Menuplan - Gratinkost

Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.

Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.

Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
  • 5. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
  • 6. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
  • 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, bønnegratin og mos
  • 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med tomat-løg puré, hollandaise og mos
  • 12. Kalvegratin med rødvinssauce, ærtegratin, perleløgspuré og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Luxus æbler med flødeskum, pureret
  • 4. Pannacotta med pureret bærsymfoni
  • 5. Græskarsuppe, pureret
  • 6. Hindbærshake med vanille
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Blomkålssuppe, pureret
  • 10. Kærnemælkssuppe
  • 12. Hybensuppe, pureret.

Andet godt

  • Mazarintærte (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødbeder
  • Kartoffelmos
  • Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild, æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
  • 5. Svinekamsgratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 6. Nakkefiletgratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 7. Farsgratin med pureret porresovs, broccoligratin og mos
  • 9. Fiskeret fra skagen med torskegratin, gulerodsgratin og mos
  • 10. Millionbøf, pureret, med bønnegratin og mos
  • 11. Oksekødsgratin med peberrodsovs, bønnegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Tomatsuppe
  • 9. Skovbærfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål
  • 12. Rabarbersuppe, pureret.

Andet godt

  • Chokoladekage m/kokosglasur (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas asier
  • Kartoffelmos
  • Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
  • 6. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
  • 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Kalvegratin med cognacsauce, bønnegratin og mos
  • 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 12. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Thaisuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 8. Grønsagssuppe med porre, pureret
  • 9. Fløderand med pureret jordbær-blåbærsovs
  • 12. Hyldebærsuppe.

Andet godt

  • Bedstefar med skæg (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødkål
  • Kartoffelmos
  • Coleslaw af hvidkål og gulerod i
    dressing.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Kyllingegratin i mangosovs med blomkålsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Sprængt svinekamsgratin med urtesauce, broccoligratin og mos
  • 6. Bøf stroganoff med oksekødsgratin, broccoligratin og mos
  • 8. Kalvegratin med vildtsovs, bønnegratin og mos
  • 9. Torskegratin med hvidvinssovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 12. Carrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
  • 5. Blomkålssuppe, pureret
  • 6. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
  • 10. Ymerkoldskål
  • 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.

Andet godt

  • Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødbeder
  • Kartoffelmos
  • Salat med spinat, feta, oliven og
    tomat.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Italiensk krebinetgratin med champignonsauce, bønnegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 7. Farsgratin med pureret porresovs, gulerodsgratin og mos
  • 8. Oksekødsgratin med skysovs, bønnegratin og mos
  • 9. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
  • 10. Grillkølle i gratin med skysovs, mos og pureret ratatuille
  • 11. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 12. Millionbøf med pureret med gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Grøntsagssuppe med bacon, pureret
  • 6. Aspargessuppe med kødbollepuré
  • 9. Hindbærfromage med flødeskum
  • 11. Kærnemælkskoldskål
  • 12. Æblesuppe, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Småkager ca. 140 g (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko agurkesalat
  • Kartoffelmos
  • Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, bønnegratin og mos
  • 3. Porrefrikadellegratin med pureret urtesovs, gulerodsgratin og mos
  • 5. Flødegullash med kødgratin, bønnegratin og mos
  • 8. Hamburgerryggratin med lys sovs, broccoligratin og mos
  • 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos
  • 10. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
  • 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød
  • 12. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Mulligatawny suppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Solbærshake
  • 12. Jordbærsuppe, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødbeder
  • Kartoffelmos
  • Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Heksegryde med kødgratin, bønnegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
  • 5. Kyllingegratin med rabarberpuré, skysovs og mos
  • 6. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos
  • 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, bønnegratin og mos
  • 8. Spræmgt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
  • 12. Bolognese, pureret, med mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 9. Jordbærkage med flødeskum, pureret
  • 10. Tropisk koldskål
  • 12. Skovbærsuppe, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Chokolade-drømmekage (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas asier
  • Kartoffelmos
  • Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Nakkefiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
  • 5. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 6. Indianergryde, pureret, med broccoligratin og mos
  • 7. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 11. Spareribs i gratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 12. Sprængt oksekødsgratin med sur/sød-sauce, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Spicysuppe med kokos, pureret
  • 6. Maizenagrød med smør og kanel
  • 8. Hindbærshake med vanille
  • 9. Fløderand med pureret jordbærsovs
  • 10. Blomkålssuppe, pureret
  • 12. Kold solbærsuppe med vanillekvark, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Drømmekage (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødkål
  • Kartoffelmos
  • Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Kødgratin i mangosovs med ærtegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet blomkål og mos
  • 4. Kødsovs, pureret med kartoffelmos og blomkålsgratin
  • 5. Kyllingegratin med tomatsovs, gulerodsgratin og mos
  • 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, ærtegratin og mos
  • 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Hawaiisovs med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 12. Hamburgerryggratin med bearnaisesovs, bønnegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Solbærgrød, pureret, med flødeskum
  • 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 5. Ugens legerede urtesuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  • 10. Ymerkoldskål
  • 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Mazarinsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødbeder
  • Kartoffelmos
  • Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Krydrede kødboller i gratin med tomatsovs og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
  • 4. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
  • 6. Karbonadegratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 7. Amerikansk farsbrødsgratin med tomatsovs, majsgratin og mos
  • 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 10. Grillkølle i gratin med skysovs, mos og pureret ratatuille.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Hindbærfromage med flødeskum
  • 5. Borgmestergårdens suppe, pureret
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Jordbærkoldskål
  • 12. Hybensuppe, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko agurkesalat
  • Kartoffelmos
  • Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Ungarsk gryderet med kødgratin, bønnegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Stegt medisterpølsegratin med pureret stuvet sommerkål og mos
  • 5. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 7. Kyllingefarsbrødsgratin med whiskysovs, blomkålsgratin og persillemos
  • 8. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød
  • 10. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
  • 12. Oksestegsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Pannacotta med tropisk saftsovs
  • 6. Hindbærshake med vanille
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
  • 9. Jordbær-/rabarber kage med flødeskum
  • 10. Koldskål med tvebakker
  • 12. Kold rabarbersuppe med flødeskum, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas asier
  • Kartoffelmos
  • Råkost med hvidkål, grønne
    asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med varm kartoffelsalat-sovs, mos og bønnegratin
  • 4. Kyllingegratin med champignonsovs, gulerodsgratin og mos
  • 5. Spareribs i gratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, ærtegratin og mos
  • 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
  • 9. Torskegratin med hollandaise, ærtegratin og mos
  • 12. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legerede urtesuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 8. Thaisuppe, pureret
  • 9. Vanillebudding med saftsovs
  • 10. Tropisk koldskål.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Drømmekage (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødbeder
  • Kartoffelmos
  • Coleslaw af hvidkål og gulerod i
    dressing.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.

Hovedretter

  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Sprængt svinekamsgratin med urtesauce, broccoligratin og mos
  • 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, bønnegratin og mos
  • 7. Kødrandsgratin med lys sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Carrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
  • 10. Kyllingegratin med rabarberpuré, skysovs og mos
  • 12. Kalvegratin med cognacsauce, bønnegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
  • 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
  • 6. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Minestronesuppe, pureret
  • 10. Jordbærkoldskål
  • 12. Kold solbærsuppe med vanillekvark, pureret.

Andet godt (leveres ikke som gratinkost)

  • Mazarintærte (ej som diæt)
  • Øllebrød til morgenmaden
  • Lille piskefløde
  • Protino citron-vanille 2,5 dl
  • Protino blåbær 2,5 dl
  • Protino hindbær 2,5 dl
  • Et glas øko rødkål
  • Kartoffelmos
  • Salat med spinat, feta, oliven og
    tomat.

Håndmadder (ej diæt)

Hvis du har brug for smørbrød med gratinkonsistens, så kontakt Madservice Kronjylland.

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.