Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- Enebærgryde med rodfrugtmos og majsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med urtesauce, kartofler og broccoli
- Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- Biksemad
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Fragilité Roulade med hindbærskum
- Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Kyllingebryst i mornaysovs med ærter og kartofler
- Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt sild med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Risotto med skinketern, bacon og grønt
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og gulerødder.
Forretter/efterretter
- Jordbær-/rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærkage med flødeskum
- Ugens legerede urtesuppe
- Mulligatawny-suppe
- Frugtgrød med mælk
- Spicysuppe med kokos
- Ananasfromage med flødeskum
- Pandekager med syltetøj
- Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
- Mangogryde med ris og ærter
- Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
- Stegt nakkefilet med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
- Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og gulerødder
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
- Kold tunmousse med dressing og brød
- Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta.
Forretter/efterretter
- Ribs-/blåbærgrød med mælk
- Henkogte abrikoser med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Cremet skaldyrssuppe med rejer
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Kirsebærkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Mexicansk linsegryde med rismix
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
- Kalkunschnitzel med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Appelsinstegt svinekam, orangesovs, broccoli og kartofler
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og gourmetblanding
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
- Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
- Lasagne
- Biksemad.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Bondepige med slør
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med porre, porresovs, kartofler og broccoliblanding
- Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatouille
- Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kogt høne med pikant sovs, kartofler og ærter
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Hollandsk biksemad
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.
Forretter/efterretter
- Jordbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med vanillefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Frugtgrød med mælk
- Koldskål med kammerjunkere
- Hytteostdessert med kirsebærsovs
- Blomkålssuppe
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Skinkewok med løse ris
- Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Bondeomelet
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og grøntsagssymfoni
- Kalvesteg med skysovs, bønner, glaserede løg og kartofler.
Forretter/efterretter
- Solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Nougatfromage med henkogte æbler
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hønsefrikassé med kartofler
- Karrykål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og kløvet gulerodsmix
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienneblanding
- Hawaii kotelet med ananas i karrysauce og urterismix
- Nakkesteg med ovnbagte æbler og svesker, skysovs, kartofler
- Pasta carbonara.
Forretter/efterretter
- Kirsebærgrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Græskarsuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Tropisk koldskål med ristet havregryn
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
- Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Brændende kærlighed med majsblanding
- Pakistansk kima med bulgur og bønner
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Ugens legerede suppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Skovbærfromage med flødeskum
- Koldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
- Kalkun Cordon Bleu med paprikasovs, kartofler og herregårdsgrønt
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
- Farsbrød med persille, æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og grøntsagssymfoni
- Stegt makrel med dildsovs, kartofler og gulerødder
- Kamfilet med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg
- Hollandsk biksemad
- Chili Con Carne med rismix.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte abrikoser med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Moccafromage med flødeskum
- Æbleflæsk
- Pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Ostindisk karryret med løse ris og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymfoni
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Biksemad
- Wokret med kylling og nudler
- Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Gammeldags æblekage flødeskum
- Hindbærshake med vanille
- Vafler med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Champignonpostej med peberfrugtsovs, kartoffelbåde og grøntsagssymfoni
- Tarteletter med høns i asparges
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
- Brunkål med nakkefilet
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Nakkesteg med champignon, løg, bacon, skysovs og kartofler
- Pasta bolognese
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- Jordbær-/rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Chokolademousse med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Løgsuppe med brødcrutonner
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Ymerfromage med saftsovs
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Æbleskiver med syltetøj
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Stegt medisterpølse med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålssuppe med sprængt svinenakke
- Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
- Frikadeller med krydderurter, brun sovs, kart og julienneblanding
- Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og gulerødder i strimler
- Cremet pastaret med pølser og bacon
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Indianergryde med kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Jordskokkesuppe med bacon
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Cremesuppe med solbærmarmelade
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Ølbraiseret svineskank i skysovs, bønner og kartofler
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og revne urter
- Sprængt svinekam, aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, gulerødder
- Lasagne
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Vanillebudding med saftsovs
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Fragilité Roulade med hindbærskum
- Solbærshake
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Jægergryde med kartofler og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Orangemarineret kyllingelår med skysovs, grønsagsblanding og kartofler
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og majs
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og ærter
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Skipperlabskovs med svinekød
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Kanelæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Cheesecake med jordbærkompot
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost, hvidkål, kålrabi og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Mortens and med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding og kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Mangogryde med ris og ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ris a la mande med kirsebærsovs
- Ugens legerede suppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Gammeldags æblekage med flødeskum
- Thaisuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havre.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.