Samarbejde med Randers Kommunes plejecentre

Maden til beboerne på Randers kommunes plejehjem tilberedes i et tæt samarbejde, mellem plejecentrene og Madservice Kronjylland.

Maden til beboerne på Randers kommunes plejehjem tilberedes i et tæt samarbejde, mellem plejecentrene og Madservice Kronjylland.

Hvad tilbereder Madservice Kronjylland. 

Ca. 25 % af maden tilberedes af Madservice Kronjylland. Det er primært dele af middagsmaden, som kød, sovs, supper og desserter. Her til kommer mange forskellige diæter og specialkost.

Til middagsmåltiderne, har hver enkelt afdeling mulighed for, selv at vælge hvilke retter de vil servere, ud fra 12 ugentlige menuer. Hver uge, 12 nye menuer på menuplanen.

Hvad tilberedes decentralt på plejecentrene?

Alle dagens øvrige måltider (mindst 75 %) tilberedes decentralt på de enkelte plejecentre.

Dette gælder bl.a. også al tilbehøret til middagsmaden, f.eks. kartofler, kartoffelsalat, kartoffelmos, ris, gulerodssalat, agurkesalat, kogte grøntsager osv. alt efter, hvad det enkelte sted har ressourcer til, og hvad de ønsker at servere.

Dette gælder også tilbehør til supper og desserter som f.eks. flutes, kuvertbrød, flødeskumspynt, råcreme, kammerjunkere osv.

De mange menu-muligheder betyder stor valgfrihed for de enkelte plejecentre, ligesom der er stor forskel på, hvem der spiser den varme mad om middagen og hvem der vælger at spise den varme mad om aftenen.

Plejecentrene har mulighed for, selv at stå for hele middagsmåltidet, 1 dag om ugen.