Menuplan - Almindelig

Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.

Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.

Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.

Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  2. Enebærgryde med rodfrugtmos og majsblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Sprængt svinekam med urtesauce, kartofler og broccoli
  5. Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
  6. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
  7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
  8. Boller i karrysovs med løse ris og ærter
  9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  10. Biksemad
  11. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Aspargessuppe med kødboller
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Minestronesuppe med bacontern
  9. Fragilité Roulade med hindbærskum
  10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
  5. Kyllingebryst i mornaysovs med ærter og kartofler
  6. Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
  7. Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Stegt sild med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  11. Risotto med skinketern, bacon og grønt
  12. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og gulerødder.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-/rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærkage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Mulligatawny-suppe
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Spicysuppe med kokos
  9. Ananasfromage med flødeskum
  10. Pandekager med syltetøj
  11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
  2. Mangogryde med ris og ærter
  3. Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
  4. Stegt nakkefilet med brun sovs, kartofler og rødkål
  5. Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
  6. Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
  7. Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og gulerødder
  8. Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
  11. Kold tunmousse med dressing og brød
  12. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta.

Forretter/efterretter

  1. Ribs-/blåbærgrød med mælk
  2. Henkogte abrikoser med vaniljefløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Fløderand med karamelsovs
  5. Cremet skaldyrssuppe med rejer
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede suppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Kirsebærkoldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Mexicansk linsegryde med rismix
  2. Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
  5. Kalkunschnitzel med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
  6. Appelsinstegt svinekam, orangesovs, broccoli og kartofler
  7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og gourmetblanding
  8. Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  9. Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
  10. Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
  11. Lasagne
  12. Biksemad.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ymerfromage med saftsovs
  5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede suppe
  9. Bondepige med slør
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
  2. Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
  3. Pandestegte frikadeller med porre, porresovs, kartofler og broccoliblanding
  4. Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
  5. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
  6. Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatouille
  7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
  8. Kogt høne med pikant sovs, kartofler og ærter
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Tarteletter med skinke og grønærter
  11. Hollandsk biksemad
  12. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.

Forretter/efterretter

  1. Jordbærgrød med mælk
  2. Henkogte pærer med vanillefløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede suppe
  6. Kærnemælkssuppe med rosiner
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Koldskål med kammerjunkere
  9. Hytteostdessert med kirsebærsovs
  10. Blomkålssuppe
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
  2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Skinkewok med løse ris
  5. Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
  6. Wokret med kylling og nudler
  7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
  8. Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
  10. Bondeomelet
  11. Benløse fugle i brun sovs, kartofler og grøntsagssymfoni
  12. Kalvesteg med skysovs, bønner, glaserede løg og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Citronfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede suppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Paprikasuppe med kylling
  9. Nougatfromage med henkogte æbler
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Hønsefrikassé med kartofler
  5. Karrykål
  6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og kløvet gulerodsmix
  7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
  8. Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
  9. Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienneblanding
  10. Hawaii kotelet med ananas i karrysauce og urterismix
  11. Nakkesteg med ovnbagte æbler og svesker, skysovs, kartofler
  12. Pasta carbonara.

Forretter/efterretter

  1. Kirsebærgrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ymerfromage med saftsovs
  5. Græskarsuppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Mulligatawny-suppe
  9. Appelsinfromage med flødeskum
  10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  11. Vafler med syltetøj
  12. Æblesuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
  2. Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  4. Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
  5. Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
  6. Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
  10. Brændende kærlighed med majsblanding
  11. Pakistansk kima med bulgur og bønner
  12. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.

Forretter/efterretter

  1. Æblegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Ugens legerede suppe
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Tomatsuppe med nudler
  9. Skovbærfromage med flødeskum
  10. Koldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Rabarbersuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
  5. Kalkun Cordon Bleu med paprikasovs, kartofler og herregårdsgrønt
  6. Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
  7. Farsbrød med persille, æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Benløse fugle i brun sovs, kartofler og grøntsagssymfoni
  9. Stegt makrel med dildsovs, kartofler og gulerødder
  10. Kamfilet med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg
  11. Hollandsk biksemad
  12. Chili Con Carne med rismix.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte abrikoser med vaniljefløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede suppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  9. Moccafromage med flødeskum
  10. Æbleflæsk
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
  2. Ostindisk karryret med løse ris og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymfoni
  5. Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
  6. Paneret flæsk med persillesovs,  kartofler og rosenkål
  7. Biksemad
  8. Wokret med kylling og nudler
  9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  10. Tarteletter med skinke og grønærter
  11. Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Pannacotta med bærsymfoni
  5. Aspargessuppe med kødboller
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede suppe
  9. Gammeldags æblekage flødeskum
  10. Hindbærshake med vanille
  11. Vafler med syltetøj
  12. Solbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Champignonpostej med peberfrugtsovs, kartoffelbåde og grøntsagssymfoni
  2. Tarteletter med høns i asparges
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
  5. Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
  6. Brunkål med nakkefilet
  7. Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
  8. Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
  9. Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
  10. Nakkesteg med champignon, løg, bacon, skysovs og kartofler
  11. Pasta bolognese
  12. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kart og blomkål.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-/rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Chokolademousse med flødeskum
  5. Ugens legerede suppe
  6. Løgsuppe med brødcrutonner
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Mulligatawny-suppe
  9. Ymerfromage med saftsovs
  10. Kærnemælkssuppe med rosiner
  11. Æbleskiver med syltetøj
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
  2. Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
  3. Stegt medisterpølse med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Hvidkålssuppe med sprængt svinenakke
  5. Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
  6. Frikadeller med krydderurter, brun sovs, kart og julienneblanding
  7. Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
  8. Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
  9. Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og gulerødder i strimler
  10. Cremet pastaret med pølser og bacon
  11. Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
  12. Indianergryde med kartofler og blomkål.

Forretter/efterretter

  1. Sveskegrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Fløderand med karamelsovs
  5. Jordskokkesuppe med bacon
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede suppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Cremesuppe med solbærmarmelade
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Indisk dhal med urterismix
  2. Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
  4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
  5. Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
  6. Ølbraiseret svineskank i skysovs, bønner og kartofler
  7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og revne urter
  8. Sprængt svinekam, aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, gulerødder
  10. Lasagne
  11. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
  12. Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Vanillebudding med saftsovs
  5. Karrykartoffelsuppe med kylling
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede suppe
  9. Appelsinfromage med flødeskum
  10. Fragilité Roulade med hindbærskum
  11. Solbærshake
  12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et øko græskar
  8. Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Jægergryde med kartofler og rosenkål
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
  5. Orangemarineret kyllingelår med skysovs, grønsagsblanding og kartofler
  6. Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og majs
  7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og ærter
  8. Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
  9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
  10. Skipperlabskovs med svinekød
  11. Brændende kærlighed med grøntsagsmix
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Æblegrød med mælk
  2. Kanelæbler med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Græskarsuppe
  6. Hirsegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Blomkålssuppe
  9. Cheesecake med jordbærkompot
  10. Kærnemælkssuppe med rosiner
  11. Vafler med syltetøj
  12. Solbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost, hvidkål, kålrabi og selleri i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
  2. Mortens and med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
  4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
  5. Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding og kartofler
  6. Gule ærter med sprængt svinekam
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
  10. Wokret med kylling og nudler
  11. Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  12. Mangogryde med ris og ærter.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte pærer med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ris a la mande med kirsebærsovs
  5. Ugens legerede suppe
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Tomatsuppe med nudler
  9. Gammeldags æblekage med flødeskum
  10. Thaisuppe
  11. Æbleskiver med syltetøj
  12. Rabarbersuppe med ristet havre.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.