
Menuplan - Gratinkost
Menuplaner for dig der har behov for mad med gratinkonsistens.
Ved gratinkost har kød og grøntsager samme konsistens og er tilberedt som en slags æggegratin. Der serveres kartoffelmos og en god hjemmelavet sovs til.
Der er otte hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til gratinkost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Andegratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 5. Hamburgerryggratin med bearnaisesauce, broccoligratin og mos
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Fiskeret fra Skagen med torskegratin, ærtegratin og mos
- 11. Rullestegsgratin med persille, skysovs, rødkålspuré og mos
- 12. Svinekødsgratin i mangosovs, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt pære med flødeskum, pureret
- 4. Risalamande, pureret, kirsebærsaftsovs
- 5. Ugens suppe, pureret
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 8. Tomatsuppe
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Thaisuppe, pureret
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Karbonadegratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med champignonsovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Benløse fugle i gratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 7. Farseret rodfrugtegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med karrysovs, gulerodsgratin og mos.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogt fersken med råcreme, pureret
- 5. Jordskokkesuppe, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Grøntsagssuppe med porre, pureret
- 9. Gammeldags æblekage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe
- 12. Hyldebærsuppe.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 7. Græsk farsbrødsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
- 9. Laksegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 11. Brunkål, pureret, med svinekødsgratin
- 12. Kalvegratin med skysovs, broccoligratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Kanelæbler, pureret, med flødeskum
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Spicysuppe med kokos, pureret
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Abrikosgrød med flødeskum, pureret
- 10. Hindbærshake med vanilje
- 12. Solbærsuppe, pureret.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble og agurk i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hjertemillionbøf, pureret, med kartoffelmos og majsgratin
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Kyllingegratin med urtesovs, ærtegratin og mos
- 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
- 7. Farsskinkegratin med brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Husarstegsgratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 10. Gule ærter, pureret, med sprængt svinekamsgratin.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens suppe, pureret
- 8. Mulligatawny-suppe, pureret
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe, pureret.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og sød mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Julemedistergratin med pureret stuved hvidkål og mos
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 8. Ribbensstegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 10. Kødsovs, pureret med kartoffelmos og blomkålsgratin
- 11. Flødegullash med kødgratin, ærtegratin og mos.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 4. Risalamande, pureret, kirsebærsaftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum, pureret
- 9. Frugtsalat med flødeskum, pureret
- 10. Æbleflæsk med bacongratin
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Paprikagryde med kødgratin, majsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 5. Kyllingegratin med skysovs, broccoligratin og mos
- 7. Forloren and i gratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 8. Oksestegsgratin med sur-sødsovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med pesto, flødesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Pizzabøfgratin med krydret champignonsovs, blomkålsgratin og mos
For-/efterret
- 2. Henkogte pærer med vanillefløde (puréret)
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum (puréret)
- 8. Ugens suppe (puréret)
- 9. Bondepige med slør (puréret)
- 10. Paprikasuppe (puréret)
- 12. Skovbærsuppe (puréret)
Andet godt
- Jødekager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat og dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, blomkålsgratin og mos
- 5. Karbonadegratin med skysovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Gule ærter (puréret) med sprængt svinekamsgratin
- 7. Kødrandsgratin med lys sovs, ærtegratin og mos
- 9. Torskegratin med hollandaise, gulerodsgratin og mos
- 12. Svinekamsgratin med skysovs, ærtegratin og mos
For-/efterret
- 2. Henkogt ananas med flødeskum (puréret)
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens suppe (puréret)
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum (puréret)
- 8. Hindbærshake med vanilje
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Tomatsuppe
Andet godt
- Finskbrød (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologisk græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Juleand i gratin med skysovs, mos og hjemmelavet rødkålspuré
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, majsgratin og mos
- 4. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og sød mos
- 6. Flæskestegsgratin med skysovs, rødkålspuré og mos
- 7. Farsgratin med bacon og dild, brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 11. Julemedistergratin med pureret stuvet hvidkål og mos
- 12. Kalvegratin med cognacsauce, ærtegratin og mos
For-/efterret
- 1. Jordbærgrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogt fersken med råcreme (puréret)
- 4. Risalamande (puréret) med kirsebærsaftsovs
- 5. Ugens suppe (puréret)
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 10. Kahlua-dessert med flødepynt
- 12. Hindbærsuppe (puréret)
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Flødegullasch med kødgratin, blomkålsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 5. Coq au vin med kyllingegratin, broccoligratin og mos
- 6. Hamburgerryggratin med pureret grønlangkål og mos
- 7. Appelsinkamsgratin med orangesovs, broccoligratin og mos
- 9. Nytårstorskegratin med sennepssovs, pureret æg, rødbedepuré og mos
- 12. Fransk oksegryde med oksegratin, kartoffelmos og gulerodsgratin
For-/efterret
- 1. Alliancegrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogt pære med makronfløde (puréret)
- 4. Moccafromage med flødeskum
- 5. Blomkålssuppe (puréret)
- 8. Mulligatawny-suppe (puréret)
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
- 12. Rabarbersuppe (puréret)
Andet godt
- Kransekagekonfekt, 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas asier
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Bacongryde med kødgratin, gulerodsgratin og mos
- 3. Frikadellegratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 4. Kamfiletgratin med paprikasovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Grønkålssuppe (puréret) med sprængt nakkegratin
- 7. Farseret porre i gratin med brun sovs, broccoligratin og mos
- 9. Torskegratin med urtehollandaise, gulerodsgratin og mos
- 11. Benløse fugle i gratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 12. Bourgogne-marineret svinekamsgratin med skysovs, gulerodsgratin og mos
For-/efterret
- 1. Rabarbergrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogt fersken med råcreme (puréret)
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 6. Rismelsgrød med smør og kanel
- 8. Paprikasuppe (puréret)
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe
- 12. Hyldebærsuppe
Andet godt
- Makronsnitter, 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 3. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Paprikagryde med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med persillesovs, majsgratin og mos
- 4. Hamburgerryggratin med aspargessovs, blomkålsgratin og mos
- 6. Svinekødsgratin med koteletsovs, ærtegratin og mos
- 7. Selleristuvning (puréret) med kødbollegratin, gulerodsgratin og mos
- 9. Torskegratin med hvid løgsovs, mos og gulerodsgratin
- 10. Italiensk kødbollegratin i pureret tomatsovs og mos
- 12. Kalvegratin med rødvinssauce, broccoligratin og mos
For-/efterret
- 2. Henkogt abrikos med flødeskum (puréret)
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling (puréret)
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum (puréret)
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Blomkålssuppe (puréret)
- 12. Hyldebærsuppe
Andet godt
- Chokolademuffins (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1glas økologisk græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 4. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Karrysovs med kødgratin, ærtegratin og mos
- 3. Frikadellegratin med pureret stuvet hvidkål og mos
- 4. Gule ærter (puréret) med sprængt svinekamsgratin
- 5. Kyllingegratin i mangosovs, ærtegratin og mos
- 6. Paneret flæsk i gratin med lys løgsovs, gulerodsgratin og mos
- 7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- 9. Torskegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Kødsovs (puréret) med kartoffelmos og blomkålsgratin
For-/efterret
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødbollepuré
- 6. Risengrød med smør og kanel (puréret)
- 7. Frugtgrød med flødeskum (puréret)
- 8. Minestronesuppe (puréret)
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Ugens suppe (puréret)
- 12. Æblesuppe (puréret)
Andet godt
- Chokoflager (småkager, ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 5. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Jægergryde med kødgratin, broccoligratin og mos
- 3. Frikadellegratin med porre, puréret urtesovs, gulerodsgratin og mos
- 4. Rullestegsgratin med sveske, skysovs, rødkålspuré og mos
- 5. Kogt hønegratin med pikant sovs, ærtegratin og mos
- 7. Farsskinkegratin med brun sovs, blomkålsgratin og mos
- 8. Appelsinkamsgratin med orangesovs, gulerodsgratin og mos
- 9. Torskegratin med tomat-løgpuré, hollandaise og mos
- 11. Hakkebøfgratin med løgpuré, løgsovs, gulerodsgratin og mos
For-/efterret
- 1. Æblegrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogt pære med råcreme (puréret)
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Kirsebærshake
- 8. Legeret porresuppe (puréret)
- 9. Svesketrifli med flødeskum (puréret)
- 10. Kærnemælkssuppe
- 12. Solbærsuppe (puréret)
Andet godt
- Studenterbrød (4 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med selleri og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Vikingegryde (puréret) med ærtegratin og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Stegt kalvelever i gratin med løgpuré, løgsovs og mos
- 6. Svinekamsgratin med skysovs, ærtegratin og mos
- 7. Forloren and i gratin med brun sovs, rødkålspuré og mos
- 8. Sennepssovs med kødgratin, broccoligratin og mos
- 9. Fiskefrikadellegratin med persillesovs, gulerodsgratin og mos
- 12. Oksekødsgratin med peberrodsovs, blomkålsgratin og mos
For-/efterret
- 1. Alliancegrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogt ananas med flødeskum (puréret)
- 4. Skovbærfromage med flødeskum
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling (puréret)
- 6. Hindbærshake med vanilje
- 8. Tomatsuppe
- 11. Boghvedegrød med kanelsukker (puréret)
- 12. Rabarbersuppe (puréret)
Andet godt
- Makronsnitter (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede


