Menuplan - Almindelig

Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.

Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.

Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.

Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
  5. Tarteletter med høns i asparges
  6. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  7. Paprikakotelet i paprikasovs, kartoffelbåde og blomkål
  8. Hamburgerryg med lys sovs kartofler og broccoli
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Mexicanske pandekager, rismix, krydret tomatsovs
  11. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og gulerødder
  12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-/rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ymerfromage med saftsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Hindbærshake med vanille
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Mulligatawny-suppe
  9. Fragilité Roulade med hindbærskum
  10. Vafler med syltetøj
  11. Mannagrød med smør og kanel
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Indisk dhal med urterismix
  2. Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Hakkebøf med løg, bearnaisesovs, kartofler og ærter
  5. Kalkunschnitzel med skysovs, kartofler og broccoliblanding
  6. Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
  7. Kødrand med lys sovs, kartofler og rodfrugter
  8. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
  10. Tarteletter med skinke og grønærter
  11. Wokret med kylling og nudler
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Hindbærfromage med flødeskum
  5. Pikantsuppe med skinketern
  6. Solbærshake
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Blomkålssuppe
  10. Chokoladebudding med flødeskum
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
  2. Ostindisk karryret med løse ris og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kamfilet med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg
  5. Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
  6. Chili Con Carne med rismix
  7. Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  10. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
  11. Brændende kærlighed med grøntsagsmix
  12. Kogt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder.

Forretter/efterretter

  1. Ribs-/blåbærgrød med mælk
  2. Henkogte pærer med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Appelsinfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Spicysuppe med kokos
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Koldskål med kammerjunkere
  9. A la forårslagkage
  10. Aspargessuppe med kødboller
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Mexicansk linsegryde med rismix
  2. Leverstroganoff med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og grøntsagsblanding
  4. Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding og kartofler
  5. Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
  6. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Svineskank i flødesauce med champignon, kroblanding og kartofler
  11. Kødsovs med pasta
  12. Risotto med skinketern, bacon og grønt.

Forretter/efterretter

  1. Æblegrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Tomatsuppe med nudler
  9. Svesketrifli
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Hindbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  4. Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
  5. Kylling tikka masala med urterismix
  6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
  7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
  8. Sprængt Svinekam, aspargessovs, kartofler og grøntsagssymfoni
  9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
  10. Bondeomelet
  11. Cremet pastaret med pølser og bacon
  12. Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.

Forretter/efterretter

  1. Sveskegrød med mælk
  2. Luksusæbler med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Pannacotta med bærsymfoni
  5. Græskarsuppe
  6. Hindbærshake med vanille
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Blomkålssuppe
  9. Chokoladebudding med flødeskum
  10. Kærnemælkssuppe med rosiner
  11. Vafler med syltetøj
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Paneret kotelet med kartofler, ærter og skysovs
  5. Wokret med kylling og nudler
  6. Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
  10. Millionbøf med kartoffelmos og bønner
  11. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding
  12. Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Citronfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Paprikasuppe med kylling
  9. Skovbærfromage med flødeskum
  10. Koldskål med tvebakker
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Rabarbersuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
  5. Kyllingeschnitzel med skysovs, kartofler og garnituregrønt
  6. Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  7. Forlorne hjerper i vildtsovs med kartofler og revne urter
  8. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
  10. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  11. Chili Con Carne med rismix
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Thaisuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Grøntsagssuppe med porre
  9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
  10. Koldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  5. Kalkun Cordon Bleu med kryddersovs, kartofler og herregårdsgrønt
  6. Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
  7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
  9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  10. Tarteletter med skinke og grønærter
  11. Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
  12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Blomkålssuppe
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Svesketrifli
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tarteletter med letstuvet sommergrønt
  2. Paprikagryde med kartofler og broccoli
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Appelsinstegt svinekam med orangesovs, æbleratatouille og kartofler
  5. Biksemad
  6. Tarteletter med høns i asparges
  7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og bønner
  8. Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatuille
  11. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
  12. Oksesteg med skysovs, bønner og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Grøntsagssuppe med bacon
  6. Aspargessuppe med kødboller
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Cremet skaldyrssuppe med rejer
  9. Hindbærfromage med flødeskum
  10. Vafler med syltetøj
  11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Indisk dhal med urterismix
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med skysovs, kartofler og ærter
  4. Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
  5. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
  6. Hamburgerryg med lys sovs, kartofler og broccoli
  7. Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatuille
  8. Pasta carbonara
  9. Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
  10. Kyllingebryst med ingefær i soyasovs med ris og julienneblanding
  11. Kold tunmousse med dressing og brød
  12. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.

Forretter/efterretter

  1. Ribs-/solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Mulligatawny-suppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Borgmestergårdens suppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Koldskål med rugknas
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
  2. Heksegryde med kartoffelmos og bønner
  3. Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
  4. Svensk pølseret
  5. Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
  6. Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
  7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og bønner
  8. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
  9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
  10. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  11. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding
  12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
  5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Jordbærkage med flødeskum
  10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  5. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
  6. Hamburgerryg med bearnaisesovs, kartofler og bønner
  7. Kyllingefarsbrød med skysovs, kartofler og kroblanding
  8. Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
  9. Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
  10. Bondeomelet
  11. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  12. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.

Forretter/efterretter

  1. Jordbærgrød med mælk
  2. Hjemmesyltede blommer med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Spicysuppe med kokos
  6. Maizenagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  9. Fløderand med jordbærsovs
  10. Blomkålssuppe
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Urtekrebinetter med champignonsovs, kartoffelbåde og ærter
  2. Mangogryde med ris og ærter
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
  4. Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
  5. Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
  6. Lasagne
  7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Pasta carbonara
  11. Hawaii-kotelet med ananas i karrysauce og urterismix
  12. Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ymerfromage med saftsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Løgsuppe med brødcroutoner
  9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.