartoffelsalat

Sovs med løg, eddike og sukker

Svensk pølseret

Gryderet med pølsesnitter, kartofler, løg, tomatpuré, mælk og paprika

Ungarsk gryderet

Gryderet med svinekød i tern, løg, champignon, peberfrugt. Krydret med paprika og afrundet med fløde.

Urtekrebinetter

Vegetariske krebinetter af bl.a. Kartofler, gulerødder, selleri og løg. Krydret med estragon og oregano.

Vegetar-lasagne

Lasagne med pasta, urter, spinat, hytteost, tomat, løg, hvidløg, basilikum og oregano

Vegetarisk wokret med kikærter

Grøntsagsret med kikærter, hvidkål, broccoli, gulerødder, bønner, forårsløg, peberfrugt, ingefær og krydderier

Ølbraiseret svinekam

Svinekam stegt i marinade af Royal staut øl, sirup, enebær, rosmarin, laurbærblade, løg og hvidløg

Tilbehør

Blomkålsblanding

Blomkål, ærter, gulerødder

Broccoliblanding

Broccoli, blomkål og babycarotter

Coleslaw

Råkost med gulerod, hvidkål og coleslaw dressing

Delikatesseblanding/delikatessegrønt

Ærter, majs, løg, peberfrugt

Garnituregrønt

Babymajs, babycarotter og dinnerbønner

Gazpachosovs

Sovs med løg, gulerødder, hakkede tomater, hvidløg, persille, timian og oksebouillon

Gourmetblanding

Babycarotter, broccoli og ærter

Græskarsuppe

Pureret suppe af græskar, løg, gulerødder, hvidløg, ingefær, citron og chili

Grøntsagsmix

Ærter, gulerødder, majs, blomkål

Grøntsagsmos

Kartoffel, selleri, persille og mælk

Grøntsags saute

Grønsagsret med gulerødder, løg, porre, peberfrugt, hakkede tomater, hvidløg, chili pulver og sweet chili sauce

Grøntsagssymfoni

Babycarotter, blomkål og dinnerbønner

Herregårdsgrøntsager

Gulerødder, romanabønner, blomkål

Honningsauterede grøntsager

Strimler af gulerod, pastinak og asparges med honning, timian og rosmarin

Julienne blanding

Røde og gule gulerødder, pastinak og grønne asparges

Kartoffel-Ratatouillemix

Kartofler, gulerødder, Squash, rød peber, pastinak, persille, hvidløg

Kroblanding

Røde og gule gulerødder, slikærter, blomkål

Krydret spinat

Spinat med hvidløg og dild

Majsblanding

Ærter, majs, rød peberfrugt

Ratatouille

Tomater, courgetter, auberginer, løg, rød og grøn peber

Revne urter

Gulerødder, selleri

Rismix til mexikansk kødsovs

Ris med rodfrugtmix

Rodfrugter ovnbagte

Rodfrugter med rosmarin og citronpeber

Rodfrugtemos

Mos af kartofler og selleri

Romanescoblanding

Romanescokål, babycarotter og blomkål

Rosmarinæbler

Æblebåde med rosmarin

Sauterede grøntsager

Gulerødder, selleri, bønner og kinesiske svampe med grillkrydderi

Sommergrøntsager

Babycarotter, bønner og ærter

Urte/ramsløgsauce til kalkun

Strimler af gulerod, pastinak og asparges i sovs med hvidløg og ramsløg. Afrundet med fløde.

Urtekartoffelmos

Kartofler, blomkål, selleri og persille

Wokblanding

Gulerodsstrimler, selleri, bønner, kinesiske svampe

Æbleratatouille

Æbler, gulerødder, løg

Forretter/Efterretter

A la forårslagkage

Marengs med moccaflødeskum

Alliancegrød

Frugtgrød med ribs, solbær og hindbær.

Bondepige med slør

Æblegrød med ymerdrys, farin. Pyntes med flødeskum.

Cheesecake

Fromage med flødeost og creme fraiche tilsmagt sukker og vaniljesukker, på bund af digestive kiks

Fragelite roulade

Rouladebund med chokolade, rullet med hindbærskum og pyntet med mandelflager

Græskarsuppe

Pureret suppe af græskar, gulerødder, løg, æbler, hvidløg, ingefær, citron og lidt chili.

Hytteostdessert

Hytteost med flødeskum tilsmagt med sukker og vanillesukker

Juliennesuppe

Suppe med gulerødder, porre, selleri og persille

Kahlua fromage

Fromage med smag af Kahlua og kaffe. Pyntes med flødeskum.

Legeret urtesuppe

Cremet urtesuppe med selleri, gulerødder, kartofler og porrer. Krydret med purløg og afrundet med fløde.

Minestronesuppe

Suppe med suppehorn, bacon, løg, selleri, gulerødder, hvidkål, porre, hvidløg, hakkede tomater og tomatpuré.

Muligatawny suppe

Krydret suppe med hønsekød, peberfrugt, porrer, løg og fløde. Krydret med hvidløg, karry og timian.

Pannacotta

Flødefromage med et strejf af stjerneanis

Pikantsuppe med skinke

Suppe med røget skinke, løg, porre, gulerødder, peberfrugt, purløg og pikantflødeost. Afrundet med fløde.

Pærevælling

Kærnemælksvælling med byggryn, serveret med henkogte pærer

Sennepssovs med skidne æg

Kogte æg med mælkesovs med fiskesennep, sennep og fløde

Skovbærgrød

Grød med brombær, solbær og hindbær

Solbærshake

Koldskål med solbær

Tropisk koldskål

Koldskål med ananas og mangopuré

Ungarsk gullaschsuppe

Suppe med oksekød, løg, gulerødder, peberfrugt, tomatpuré og paprika.

Ymerris

Dessert med ris, ymer, fløde og vaniljesukker