Menuplan - Gratinkost

Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.

Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.

Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Flødegullash med kødgratin, bønnegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 6. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
  • 7. Svinekødsgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Hamburgerryggratin med lys sovs, broccoligratin og mos
  • 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 6. Hindbærshake med vanilje
  • 8. Mulligatawny suppe, pureret
  • 11. Mannagrød med smør og kanel
  • 12. Æblesuppe, pureret.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Paprikagryde med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, bearnaisesovs, ærtegratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 6. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
  • 8. Selleristuvning, pureret med kødbollegratin, gulerodsgratin og mos
  • 9. Torskegratin med pesto, flødesovs, gulerodsgratin og mos
  • 12. Kalvegratin med cognacsauce, bønnegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Hindbærfromage med flødeskum
  • 6. Solbærshake
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 9. Blomkålssuppe, pureret
  • 10. Chokoladebudding med flødeskum
  • 12. Skovbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Ostindisk karryret med kødgratin, bønnegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin, brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Kamfiletgratin med rødvinssovs, ærtegratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
  • 7. Forloren and i gratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
  • 10. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos
  • 12. Oksestegsgratin med sur-sødsovs, gulerodsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt pære med flødekum, pureret
  • 4. Appelsinfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 6. Spicysuppe med kokos, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Koldskål
  • 10. Aspargessuppe med kødbollepuré
  • 12. Hyldebærsuppe.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 3. Frikadellegratin med varm kartoffelsalat-sovs, mos og ærtegratin
  • 4. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
  • 6. Selleristuvning, pureret, med kødbollegratin, gulerodsgratin og mos
  • 7. Farsgratin med bacon og dild, brun sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos
  • 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 10. Svineskanksgratin i flødesauce med ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 8. Tomatsuppe
  • 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
  • 10. Ymerkoldskål.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
  • 5. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
  • 6. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
  • 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, bønnegratin og mos
  • 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med tomat-løg-puré, hollandaise og mos
  • 12. Kalvegratin med rødvinssauce, ærtegratin, perleløgspuré og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Luksusæbler med flødeskum, pureret
  • 4. Pannacotta med pureret bærsymfoni
  • 6. Hindbærshake med vanille
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Blomkålssuppe, pureret
  • 9. Chokoladebudding med flødeskum
  • 10. Kærnemælkssuppe
  • 12. Æblesuppe, pureret.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
  • 4. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
  • 6. Rullestegsgratin med persille, skysovs, rødkålspuré og mos
  • 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
  • 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, gulerodsgratin og mos
  • 11. Italiensk krebinetgratin med champignonsauce, bønnegratin og mos
  • 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, bønnegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Alliancegrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 8. Paprikasuppe, pureret
  • 9. Skovbærfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål
  • 12. Rabarbersuppe, pureret.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin, brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 5. Kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 6. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
  • 9. Torskegratin med limesovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Chili Con Carne, pureret med mos
  • 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Thaisuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 9. Fløderand med pureret jordbær-blåbærsovs
  • 10. Koldskål
  • 12. Hyldebærsuppe.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Flødegullash med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 5. Kyllingegratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
  • 6. Røget ribbenstegsgratin med lys sovs, mos og broccoligratin
  • 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 9. Torskegratin med hvidvinssovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
  • 5. Blomkålssuppe, pureret
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
  • 10. Ymerkoldskål
  • 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Paprikagryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Appelsinkams gratin med orangesovs, gulerodsgratin og mos
  • 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, broccoligratin og mos
  • 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 10. Grillkølle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 11. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos
  • 12. Oksestegsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Grøntsagssuppe med bacon, pureret
  • 6. Aspargessuppe med kødbollepuré
  • 9. Hindbærfromage med flødeskum
  • 11. Kærnemælkskoldskål
  • 12. Æblesuppe, pureret.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, ærtegratin og mos
  • 5. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
  • 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, broccoligratin og mos
  • 7. Grillkølle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med hvid løgsovs, mos og gulerodsgratin
  • 10. Kyllingegratin med soyasovs, blomkålsgratin og mos
  • 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 5. Mulligatawny-suppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål
  • 12. Jordbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Heksegryde med kødgratin, broccoligratin og mos
  • 3. Stegt medisterpølsegratin med pureret, stuvet sommerkål og mos
  • 5. Kyllingegratin med rabarberpuré, skysovs og mos
  • 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
  • 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
  • 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
  • 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Oksekødsgratin med peberrodsovs, blomkålsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Stikkelsbærgrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
  • 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
  • 6. Mannagrød med smør og kanel
  • 8. Ugens legeret urtesuppe, pureret
  • 9. Jordbærfromage med flødeskum
  • 10. Tropisk koldskål
  • 12. Skovbærsuppe, pureret.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
  • 4. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
  • 5. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 6. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
  • 7. Kyllingegratin med skysovs, ærtegratin og mos
  • 8. Kyllingefrikadellegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
  • 11. Spareribs i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Spicysuppe med kokos, pureret
  • 6. Maizenagrød med smør og kanel
  • 8. Kærnemælkskoldskål
  • 9. Fløderand med pureret jordbærsovs
  • 10. Blomkålssuppe, pureret
  • 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Svinekødsgratin i mangosovs med ærtegratin og mos
  • 3. Frikadellegratin med pureret, stuvet blomkål og mos
  • 5. Kyllingegratin med tomatsovs, gulerodsgratin og mos
  • 7. Farsgratin med bacon, dild, brun sovs, blomkålsgratin og mos
  • 8. Røget ribbenstegsgratin med lys sovs, mos og broccoligratin
  • 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
  • 11. Hawaiisovs med kødgratin, blomkålsgratin og mos
  • 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.

Forretter/efterretter

  • 1. Solbærgrød, pureret, med flødeskum
  • 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 5. Ugens legerede urtesuppe, pureret
  • 6. Rismelsgrød med smør og kanel
  • 9 .Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  • 10. Ymerkoldskål
  • 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum, pureret.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.