Menuplan - Almindelig

Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.

Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.

Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.

Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  4. Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
  5. Kylling tikka masala med urterismix
  6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
  7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
  8. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
  9. Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
  10. Bondeomelet
  11. Cremet pastaret med pølser og bacon
  12. Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.

Forretter/efterretter

  1. Sveskegrød med mælk
  2. Luxus æbler med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Pannacotta med bærsymfoni
  5. Græskarsuppe
  6. Hindbærshake med vanille
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Blomkålssuppe
  9. Brownies med flødeskum
  10. Kærnemælkssuppe med rosiner
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hybensuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Mazarintærte (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild, æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, kartofler og grøntsagsmix
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
  5. Paneret kotelet med kartofler, ærter og skysovs
  6. Stegt nakkefilet med brun sovs, kartofler og rødkål
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Fiskeret fra skagen med kartofler og gulerødder
  10. Millionbøf med kartoffelmos og bønner
  11. Pasta-skinkegratin med broccoli
  12. Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Citronfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Tomatsuppe med nudler
  9. Skovbærfromage med flødeskum
  10. Koldskål med tvebakker
  11. Pikantsuppe med skinketern
  12. Rabarbersuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Chokoladekage m/kokosglasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Kikærtegryde med løse ris
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
  5. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  6. Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoli og kartofler.
  7. Fars med persille og æbler, brun sovs, sommergrøntsager og kartofler
  8. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  11. Chili Con Carne med rismix
  12. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Thaisuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Grøntsagssuppe med porre
  9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
  10. Fragilité roulade med hindbærskum
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Bedstefar med skæg (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i
    dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
  2. Kyllingebryst i mangosovs med vilde ris og blomkålsblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Sprængt svinekam med urtesovs, broccoli og kartofler
  5. Tarteletter med skinke og grønærter
  6. Bøf stroganoff med kartoffelmos og grønsagssymfoni
  7. Kalkun-cordon bleu med paprikasovs, kartofler og ærter
  8. Kalvesteg med vildtsovs, kartofler og bønner
  9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  10. Pasta bolognese
  11. Sennepskotelet i sennepssovs, kartofler og ærter
  12. Boller i carrysovs med løse ris og grøntsagsmix.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Blomkålssuppe
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Svesketrifli
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med spinat, feta, oliven og
    tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Mexicansk linsegryde med ris og ærter
  2. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Stegt nakkefilet med brun sovs, kroblanding og kartofler
  5. Karrykål
  6. Tarteletter med høns i asparges
  7. Fars med porrefyld, porresovs, kartofler og gulerødder
  8. Oksesteg med skysovs, bønner, kartofler
  9. Paprikagryde med kartofler og majs
  10. Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde, og ratatuille
  11. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, gulerødder
  12. Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Grøntsagssuppe med bacon.
  6. Aspargessuppe med kødboller
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Cremet skaldyrssuppe med rejer
  9. Hindbærfromage med flødeskum
  10. Æbleskiver med syltetøj
  11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Småkager ca.140 g (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
  2. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
  3. Hjemmelavede porrefrikadeller med urtesovs, kartofler og gulerødder
  4. Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  5. Flødegullasch med kartofler og bønner
  6. Pasta carbonara
  7. Lasagne
  8. Hamburgerryg med lys sovs kartofler og broccoli
  9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
  10. Kylling tikka masala med urterismix
  11. Kold tunmousse med dressing og brød
  12. Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkå.

Forretter/efterretter

  1. Ribs-/solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Mulligatawny suppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Borgmestergårdens suppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Solbærshake
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med cornflakes.

Andet godt

  1. Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
  2. Heksegryde med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  4. Svensk pølseret
  5. Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
  6. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding
  7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler, bønner
  8. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
  9. Dampet sej med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
  10. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  11. Nakkekotelet i fad med rismix
  12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
  5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Jordbærkage med flødeskum
  10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  11. Amerikanske pandekager med syltetøj
  12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Chokolade drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Stegt nakkefilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  5. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
  6. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli
  7. Kyllingefarsbrød med skysovs, kartofler og kroblanding
  8. Risotto med skinketern, bacon og grønt
  9. Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
  10. Bondeomelet
  11. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  12. Sprængt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  1. Jordbærgrød med mælk
  2. Hjemmesyltede blommer med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Spicysuppe med kokos
  6. Maizenagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Hindbærshake med vanille
  9. Fløderand med jordbærsovs
  10. Blomkålssuppe
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vanillekvark.

Andet godt

  1. Drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
  2. Mangogryde med ris og ærter
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
  4. Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
  5. Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
  6. Kartoffel Moussaka
  7. Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
  8. Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Pasta carbonara
  11. Hawaii kotelet i karrysauce og urterismix
  12. Hamburgerryg med bearnaisesovs, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ymerfromage med saftsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Løgsuppe med brødcrutonner
  9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Mazarinsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk wokret med kikærter
  2. Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemaje rismix
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  4. Paprikagryde med kartofler og majs
  5. Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
  6. Karbonade med skysovs, kartofler, broccoliblanding
  7. Amerikansk farsbrød med tomatsovs, kartofler, majsblanding
  8. Sprængt Svinekam med aspargessovs, kartofler, grøntsagsymoni
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  11. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  12. Nakkesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.

Forretter/efterretter

  1. Æblegrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Hindbærfromage med flødeskum
  5. Borgmestergårdens suppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Paprikasuppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Jordbærkoldskål med cornflakes
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hybensuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Blomkålsgratin med porresovs, kartofler og grøntsagsmix
  2. Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
  5. Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
  6. Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
  7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
  8. Kold tunmousse med dressing og brød
  9. Fiskeret fra skagen med kartofler og gulerødder
  10. Kylling tikka masala med urterismix
  11. Bondeomelet
  12. Oksesteg med skysovs, kartofler og franske ærter.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Pannacotta med tropisk saftsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Hindbærshake med vanille
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Karrykartoffelsuppe med kylling
  9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  10. Koldskål med tvebakker
  11. Amerikanske pandekager med syltetøj
  12. Kold rabarbersuppe med flødeskum.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Kikærtegryde med løse ris
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og grøntsagsblanding
  4. Kyllingeschnitzel med champignonsovs, kartofler og kroblanding
  5. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  6. Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
  7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Stegt nakkefilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
  10. Svensk pølseret
  11. Pasta bolognese
  12. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og carotter.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Thaisuppe
  9. Vanillebudding med saftsovs
  10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Hindbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i
    dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  2. Leverstroganoff med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Sprængt svinekam med urtesauce, kartofler og broccoli
  5. Biksemad
  6. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
  7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
  8. Boller i carrysovs med løse ris og ærter
  9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  10. Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
  11. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Aspargessuppe med kødboller
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Minestronesuppe med bacontern
  9. Fragilité Roulade med hindbærskum
  10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vanillekvark.

Andet godt

  1. Mazarintærte (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med spinat, feta, oliven og
    tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.