Menuplan - Gratinkost
Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.
Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.
Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, ærtegratin og mos
- 6. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med dildsovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Jordskokkesuppe, pureret
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 8. Grøntsagssuppe med porre, pureret
- 10. Kakaosuppe
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 7. Farseret blomkålsgratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 8. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 11. Brunkål, pureret, med svinekødsgratin.
Forretter/efterretter
- 2. Kanelæbler, pureret med flødeskum
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Spicysuppe med kokos, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Abrikostrifli med flødeskum, pureret
- 10. Hindbærshake med vanilje
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hjertemillionbøf, pureret, med kartoffelmos og majsgratin
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Kyllingegratin med paprikasovs, ærtegratin og mos
- 7. Italiensk farsbrødsgratin med kryddersovs, broccoligratin og mos
- 8. Røget ribbenstegsgratin med lys sovs, mos og broccoligratin
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Gule ærter, purerede, med sprængt svinekamsgratin.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og sød mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Julemedistergratin med pureret, stuved hvidkål og mos
- 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, majsgratin og mos
- 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Risalamande, pureret, med kirsebærsaftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Frugtsalat med flødeskum, pureret
- 10. Æbleflæsk med bacongratin
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 7. Forloren and i gratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 8. Oksestegsgratin med sur-sødsovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med pesto, flødesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Pizzabøfgratin med kryderet champignonsovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte pærer med vaniljefløde, pureret
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret suppe, pureret
- 9. Bondepige med slør, pureret
- 12. Skovbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Karbonadegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Gule ærter, pureret, med sprængt svinekamsgratin
- 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 11. Tyrkisk kødbollegratin i kryddersovs og mos
- 12. Svinekamsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Hindbærshake med vanilje
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Tomatsuppe
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Juleand i gratin med skysovs, mos og hjemmelavet rødkålspuré
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, ærtegratin og mos
- 4. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og sød mos
- 5. Ungarsk gryderet med kødgratin, broccoligratin og mos
- 6. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspure og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Julemedistergratin med pureret stuved hvidkål og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Risalamande, pureret, kirsebærsaftsovs
- 5. Ugens legeret suppe, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 10. Kahlua-dessert med flødepynt
- 12. Hindbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Sirupskage med creme (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 5. Coq au vin med kyllingegratin, broccoligratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og mos
- 7. Kamfiletgratin med brun sovs, æble-/sveskepuré og mos
- 9. Nytårs torskegratin med sennepssovs, pureret æg, rødbedepuré og mos
- 12. Oksekødsgratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Moccafromage med flødeskum
- 5. Grøntsagssuppe med porre, pureret
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Kransekagekonfekt 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Kamfiletgratin med paprikasovs, broccoligratin og mos
- 6. Grønkålssuppe, pureret, med sprængt nakkegratin
- 7. Farsgratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med urtehollandaise, gulerodsgratin og mos
- 11. Benløse fugle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodssovs, blomkålsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Paprikasuppe, pureret
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 3. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Brunkål, pureret med svinekødsgratin
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
- 7. Kyllingefarsbrødsgratin med whiskysovs, gulerodsgratin og mos
- 8. Hamburgerryggratin med aspargessovs, blomkålsgratin og mos
- 10. Selleristuvning, pureret med kødbollegratin, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt pære med flødeskum, pureret
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Ugens legeret suppe, pureret
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Solbærshake.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 4. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet hvidkål og mos
- 5. Kyllingegratin i mangosovs, ærtegratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med lys løgsovs og gulerodsgratin og mos
- 7. Farsgratin med persille og æbler, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Krydrede kødboller i gratin med tomatsovs og mos
- 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Minestronesuppe, pureret
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Ugens legeret suppe, pureret
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Chokoflager - småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 5. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Porrefrikadellegratin, pureret, med urtesovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 8. Appelsinkams gratin med orangesovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med hollandaise, ærtegratin og mos
- 11. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Revelsbens gratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Kirsebærshake
- 8. Legeret porresuppe, pureret
- 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
- 10. Kærnemælkssuppe
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Vikingegryde med svinekødgratin, ærtegratin og kartoffelmos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllinggratin med tikka masalasovs og kartoffelmos
- 6. Svinekamsgratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 7. Forloren and i gratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 8. Sennepssovs med kødgratin, broccoligratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Oksestegsgratin med skysovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt ananas med flødeskum, pureret
- 4. Skovbærfromage med flødeskum
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling, pureret
- 6. Hindbærshake med vanilje
- 8. Tomatsuppe
- 11. Boghvedegrød med kanelsukker, pureret
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.