
Menuplan - Gratinkost
Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.
Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.
Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Amerikansk farsbrødsgratin med tomatsovs, majsgratin og mos
- 8. Millionbøf, pureret med broccoligratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos
- 12. Oksestegsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Abrikosgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4, Ananasfromage med flødeskum
- 6. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 8. Ugens suppe, pureret
- 9. Hindbærfromage med flødeskum
- 11. Cremesuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 4. Kamfiletgratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, broccoligratin og mos
- 7. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos
- 10. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
- 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Chokoladebudding med flødeskum
- 5. Mulligatawny-suppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Koldskål
- 12. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Heksegryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med kryddersovs, majsgratin og mos
- 6. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
- 5. Kartoffelsuppe, pureret
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Jordbærkage med flødeskum, pureret
- 10. Tropisk koldskål
- 12. Skovbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 8. Kyllingefrikadellegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 11. Spareribs i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Spicysuppe med kokos, pureret
- 6. Maizenagrød med smør og kanel
- 8. Kærnemælkskoldskål
- 9. Fløderand med pureret jordbærsovs
- 10. Blomkålssuppe, pureret
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet blomkål og mos
- 5. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farsgratin med bacon og dild, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Røget ribbenstegsgratin med lys sovs, mos og broccoligratin
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens suppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- 10. Ymerkoldskål
- 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 4. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 6. Karbonadegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 7. Amerikansk farsbrødsgratin med tomatsovs, majsgratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Grillkølle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 12. Tyrkisk kødbollegratin i kryddersovs og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Abrikosgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 5. Borgmestergårdens suppe, pureret
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Jordbærkoldskål
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ungarsk gryderet med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Stegt medisterpølsegratin med pureret stuved sommerkål og mos
- 5. Sennepssovs med kødgratin, blomkålsgratin og mos
- 7. Kyllingefarsbrødsgratin med whiskysovs, ærtegratin og mos
- 8. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød
- 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Oksestegsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Pannacotta med tropisk saftsovs
- 6. Kærnemælkssuppe
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
- 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum,
- 10. Koldskål
- 11. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
- 4. Hamburgerryggratin med lys sovs, ærtegratin og mos
- 5. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 6. Kyllingegratin med morneysovs, ærtegratin og mos
- 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Kamfiletgratin med rødvinssovs, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Thaisuppe, pureret
- 9. Vaniljebudding med saftsovs
- 10. Tropisk koldskål
- 12. Hindbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Sprængt svinekamsgratin med urtesauce, broccoligratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 8. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med limesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Minestronesuppe, pureret
- 9. Kahlua-dessert med flødepynt
- 10. Jordbærkoldskål
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Kyllingegratin med morneysovs, ærtegratin og mos
- 6. Karbonadegratin med pureret stuvede grønærter og mos
- 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum,
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Jordbærkage med flødeskum, pureret
- 6. Mulligatawny-suppe, pureret
- 8. Spicysuppe med kokos, pureret
- 9. Ananasfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkskoldskål
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Kyllingegratin i mangosovs, ærtegratin og mos
- 3. Stegt medisterpølsegratin med pureret stuved sommerkål og mos
- 4. Stegt nakkegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farsgratin med porre, skysovs, gulerodsgratin og mos
- 8. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens suppe, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kirsebærkoldskål
- 12. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Plankebøfgratin med bearnaisesovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Appelsinkams gratin med orangesovs, broccoligratin og mos
- 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 8. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
- 10. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Kartoffelsuppe, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens suppe, pureret
- 9. Bondepige med slør, pureret
- 10. Ymerkoldskål
- 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med porre, pureret porresovs, broccoligratin og mos
- 4. Rullestegsgratin med sveske, skysovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kalkunkarbonadegratin med pureret stuvet ærter, asparges og bønner og mos
- 6. Grillkølle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Kyllingefarsbrødsgratin med whiskysovs, gulerodsgratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte pærer med vaniljefløde, pureret
- 4. Appelsinfromage med flødeskum
- 6. Kærnemælkssuppe
- 8. Koldskål
- 9. Hytteostdessert med kirsebærsaftsovs
- 10. Blomkålssuppe, pureret
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hjertemillionbøf, pureret, med kartoffelmos og majsgratin
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
- 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, ærtegratin og mos
- 11. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med skysovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Paprikasuppe, pureret
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Ymerkoldskål
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat tomat agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.