Menuplan - Almindelig

Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.

Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.

Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.

Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
  2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Skinkewok med løse ris
  5. Kyllingeschnitzel med skysovs, kartofler og garnituregrønt
  6. Wokret med kylling og nudler
  7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
  8. Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
  10. Bondeomelet
  11. Svineskank i flødesauce med champignon, kroblanding og kartofler
  12. Hamburgerryg med aspargessovs, kartofler og blomkålsblanding.

Forretter/efterretter

  1. Solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Citronfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Paprikasuppe med kylling
  9. Abrikostrifli med flødeskum
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Banankage med glasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Hønsefrikasse med kartofler
  5. Karrykål
  6. Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og carotter
  7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
  8. Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
  9. Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienne-blanding
  10. Hawaii-kotelet i karrysauce og urterismix
  11. Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
  12. Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs.

Forretter/efterretter

  1. Kirsebærgrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Gammeldags æblekage med flødeskum
  5. Græskarsuppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Mulligatawny-suppe
  9. Appelsinfromage med flødeskum
  10. Kærnemælkssuppe med rosiner
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hybensuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. St. kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
  5. Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
  6. Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og revne urter
  10. Pakistansk kima med bulgur og bønner
  11. Kartoffel Moussaka
  12. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.

Forretter/efterretter

  1. Æblegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Thaisuppe
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Tomatsuppe med nudler
  9. Skovbærfromage med flødeskum
  10. Koldskål med kammerjunkere
  11. Boghvedegrød med kanelsukker
  12. Rabarbersuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat, og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og broccoli
  4. Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
  5. Kyllingeschnitzel med champignonsovs, kartofler og kroblanding
  6. Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Benløse fugle i brun sovs med kartofler og grøntsagssymfoni
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Hollandsk biksemad
  11. Chili Con Carne med rismix
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte æbler med kanelcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Grøntsagssuppe med porre
  9. Moccafromage med flødeskum
  10. Æbleflæsk
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Mazarinsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i
    dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
  2. Ostindisk karryret med løse ris og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Gule ærter med sprængt svinekam
  5. Tarteletter med skinke og grønærter
  6. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
  7. Biksemad
  8. Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  10. Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
  11. Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  12. Wokret med kylling og nudler.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Pannacotta med bærsymfoni
  5. Aspargessuppe med kødboller
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Thaisuppe
  9. Gammeldags æblekage med flødeskum
  10. Ugens legerede urtesuppe
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hybensuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko græskar
  8. Salat med spinat, feta, oliven og
    tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
  2. Pasta bolognese
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
  5. Tarteletter med høns i asparges
  6. Kyllinge bryst i mangosovs med vilde ris og ærter
  7. Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
  8. Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
  9. Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienne-blanding
  10. Brunkål med nakkefilet
  11. Asiatiske kødboller i thaisovs med rismix
  12. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kart og blomkål.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Chokolademousse med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Løgsuppe med brødcroutoner
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Mulligatawny suppe
  9. Ymerfromage med saftsovs
  10. Æbleskiver med syltetøj
  11. Kærnemælkssuppe med rosiner
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Bedstefar med skæg (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Selleribøf med løgsovs, ærter og kartoffelbåde
  2. Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
  3. Stegt medisterpølse med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Hvidkålssuppe med sprængt svinekam
  5. Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
  6. Pandestegte frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienne-blanding
  7. Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
  8. Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og revne gulerødder
  10. Cremet pastaret med pølser og bacon
  11. Lasagne
  12. Indianergryde med kartofler og blomkål.

Forretter/efterretter

  1. Sveskegrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Fløderand med karamelsovs
  5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Cremesuppe med solbærmarmelade
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Småkager ca. 140 g (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med selleri, æble, valnødder, vindruer og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Indisk dhal med urterismix
  2. Paprikagryde med kartoffelmos, delikatesseblanding
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
  4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
  5. Kogt høne med peberrodssovs, strimlet gulerod, ærter og kartofler
  6. Ølbraiseret svineskank i skysovs, bønner og kartofler
  7. Farsbrød med italienske krydderurter, skysovs, majsblanding og kartofler
  8. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler, grøntsagssymfoni
  9. Røget kryddermakrel med persillesovs, kart og gulerødder
  10. Pasta carbonara
  11. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
  12. Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Vanillebudding med saftsovs
  5. Cremet skaldyrssuppe med rejer
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Appelsinfromage med flødeskum
  10. Fragilité Roulade med hindbærskum
  11. Æbleflæsk
  12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Banankage med glasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko græskar
  8. Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
  2. Jægergryde med kartofler og rosenkål
  3. Pandestegte frikadeller med stuvede ærter/gulerødder og kartofler
  4. Hvidkålsroulet med lys sovs, kartofler og majsblanding
  5. Orangemarineret kyllingelår med skysovs, grønsagsblanding og kartofler
  6. Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og majs
  7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og ærter
  8. Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
  9. Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
  10. Skipperlabskovs med svinekød
  11. Brændende kærlighed med grøntsagsmix
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Æblegrød med mælk
  2. Kanelæbler med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Græskarsuppe
  6. Hirsegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Blomkålssuppe
  9. Cheesecake med jordbærkompot
  10. Kærnemælkssuppe med rosiner
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hybensuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Råkost med hvidkål, kålrabi og selleri i dressing med græskarkerne-topping.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
  2. Mortens and med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
  4. Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
  5. Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding, kartofler
  6. Gule ærter med sprængt svinekam
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
  10. Wokret med kylling og nudler
  11. Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  12. Mangogryde med ris og ærter.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte pærer med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ris a la mande med kirsebærsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Tomatsuppe med nudler
  9. Gammeldags æblekage med flødeskum
  10. Æbleskiver med syltetøj
  11. Thaisuppe
  12. Rabarbersuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Lasagne med grønt, spinat og hytteost
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Hønsefrikasse med kartofler
  5. Benløse fugle i skysovs, kartofler og grøntsagssymfoni
  6. Karbonade med skysovs, kartofler og ærter
  7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
  8. Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Fiskefrikadeller med dildsovs, kartofler og gulerodsstrimler
  10. Skipperlabskovs med svinekød
  11. Mexicansk kødsovs med rismix
  12. Hvidkålssuppe med sprængt svinekam.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Jordskokkesuppe med bacon
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Grøntsagssuppe med porre
  9. Frugtsalat
  10. Kakaosuppe med tvebakker
  11. Amerikanske pandekager med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
  2. Boller i carrysovs med løse ris og ærter
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Stegt nakkefilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  5. Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
  6. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
  7. Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
  8. Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler
  9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  10. Tarteletter med skinke og grønærter
  11. Brunkål med nakketern
  12. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Spicysuppe med kokos
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Minestronesuppe med bacontern
  9. Abrikostrifli med flødeskum
  10. Ugens legerede urtesuppe
  11. Æbleskiver med syltetøj
  12. Solbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Mazarintærte (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med selleri, æble, valnødder,
    vindruer og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade, og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Indisk dhal med urterismix
  2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Gule ærter med sprængt svinekam
  5. Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og blomkål
  6. Kalkunschnitzel med paprikasovs, brasede kartofler og ærter
  7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og gourmetblanding
  8. Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
  9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
  10. Hollandsk biksemad
  11. Pasta-skinkegratin med broccoli
  12. Pandekager med flødestuvede grøntsager.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Citronfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Hirsegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Mulligatawny suppe
  9. Chokoladebudding med flødeskum
  10. Vafler med syltetøj
  11. Kærnemælkssuppe med rosiner
  12. Æblesuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Kanelkage med smørcreme (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade, og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Pakistansk kima med bulgur og kløvede gulerødder
  3. Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
  4. Nakkekotelet i fad med løse ris og grøntsagsblanding
  5. Tarteletter med høns i asparges
  6. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Sylte med stuvede kartofler (ej som diæt)
  11. Bøf stroganoff med kartoffelmos og carotter
  12. Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Blodpølse med æblekompot (ej som diæt)
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ris a la mande med kirsebærsovs
  5. Aspargessuppe med kødboller
  6. Maizenagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Frugtsalat
  10. Æbleflæsk
  11. Æbleskiver med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med cornflakes.

Andet godt

  1. Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko græskar
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade, og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.