Menuplan - Gratinkost

Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.

Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.

Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Sprængt svinekamsgratin med urtesauce, broccoligratin og mos
  • 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
  • 7. Kødrandsgratin med lys sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
  • 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
  • 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
  • 6. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Minestronesuppe, pureret
  • 10. Jordbærkoldskål
  • 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Flødegullash med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med morneysovs, ærtegratin og mos
  • 6. Karbonadegratin med purerede, stuvede grønærter og mos
  • 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, ærtegratin og mos
  • 10. Grillkølle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 12. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Jordbærkage med flødeskum, pureret
  • 6. Mulligatawny-suppe, pureret
  • 8. Spicysuppe med kokos, pureret
  • 9. Ananasfromage med flødeskum
  • 11. Kærnemælkskoldskål
  • 12. Æblesuppe, pureret.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Svinekødsgratin i mangosovs, ærtegratin og mos
  • 3. Stegt medisterpølsegratin med pureret stuvet sommerkål og mos
  • 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 7. Farsgratin med porre, skysovs, gulerodsgratin og mos
  • 8. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød
  • 12. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt abrikos med vaniljefløde, pureret
  • 4. Fløderand med jordbærsovs
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret suppe, pureret
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Kirsebærkoldskål
  • 12. Jordbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Paprikagryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
  • 4. Plankebøfgratin med bearnaisesovs, ærtegratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 6. Appelsinkams gratin med orangesovs, broccoligratin og mos
  • 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
  • 8. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
  • 10. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret suppe, pureret
  • 9. Bondepige med slør, pureret
  • 10. Ymerkoldskål
  • 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
  • 3. Porrefrikadellegratin, pureret, porresovs, broccoligratin og mos
  • 4. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
  • 5. Karbonadegratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 6. Grillkølle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 7. Kyllingefarsbrødsgratin med whiskysovs, ærtegratin og persillemos
  • 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, blomkålsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogte pærer med vaniljefløde, pureret
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 6. Kærnemælkssuppe
  • 8. Koldskål
  • 9. Hytteostdessert med kirsebærsaftsovs
  • 10. Blomkålssuppe, pureret
  • 12. Hyldebærsuppe.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Hjertemillionbøf, pureret med kartoffelmos og broccoligratin
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
  • 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos
  • 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, gulerodsgratin og mos
  • 11. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 12. Kalvegratin med skysovs, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legeret suppe, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Paprikasuppe, pureret
  • 9. Nougatfromage med henkogte æbler
  • 10. Ymerkoldskål
  • 11. Kold hindbærsuppe med flødeskum.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Hønsegratin med pureret frikassé sovs og mos
  • 6. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
  • 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, majsgratin og mos
  • 8. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
  • 9. Laksegratin med urtehollandaise, broccoligratin og mos
  • 10. Hawaiisovs med kødgratin, blomkålsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Kirsebærgrød, pureret, med flødeskum
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 8. Mulligatawny-suppe, pureret
  • 9. Appelsinfromage med flødeskum
  • 10. Tropisk koldskål
  • 11. Æblesuppe, pureret.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Ungarsk gryderet med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
  • 4. Stegt kalvelever i gratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
  • 6. Appelsinkams gratin med orangesovs, broccoligratin og mos
  • 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
  • 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos med dild
  • 11. Pakistansk kima, pureret, med majsgratin og mos
  • 12. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
  • 5. Ugens legeret suppe, pureret
  • 8. Tomatsuppe
  • 9. Skovbærfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål
  • 12. Rabarbersuppe, pureret.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Karbonadegratin med pureret stuvede grønærter og mos
  • 5. Kyllingegratin med paprikasovs, broccoligratin og mos
  • 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, ærtegratin og mos
  • 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Benløse fugle i gratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
  • 10. Kamfiletgratin med rødvinssovs, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt abrikos med vaniljefløde, pureret
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legeret suppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 8. Kartoffelsuppe, pureret
  • 9. Moccafromage med flødeskum
  • 12. Hyldebærsuppe.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Ostindisk karryret med kødgratin, majsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
  • 9. Laksegratin med hvidvinssovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Kødsovs, pureret med kartoffelmos og blomkålsgratin
  • 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Pannacotta med pureret bærsymfoni
  • 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret suppe, pureret
  • 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
  • 10. Hindbærshake med vanilje
  • 12. Solbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
  • 4. Grønkålssuppe, pureret, med medistergratin
  • 5. Kyllingegratin i mangosovs med ærtegratin og mos
  • 6. Brunkål, pureret, med svinekødsgratin
  • 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, ærtegratin og mos
  • 8. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
  • 9. Torskegratin med hvid løgsovs, mos og gulerodsgratin
  • 12. Pizzabøfgratin med krydret champignonsovs, blomkålsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Chokolademousse med flødeskum
  • 5. Ugens legeret suppe, pureret
  • 8. Mulligatawny-suppe, pureret
  • 9. Ymerfromage med saftsovs
  • 10. Kærnemælkssuppe
  • 12. Æblesuppe, pureret.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Enebærgryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 4. Hvidkålssuppe, pureret, med sprængt svinekamsgratin
  • 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
  • 6. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
  • 7. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 8. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
  • 9. Torskegratin med havbøfsovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
  • 4. Fløderand med karamelsovs
  • 5. Jordskokkesuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Cremesuppe
  • 12. Jordbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet hvidkål og mos
  • 4. Plankebøfgratin med bearnaisesovs, ærtegratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
  • 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
  • 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Vaniljebudding med saftsovs
  • 5. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret suppe, pureret
  • 9. Appelsinfromage med flødeskum
  • 11. Solbærshake.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et øko græskar
  8. Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Hvidkålsrouletgratin med brun sovs, majsgratin og mos
  • 5. Orangemarineret kyllingegratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, ærtegratin og mos
  • 8. Grønkålssuppe med medisterpølsegratin
  • 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
  • 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
  • 2. Kanelæbler, purerede, med flødeskum
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Græskarsuppe, pureret
  • 8. Blomkålssuppe, pureret
  • 9. Cheesecake med jordbærkompot
  • 10. Kærnemælkssuppe
  • 12. Solbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost, hvidkål, kålrabi og selleri i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Andegratin med skysovs, rødkålspure og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
  • 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
  • 5. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
  • 6. Gule ærter, pureret med sprængt svinekamsgratin
  • 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
  • 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, ærtegratin og mos
  • 11. Rullestegsgratin med persille, skysovs, rødkålspuré og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Alliancegrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Ris a la mande, pureret, med kirsebærsaftsovs
  • 5. Ugens legeret suppe, pureret
  • 8. Tomatsuppe
  • 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
  • 10. Thaisuppe, pureret
  • 12. Rabarbersuppe, pureret.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.