Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Kylling tikka masala med urterismix
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
- Bondeomelet
- Cremet pastaret med pølser og bacon
- Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Luxus æbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Græskarsuppe
- Hindbærshake med vanille
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Brownies med flødeskum
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Hybensuppe med tvebakker.
Andet godt
- Mazarintærte (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild, æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Broccoligratin med peberfrugtsovs, kartofler og grøntsagsmix
- Ostindisk karryret med løse ris og carotter
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret kotelet med kartofler, ærter og skysovs
- Stegt nakkefilet med brun sovs, kartofler og rødkål
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra skagen med kartofler og gulerødder
- Millionbøf med kartoffelmos og bønner
- Pasta-skinkegratin med broccoli
- Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Skovbærfromage med flødeskum
- Koldskål med tvebakker
- Pikantsuppe med skinketern
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Chokoladekage m/kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Kikærtegryde med løse ris
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoli og kartofler.
- Fars med persille og æbler, brun sovs, sommergrøntsager og kartofler
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Chili Con Carne med rismix
- Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Thaisuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- Fragilité roulade med hindbærskum
- Pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Bedstefar med skæg (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i
dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
- Kyllingebryst i mangosovs med vilde ris og blomkålsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med urtesovs, broccoli og kartofler
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønsagssymfoni
- Kalkun-cordon bleu med paprikasovs, kartofler og ærter
- Kalvesteg med vildtsovs, kartofler og bønner
- Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- Pasta bolognese
- Sennepskotelet i sennepssovs, kartofler og ærter
- Boller i carrysovs med løse ris og grøntsagsmix.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Blomkålssuppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Svesketrifli
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og
tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Mexicansk linsegryde med ris og ærter
- Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt nakkefilet med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Karrykål
- Tarteletter med høns i asparges
- Fars med porrefyld, porresovs, kartofler og gulerødder
- Oksesteg med skysovs, bønner, kartofler
- Paprikagryde med kartofler og majs
- Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde, og ratatuille
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, gulerødder
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Grøntsagssuppe med bacon.
- Aspargessuppe med kødboller
- Frugtgrød med mælk
- Cremet skaldyrssuppe med rejer
- Hindbærfromage med flødeskum
- Æbleskiver med syltetøj
- Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Småkager ca.140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
- Hjemmelavede porrefrikadeller med urtesovs, kartofler og gulerødder
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Flødegullasch med kartofler og bønner
- Pasta carbonara
- Lasagne
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og broccoli
- Orientalsk sej med karrysovs og rismix
- Kylling tikka masala med urterismix
- Kold tunmousse med dressing og brød
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkå.
Forretter/efterretter
- Ribs-/solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Mulligatawny suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Borgmestergårdens suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Solbærshake
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med cornflakes.
Andet godt
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
- Heksegryde med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Svensk pølseret
- Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding
- Græsk farsbrød med skysovs, kartofler, bønner
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Dampet sej med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Nakkekotelet i fad med rismix
- Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Hyldeblomstmousse med flødeskum
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede urtesuppe
- Jordbærkage med flødeskum
- Tropisk koldskål med ristet havregryn
- Amerikanske pandekager med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolade drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Ostindisk karryret med løse ris og carotter
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt nakkefilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Indianergryde med kartoffelmos og broccoli
- Kyllingefarsbrød med skysovs, kartofler og kroblanding
- Risotto med skinketern, bacon og grønt
- Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
- Bondeomelet
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Sprængt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- Jordbærgrød med mælk
- Hjemmesyltede blommer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Spicysuppe med kokos
- Maizenagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Hindbærshake med vanille
- Fløderand med jordbærsovs
- Blomkålssuppe
- Vafler med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vanillekvark.
Andet godt
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
- Mangogryde med ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
- Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Kartoffel Moussaka
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Pasta carbonara
- Hawaii kotelet i karrysauce og urterismix
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Ugens legerede urtesuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Løgsuppe med brødcrutonner
- Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Mazarinsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk wokret med kikærter
- Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemaje rismix
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Paprikagryde med kartofler og majs
- Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
- Karbonade med skysovs, kartofler, broccoliblanding
- Amerikansk farsbrød med tomatsovs, kartofler, majsblanding
- Sprængt Svinekam med aspargessovs, kartofler, grøntsagsymoni
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Nakkesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Hindbærfromage med flødeskum
- Borgmestergårdens suppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe
- Citronfromage med flødeskum
- Jordbærkoldskål med cornflakes
- Vafler med syltetøj
- Hybensuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kold tunmousse med dressing og brød
- Fiskeret fra skagen med kartofler og gulerødder
- Kylling tikka masala med urterismix
- Bondeomelet
- Oksesteg med skysovs, kartofler og franske ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med tropisk saftsovs
- Ugens legerede urtesuppe
- Hindbærshake med vanille
- Frugtgrød med mælk
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- Koldskål med tvebakker
- Amerikanske pandekager med syltetøj
- Kold rabarbersuppe med flødeskum.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Kikærtegryde med løse ris
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og grøntsagsblanding
- Kyllingeschnitzel med champignonsovs, kartofler og kroblanding
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
- Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- Stegt nakkefilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Svensk pølseret
- Pasta bolognese
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og carotter.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Thaisuppe
- Vanillebudding med saftsovs
- Tropisk koldskål med ristet havregryn
- Pandekager med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i
dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- Leverstroganoff med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med urtesauce, kartofler og broccoli
- Biksemad
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
- Boller i carrysovs med løse ris og ærter
- Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Fragilité Roulade med hindbærskum
- Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vanillekvark.
Andet godt
- Mazarintærte (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med spinat, feta, oliven og
tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.