Sådan tilbereder vi maden

Maden bliver tilberedt i et storkøkken under ekstremt hygiejniske forhold.

Hos os er det en æressag at lave mad, der smager hjemmelavet - smager af mere. Vi bruger derfor kun råvarer af høj kvalitet og tilbereder dem efter gamle traditioner. Det giver nemlig både sundere og mere velsmagende mad.

Maden tilberedes ud fra traditionelle metoder, men med særligt stort fokus på fødevarehygiejne.

Madservice Kronjylland har opnået det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60 % af fødevarerne er økologiske.

Vi tilbyder, at du kan vælge retter, der ikke er rituelt tilberedt. Det er dog ikke alle retter, der tilbydes i både rituelt og ikke-rituelt tilberedte versioner.

For at bevare smag, udseende, vitaminer og mineraler bedst muligt nedkøles maden meget hurtigt efter tilberedning.

Efter nedkølningen vakuumeres maden og pakkes i en kontrolleret atmosfære for at bevare smag og fjerne ilt. Dermed kan maden holde i længere tid - på samme måde som de pålægspakker, du kender fra dagligvarebutikkerne. Udbringningen sker i en kølebil, så maden leveres kold.

Vi har et tæt samarbejde med Fødevarestyrelsen om bl.a. egenkontrol, holdbarhed og fødevaresikkerhed.