Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Skinkewok med løse ris
- Kyllingeschnitzel med skysovs, kartofler og garnituregrønt
- Wokret med kylling og nudler
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Bondeomelet
- Svineskank i flødesauce med champignon, kroblanding og kartofler
- Hamburgerryg med aspargessovs, kartofler og blomkålsblanding.
Forretter/efterretter
- Solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Abrikostrifli med flødeskum
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Banankage med glasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hønsefrikasse med kartofler
- Karrykål
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og carotter
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienne-blanding
- Hawaii-kotelet i karrysauce og urterismix
- Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
- Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs.
Forretter/efterretter
- Kirsebærgrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Gammeldags æblekage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Hybensuppe med tvebakker.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- St. kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
- Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og revne urter
- Pakistansk kima med bulgur og bønner
- Kartoffel Moussaka
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Ugens legerede urtesuppe
- Thaisuppe
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Skovbærfromage med flødeskum
- Koldskål med kammerjunkere
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat, og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og broccoli
- Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
- Kyllingeschnitzel med champignonsovs, kartofler og kroblanding
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Benløse fugle i brun sovs med kartofler og grøntsagssymfoni
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Hollandsk biksemad
- Chili Con Carne med rismix
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte æbler med kanelcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Moccafromage med flødeskum
- Æbleflæsk
- Pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Mazarinsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i
dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- Ostindisk karryret med løse ris og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Biksemad
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Wokret med kylling og nudler.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Thaisuppe
- Gammeldags æblekage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Vafler med syltetøj
- Hybensuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med spinat, feta, oliven og
tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
- Pasta bolognese
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Tarteletter med høns i asparges
- Kyllinge bryst i mangosovs med vilde ris og ærter
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienne-blanding
- Brunkål med nakkefilet
- Asiatiske kødboller i thaisovs med rismix
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Chokolademousse med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Løgsuppe med brødcroutoner
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny suppe
- Ymerfromage med saftsovs
- Æbleskiver med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Bedstefar med skæg (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med løgsovs, ærter og kartoffelbåde
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Stegt medisterpølse med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålssuppe med sprængt svinekam
- Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
- Pandestegte frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienne-blanding
- Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og revne gulerødder
- Cremet pastaret med pølser og bacon
- Lasagne
- Indianergryde med kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Citronfromage med flødeskum
- Cremesuppe med solbærmarmelade
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Småkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder, vindruer og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Paprikagryde med kartoffelmos, delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
- Kogt høne med peberrodssovs, strimlet gulerod, ærter og kartofler
- Ølbraiseret svineskank i skysovs, bønner og kartofler
- Farsbrød med italienske krydderurter, skysovs, majsblanding og kartofler
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler, grøntsagssymfoni
- Røget kryddermakrel med persillesovs, kart og gulerødder
- Pasta carbonara
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Vanillebudding med saftsovs
- Cremet skaldyrssuppe med rejer
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Fragilité Roulade med hindbærskum
- Æbleflæsk
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Banankage med glasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- Jægergryde med kartofler og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med stuvede ærter/gulerødder og kartofler
- Hvidkålsroulet med lys sovs, kartofler og majsblanding
- Orangemarineret kyllingelår med skysovs, grønsagsblanding og kartofler
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og majs
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og ærter
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
- Skipperlabskovs med svinekød
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Kanelæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Cheesecake med jordbærkompot
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Hybensuppe med tvebakker.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, kålrabi og selleri i dressing med græskarkerne-topping.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
- Mortens and med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding, kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Mangogryde med ris og ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ris a la mande med kirsebærsovs
- Ugens legerede urtesuppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Gammeldags æblekage med flødeskum
- Æbleskiver med syltetøj
- Thaisuppe
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Lasagne med grønt, spinat og hytteost
- Ostindisk karryret med løse ris og carotter
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Hønsefrikasse med kartofler
- Benløse fugle i skysovs, kartofler og grøntsagssymfoni
- Karbonade med skysovs, kartofler og ærter
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fiskefrikadeller med dildsovs, kartofler og gulerodsstrimler
- Skipperlabskovs med svinekød
- Mexicansk kødsovs med rismix
- Hvidkålssuppe med sprængt svinekam.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Jordskokkesuppe med bacon
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Frugtsalat
- Kakaosuppe med tvebakker
- Amerikanske pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- Boller i carrysovs med løse ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt nakkefilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler
- Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Brunkål med nakketern
- Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Spicysuppe med kokos
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Abrikostrifli med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Mazarintærte (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder,
vindruer og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade, og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og blomkål
- Kalkunschnitzel med paprikasovs, brasede kartofler og ærter
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og gourmetblanding
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- Hollandsk biksemad
- Pasta-skinkegratin med broccoli
- Pandekager med flødestuvede grøntsager.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny suppe
- Chokoladebudding med flødeskum
- Vafler med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Kanelkage med smørcreme (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade, og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Pakistansk kima med bulgur og kløvede gulerødder
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Nakkekotelet i fad med løse ris og grøntsagsblanding
- Tarteletter med høns i asparges
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Sylte med stuvede kartofler (ej som diæt)
- Bøf stroganoff med kartoffelmos og carotter
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler.
Forretter/efterretter
- Blodpølse med æblekompot (ej som diæt)
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ris a la mande med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Maizenagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Frugtsalat
- Æbleflæsk
- Æbleskiver med syltetøj
- Jordbærsuppe med cornflakes.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade, og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.