Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, bønnegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 6. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 7. Svinekødsgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Hamburgerryggratin med lys sovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 6. Hindbærshake med vanilje
- 8. Mulligatawny suppe, pureret
- 11. Mannagrød med smør og kanel
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, bearnaisesovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 6. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
- 8. Selleristuvning, pureret med kødbollegratin, gulerodsgratin og mos
- 9. Torskegratin med pesto, flødesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, bønnegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 9. Blomkålssuppe, pureret
- 10. Chokoladebudding med flødeskum
- 12. Skovbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, bønnegratin og mos
- 3. Frikadellegratin, brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Kamfiletgratin med rødvinssovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
- 7. Forloren and i gratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 10. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos
- 12. Oksestegsgratin med sur-sødsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt pære med flødekum, pureret
- 4. Appelsinfromage med flødeskum
- 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 6. Spicysuppe med kokos, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Koldskål
- 10. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 3. Frikadellegratin med varm kartoffelsalat-sovs, mos og ærtegratin
- 4. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 5. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Selleristuvning, pureret, med kødbollegratin, gulerodsgratin og mos
- 7. Farsgratin med bacon og dild, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Svineskanksgratin i flødesauce med ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Tomatsuppe
- 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
- 10. Ymerkoldskål.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
- 5. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
- 6. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, bønnegratin og mos
- 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med tomat-løg-puré, hollandaise og mos
- 12. Kalvegratin med rødvinssauce, ærtegratin, perleløgspuré og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Luksusæbler med flødeskum, pureret
- 4. Pannacotta med pureret bærsymfoni
- 6. Hindbærshake med vanille
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Blomkålssuppe, pureret
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
- 6. Rullestegsgratin med persille, skysovs, rødkålspuré og mos
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, gulerodsgratin og mos
- 11. Italiensk krebinetgratin med champignonsauce, bønnegratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, bønnegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 8. Paprikasuppe, pureret
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin, brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med limesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Chili Con Carne, pureret med mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Thaisuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 9. Fløderand med pureret jordbær-blåbærsovs
- 10. Koldskål
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 6. Røget ribbenstegsgratin med lys sovs, mos og broccoligratin
- 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 9. Torskegratin med hvidvinssovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Blomkålssuppe, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
- 10. Ymerkoldskål
- 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Appelsinkams gratin med orangesovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Grillkølle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 11. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos
- 12. Oksestegsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Grøntsagssuppe med bacon, pureret
- 6. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 9. Hindbærfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkskoldskål
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 5. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, broccoligratin og mos
- 7. Grillkølle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med hvid løgsovs, mos og gulerodsgratin
- 10. Kyllingegratin med soyasovs, blomkålsgratin og mos
- 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Mulligatawny-suppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Koldskål
- 12. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Heksegryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Stegt medisterpølsegratin med pureret, stuvet sommerkål og mos
- 5. Kyllingegratin med rabarberpuré, skysovs og mos
- 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
- 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Oksekødsgratin med peberrodsovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Stikkelsbærgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
- 9. Jordbærfromage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål
- 12. Skovbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 7. Kyllingegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 8. Kyllingefrikadellegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 11. Spareribs i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Spicysuppe med kokos, pureret
- 6. Maizenagrød med smør og kanel
- 8. Kærnemælkskoldskål
- 9. Fløderand med pureret jordbærsovs
- 10. Blomkålssuppe, pureret
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Svinekødsgratin i mangosovs med ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret, stuvet blomkål og mos
- 5. Kyllingegratin med tomatsovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Farsgratin med bacon, dild, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Røget ribbenstegsgratin med lys sovs, mos og broccoligratin
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Hawaiisovs med kødgratin, blomkålsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Solbærgrød, pureret, med flødeskum
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens legerede urtesuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 9 .Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- 10. Ymerkoldskål
- 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.