
Menuplan - Almindelig
Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.
Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.
Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.
Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Peberfrugtsgratin med flødestuvet spinat og bønnemix
- Ostindisk karryret med løse ris og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Biksemad
- Wokret med kylling og nudler
- Dampet laks med citronsovs, kartofler og delikatesseblanding
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Forårsrulle med sur-sød sovs og rismix
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Gammeldags æblekage flødeskum
- Hindbærshake med vanilje
- Æbleskiver med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Champignonpostej med peberfrugtsovs, kartoffelbåde og grøntsagssymfoni
- Tarteletter med høns i asparges
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
- Brunkål med nakkefilet
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Bourgognemarineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Nakkesteg med champignon, løg, bacon, skysovs og kartofler
- Pasta bolognese
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Chokolademousse med flødeskum
- Ugens suppe
- Løgsuppe med brødcroutonner
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Ymerfromage med saftsovs
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Stegt medisterpølse med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålssuppe med sprængt svinenakke
- Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
- Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
- Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og gulerødder i strimler
- Cremet pastaret med skinke og bacon
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Indianergryde med kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Jordskokkesuppe med bacon
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Cremesuppe med solbærmarmelade
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Pasta carbonara
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Ølbraiseret svineskank i skysovs med bønner og kartofler
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og rodfrugtblanding
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymfoni
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Lasagne
- Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Vaniljebudding med saftsovs
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Minestronesuppe med bacontern
- Solbærshake
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Orangemarineret kyllingelår med skysovs, æbleratatouille og kartofler
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og majs
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og ærter
- Grønkålssuppe med sprængt svinekam
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Brunkål med nakkefilet
- Mexicanske pandekager, rismix og krydret tomatsovs
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Kanelæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Romfromage med kirsebærsovs
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost, hvidkål og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Mortens and med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding og kartofler
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Mangogryde med ris og ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Risalamande med kirsebærsovs
- Ugens suppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Skovbærfromage med flødeskum
- Thaisuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Grøn postej med bulgur, revne gulerødder og champignon flødesovs
- Ostindisk karryret med løse ris og kløvede gulerodsmix
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Karbonade med skysovs, kartofler og ærter
- Kyllingeschnitzel med champignonsovs, kartofler og bagte rodfrugter
- Benløse fugle i skysovs, kart og grøntsagssymfoni
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og julienneblanding
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt ising med karrysovs, kartofler og wokgrønt
- Skipperlabskovs med svinekød
- Ungarsk gullashsuppe med oksetern
- Forårsrulle med sur-sød sovs og rismix.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Marengs med jordbærskum
- Jordskokkesuppe med bacon
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Gammeldags æblekage flødeskum
- Kakaosuppe med tvebakker
- Pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
- Vikingegryde med bacon, kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Brunkål med nakketern
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Kanelæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Spicysuppe med kokos
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Abrikostrifli med flødeskum
- Hindbærshake med vanille
- Æbleskiver med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble og agurk i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Kogt høne med urtesovs, kartofler og ærter
- Paneret kotelet med baconkartofler, broccoli og skysovs
- Farsskinke med brun sovs, kartofler og blomkål
- Husarsteg med persillekartofler og skysovs
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Gule ærter med sprængt nakke
- Biksemad
- Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Chokoladebudding med flødeskum
- Vafler med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Nakkekotelet i fad med løse ris og grøntsagsblanding
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Kødsovs med kartofler og blomkålsblanding
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pasta carbonara.
Forretter/efterretter
- Blodpølse med æblekompot (ej som diæt)
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Risalamande med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Solbærshake
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Frugtsalat
- Æbleflæsk
- Æbleskiver med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og bønner
- Hvidkålssuppe med kogt medisterpølse
- Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kogt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og rosenkål
- Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Juleplatte (ribbensteg, frikadelle, rødkål, leverpostej, bacon, champignon) – ej diæt
For-/efterret
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Hindbærfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Bondepige med slør
- Paprikasuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Jødekager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat og dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Kødrand med lys sovs, kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Biksemad
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- Svinekam stegt som vildt med skysovs, kroblanding og kartofler
For-/efterret
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Hindbærshake med vanilje
- Citronfromage med flødeskum
- Tomatsuppe med nudler
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler
Andet godt
- Finskbrød (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologisk græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- Juleand med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Nakkekotelet i fad med rismix
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner
For-/efterret
- Jordbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ris à la mande med mandeldrys og kirsebærsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Aspargessuppe med kødboller
- Marengs med hindbærskum
- Kahlua-dessert med flødepynt
- Æbleskiver med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Indisk dhal med urterismix
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Coq au vin med kartofler og bønner (kylling i rødvin)
- Hamburgerryg med grønlangkål og kartofler
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Nytårstorsk med sennepssovs, æg, rødbede og kartofler
- Pakistansk kima med bulgur og kløvede gulerodsmix
- Kalkun Cordon Bleu med paprikasovs, kartofler og ærter
- Fransk oksegryde med kartoffelmos og gulerodsstrimler
For-/efterret
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Moccafromage med flødeskum
- Blomkålssuppe
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Pandekager med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Rabarbersuppe med ristet havregryn
Andet godt
- Kransekagekonfekt, 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas asier
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Selleribøf med løgsovs, ærter og kartoffelbåde
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kylling tikka masala med urterismix
- Grønkålssuppe med sprængt nakke
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kartofler og julienneblanding
- Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og bønner
- Bourgogne-marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
For-/efterret
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Citronfromage med flødeskum
- Kakaosuppe med tvebakker
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler
Andet godt
- Makronsnitter, 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede