Kostpolitik

Det varme måltid leveret i form af køle-vacuum mad. Der kan hver uge vælges mellem 12 hovedretter og 12 for- eller efterretter. Desuden kan der bestilles ta`selv menu, her vælges der 1 hovedret som er kød + sovs, hertil vælges der 2 x tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris og forskellige grøntsager.

Kvalitetskrav for Madservice (samlet) i Randers Kommune

  • At borgeren får et ernæringsrigtigt tilbud.
  • At yde en forebyggende indsats, således at de kvaliteter borgeren sætter pris på, fastholdes.
  • At tilbyde mad tilberedt af faguddannet personale
  • At tilbyde et varieret tilbud efter borgerens ønsker og behov
  • At tilbyde god information om bl.a. diæter
  • At man kan bo længst muligt i eget hjem.

Der skal som hovedregel modtages 4 hovedretter om ugen.

Maden er energirigtig sammensat, så den også tilgodeser småtspisende.

Der leveres også diætkost.