Menuplan - Almindelig

Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.

Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.

Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.

Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
  4. Paneret kotelet med kartofler, ærter og skysovs
  5. Wokret med kylling og nudler
  6. Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
  10. Millionbøf med kartoffelmos og bønner
  11. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding
  12. Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Citronfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Paprikasuppe med kylling
  9. Skovbærfromage med flødeskum
  10. Koldskål med tvebakker
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Rabarbersuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
  5. Kyllingeschnitzel med skysovs, kartofler og garnituregrønt
  6. Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  7. Forlorne hjerper i vildtsovs med kartofler og revne urter
  8. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
  10. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  11. Chili Con Carne med rismix
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Thaisuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Grøntsagssuppe med porre
  9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
  10. Koldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  5. Kalkun Cordon Bleu med kryddersovs, kartofler og herregårdsgrønt
  6. Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
  7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
  9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  10. Tarteletter med skinke og grønærter
  11. Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
  12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Blomkålssuppe
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Svesketrifli
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tarteletter med letstuvet sommergrønt
  2. Paprikagryde med kartofler og broccoli
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Appelsinstegt svinekam med orangesovs, æbleratatouille og kartofler
  5. Biksemad
  6. Tarteletter med høns i asparges
  7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og bønner
  8. Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatuille
  11. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
  12. Oksesteg med skysovs, bønner og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Grøntsagssuppe med bacon
  6. Aspargessuppe med kødboller
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Cremet skaldyrssuppe med rejer
  9. Hindbærfromage med flødeskum
  10. Vafler med syltetøj
  11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Indisk dhal med urterismix
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med skysovs, kartofler og ærter
  4. Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
  5. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
  6. Hamburgerryg med lys sovs, kartofler og broccoli
  7. Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatuille
  8. Pasta carbonara
  9. Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
  10. Kyllingebryst med ingefær i soyasovs med ris og julienneblanding
  11. Kold tunmousse med dressing og brød
  12. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.

Forretter/efterretter

  1. Ribs-/solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Mulligatawny-suppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Borgmestergårdens suppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Koldskål med rugknas
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Jordbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
  2. Heksegryde med kartoffelmos og bønner
  3. Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
  4. Svensk pølseret
  5. Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
  6. Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
  7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og bønner
  8. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
  9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
  10. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  11. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding
  12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  1. Stikkelsbærgrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
  5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Ugens legerede urtesuppe
  9. Jordbærkage med flødeskum
  10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Skovbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Ostindisk karryret med løse ris og carotter
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  5. Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
  6. Hamburgerryg med bearnaisesovs, kartofler og bønner
  7. Kyllingefarsbrød med skysovs, kartofler og kroblanding
  8. Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
  9. Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
  10. Bondeomelet
  11. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  12. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.

Forretter/efterretter

  1. Jordbærgrød med mælk
  2. Hjemmesyltede blommer med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ananasfromage med flødeskum
  5. Spicysuppe med kokos
  6. Maizenagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  9. Fløderand med jordbærsovs
  10. Blomkålssuppe
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Urtekrebinetter med champignonsovs, kartoffelbåde og ærter
  2. Mangogryde med ris og ærter
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
  4. Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
  5. Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
  6. Lasagne
  7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
  9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Pasta carbonara
  11. Hawaii-kotelet med ananas i karrysauce og urterismix
  12. Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.

Forretter/efterretter

  1. Solbærgrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Ymerfromage med saftsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Løgsuppe med brødcroutoner
  9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Kold hindbærsuppe med rugknas.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Vegetarisk wokret med kikærter
  2. Paprikagryde med kartofler og majs
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Kamfilet med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg
  5. Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
  6. Karbonade med skysovs, kartofler, broccoliblanding
  7. Amerikansk farsbrød med tomatsovs, kartofler og majsblanding
  8. Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
  9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  11. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
  12. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.

Forretter/efterretter

  1. Abrikosgrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Hindbærfromage med flødeskum
  5. Borgmestergårdens suppe
  6. Mannagrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Paprikasuppe
  9. Citronfromage med flødeskum
  10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Æblesuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild, æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tarteletter med letstuvet sommergrønt
  2. Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
  5. Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
  6. Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
  7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
  8. Kold tunmousse med dressing og brød
  9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
  10. Wokret med kylling og nudler
  11. Bondeomelet
  12. Oksesteg med skysovs, kartofler og franske ærter.

Forretter/efterretter

  1. Alliancegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Pannacotta med tropisk saftsovs
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Kærnemælkssuppe med rosiner
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Karrykartoffelsuppe med kylling
  9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
  10. Koldskål med rugknas
  11. Amerikanske pandekager med syltetøj
  12. Kold rabarbersuppe med flødeskum.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild, æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Grøn postej med bulgur, revne gulerødder og champignon-flødesovs
  2. Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
  3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  4. Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
  5. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
  6. Kalkunschnitzel med mornaysovs, kartofler og kroblanding
  7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
  8. Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
  10. Svensk pølseret
  11. Pasta bolognese
  12. Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt.

Forretter/efterretter

  1. Rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte ferskner med råcreme
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærfromage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Risengrød med smør og kanel
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Thaisuppe
  9. Vanillebudding med saftsovs
  10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  11. Pandekager med syltetøj
  12. Hindbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild, æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  2. Enebærgryde med rodfrugtmos og majsblanding
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Sprængt svinekam med urtesauce, kartofler og broccoli
  5. Stegt kyllingelår på bund af rabarber med skysovs og kartofler
  6. Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
  7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
  8. Boller i karrysovs med løse ris og ærter
  9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  10. Biksemad
  11. Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
  12. Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.

Forretter/efterretter

  1. Blommegrød med mælk
  2. Henkogte ananas med flødeskum
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Romfromage med kirsebærsovs
  5. Aspargessuppe med kødboller
  6. Boghvedegrød med kanelsukker
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Minestronesuppe med bacontern
  9. Fragilité Roulade med hindbærskum
  10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
  11. Vafler med syltetøj
  12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  1. Gartnerens bolognese med nudler
  2. Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
  3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  4. Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
  5. Kyllingebryst i mornaysovs med ærter og kartofler
  6. Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
  7. Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
  8. Tarteletter med høns i asparges
  9. Stegt sild med persillesovs, kartofler og gulerødder
  10. Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
  11. Risotto med skinketern, bacon og grønt
  12. Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og gulerødder.

Forretter/efterretter

  1. Jordbær-/rabarbergrød med mælk
  2. Henkogte pærer med makronfløde
  3. Klar suppe med urter og boller
  4. Jordbærkage med flødeskum
  5. Ugens legerede urtesuppe
  6. Mulligatawny-suppe
  7. Frugtgrød med mælk
  8. Spicysuppe med kokos
  9. Ananasfromage med flødeskum
  10. Pandekager med syltetøj
  11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
  12. Æblesuppe med ristet havregryn.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.