Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Sprængt svinekamsgratin med urtesauce, broccoligratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 7. Kødrandsgratin med lys sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Minestronesuppe, pureret
- 10. Jordbærkoldskål
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Kyllingegratin med morneysovs, ærtegratin og mos
- 6. Karbonadegratin med purerede, stuvede grønærter og mos
- 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 10. Grillkølle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Jordbærkage med flødeskum, pureret
- 6. Mulligatawny-suppe, pureret
- 8. Spicysuppe med kokos, pureret
- 9. Ananasfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkskoldskål
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Svinekødsgratin i mangosovs, ærtegratin og mos
- 3. Stegt medisterpølsegratin med pureret stuvet sommerkål og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farsgratin med porre, skysovs, gulerodsgratin og mos
- 8. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Kold tunmousse i gratin med dressing og gratinbrød
- 12. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt abrikos med vaniljefløde, pureret
- 4. Fløderand med jordbærsovs
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret suppe, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kirsebærkoldskål
- 12. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Plankebøfgratin med bearnaisesovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Appelsinkams gratin med orangesovs, broccoligratin og mos
- 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 8. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
- 10. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret suppe, pureret
- 9. Bondepige med slør, pureret
- 10. Ymerkoldskål
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Porrefrikadellegratin, pureret, porresovs, broccoligratin og mos
- 4. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Karbonadegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 6. Grillkølle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Kyllingefarsbrødsgratin med whiskysovs, ærtegratin og persillemos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte pærer med vaniljefløde, pureret
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Kærnemælkssuppe
- 8. Koldskål
- 9. Hytteostdessert med kirsebærsaftsovs
- 10. Blomkålssuppe, pureret
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hjertemillionbøf, pureret med kartoffelmos og broccoligratin
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
- 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos
- 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, gulerodsgratin og mos
- 11. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med skysovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Paprikasuppe, pureret
- 9. Nougatfromage med henkogte æbler
- 10. Ymerkoldskål
- 11. Kold hindbærsuppe med flødeskum.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hønsegratin med pureret frikassé sovs og mos
- 6. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, majsgratin og mos
- 8. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
- 9. Laksegratin med urtehollandaise, broccoligratin og mos
- 10. Hawaiisovs med kødgratin, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Kirsebærgrød, pureret, med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål
- 11. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ungarsk gryderet med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet spinat og mos
- 4. Stegt kalvelever i gratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Appelsinkams gratin med orangesovs, broccoligratin og mos
- 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos med dild
- 11. Pakistansk kima, pureret, med majsgratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 8. Tomatsuppe
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karbonadegratin med pureret stuvede grønærter og mos
- 5. Kyllingegratin med paprikasovs, broccoligratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, ærtegratin og mos
- 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Benløse fugle i gratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Kamfiletgratin med rødvinssovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt abrikos med vaniljefløde, pureret
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Kartoffelsuppe, pureret
- 9. Moccafromage med flødeskum
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 9. Laksegratin med hvidvinssovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Kødsovs, pureret med kartoffelmos og blomkålsgratin
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Pannacotta med pureret bærsymfoni
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret suppe, pureret
- 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
- 10. Hindbærshake med vanilje
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Grønkålssuppe, pureret, med medistergratin
- 5. Kyllingegratin i mangosovs med ærtegratin og mos
- 6. Brunkål, pureret, med svinekødsgratin
- 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 8. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 9. Torskegratin med hvid løgsovs, mos og gulerodsgratin
- 12. Pizzabøfgratin med krydret champignonsovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Chokolademousse med flødeskum
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Ymerfromage med saftsovs
- 10. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Enebærgryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 4. Hvidkålssuppe, pureret, med sprængt svinekamsgratin
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
- 6. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 7. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 8. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med havbøfsovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Jordskokkesuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Cremesuppe
- 12. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet hvidkål og mos
- 4. Plankebøfgratin med bearnaisesovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Vaniljebudding med saftsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret suppe, pureret
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Solbærshake.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hvidkålsrouletgratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 5. Orangemarineret kyllingegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, ærtegratin og mos
- 8. Grønkålssuppe med medisterpølsegratin
- 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
- 2. Kanelæbler, purerede, med flødeskum
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Græskarsuppe, pureret
- 8. Blomkålssuppe, pureret
- 9. Cheesecake med jordbærkompot
- 10. Kærnemælkssuppe
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost, hvidkål, kålrabi og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Andegratin med skysovs, rødkålspure og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 6. Gule ærter, pureret med sprængt svinekamsgratin
- 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, ærtegratin og mos
- 11. Rullestegsgratin med persille, skysovs, rødkålspuré og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Ris a la mande, pureret, med kirsebærsaftsovs
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 8. Tomatsuppe
- 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
- 10. Thaisuppe, pureret
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.