
Menuplan - Gratinkost
Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.
Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.
Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 6. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, majsgratin og mos
- 8. Urtemarineret svinekamsgratin med sauce royal, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med urtehollandaise, gulerodsgratin og mos
- 10. Hawaiisovs med kødgratin, broccoligratin og mos
- 11. Stegt nakkegratin med brun sovs, rødkålspure og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Kirsebærgrød, pureret, med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat tomat agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ungarsk gryderet med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Hønsegratin med pureret frikassésovs og mos
- 6. Appelsinkams gratin med orangesovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Sennepssovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Vaniljebudding med saftsovs
- 5. Ugens suppe, pureret
- 6. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
- 8. Tomatsuppe
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat tomat agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Vikingegryde, pureret, med ærtegratin og kartoffelmos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karbonadegratin med pureret stuvede grønærter og mos
- 5. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
- 6. Hamburgerryggratin med lys sovs, ærtegratin og mos
- 7. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 8. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 10. Kamfiletgratin med brun sovs, rødkålspuré og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Abrikosgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt abrikos med flødeskum, pureret
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Ugens suppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 9. Moccafromage med flødeskum
- 10. Blomkålssuppe, pureret
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, broccoligratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 8. Kyllingegratin med karrysovs, blomkålsgratin og mos
- 9. Laksegratin med citronsovs, broccoligratin og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Panna cotta med pureret bærsymfoni
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
- 10. Hindbærshake med vanilje
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Grønkålssuppe, pureret, med medistergratin
- 5. Kyllingegratin i mangosovs, ærtegratin og mos
- 6. Brunkål, pureret, med svinekødsgratin
- 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 8. Bourgogne marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Bolognese, pureret med mos
- 12. Pizzabøfgratin med krydret champignonsovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Chokolademousse med flødeskum
- 5. Ugens suppe, pureret
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Ymerfromage med saftsovs
- 10. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Enebærgryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 4. Hvidkålssuppe, pureret, med sprængt svinekamsgratin
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
- 6. Frikadellegratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 7. Karrysovs med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 8. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 11. Sennepssovs med kødgratin, broccoligratin og mos
- 12. Indianergryde, pureret, med blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Jordskokkesuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Cremesuppe
- 12. Jordbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuved hvidkål og mos
- 5. Kyllingegratin med tomatsovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Ølbraiseret svineskank i gratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 8. Sprængt svinekamsgratin med aspargessovs, ærtegratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Vaniljebudding med saftsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens suppe, pureret
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Solbærshake.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hvidkålsrouletgratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 5. Orangemarineret kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 7. Forloren hare i gratin med vildtsovs, ærtegratin og mos
- 8. Grønkålssuppe, pureret, med sprængt svinekamsgratin
- 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
- 2. Kanelæbler, pureret, med flødeskum
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Græskarsuppe, pureret
- 6. Hirsegrød med kanelsukker
- 8. Blomkålssuppe, pureret
- 9. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost, hvidkål og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Andegratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, ærtegratin og mos
- 11. Rullestegsgratin med persille, skysovs, rødkålspuré og mos
- 12. Svinekødsgratin i mangosovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt pære med flødeskum, pureret
- 4. Risalamande, pureret, kirsebærsaftsovs
- 5. Ugens suppe, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Tomatsuppe
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Thaisuppe, pureret
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 5. Jordskokkesuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Grøntsagssuppe med porre, pureret
- 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 11. Brunkål, pureret, med svinekødsgratin
- 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Kanelæbler, pureret, med flødeskum
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Spicysuppe med kokos, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Abrikosgrød med flødeskum, pureret
- 10. Hindbærshake med vanilje
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble og agurk i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hjertemillionbøf, pureret, med kartoffelmos og majsgratin
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Kyllingegratin med urtesovs, ærtegratin og mos
- 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
- 7. Farsskinkegratin med brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Husarstegsgratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 10. Gule ærter, pureret, med sprængt svinekamsgratin.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens suppe, pureret
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og sød mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Julemedistergratin med pureret stuved hvidkål og mos
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Kødsovs, pureret med kartoffelmos og blomkålsgratin
- 11. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Risalamande, pureret, kirsebærsaftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Frugtsalat med flødeskum, pureret
- 10. Æbleflæsk med bacongratin
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede