
Menuplan - Almindelig
Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.
Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.
Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.
Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Nakkekotelet i fad med løse ris og grøntsagsblanding
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Kødsovs med kartofler og blomkålsblanding
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pasta carbonara.
Forretter/efterretter
- Blodpølse med æblekompot (ej som diæt)
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Risalamande med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Solbærshake
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Frugtsalat
- Æbleflæsk
- Æbleskiver med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og bønner
- Hvidkålssuppe med kogt medisterpølse
- Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kogt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og rosenkål
- Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Juleplatte (ribbensteg, frikadelle, rødkål, leverpostej, bacon, champignon) – ej diæt
For-/efterret
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Hindbærfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Bondepige med slør
- Paprikasuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Jødekager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat og dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Kødrand med lys sovs, kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Biksemad
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- Svinekam stegt som vildt med skysovs, kroblanding og kartofler
For-/efterret
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Hindbærshake med vanilje
- Citronfromage med flødeskum
- Tomatsuppe med nudler
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler
Andet godt
- Finskbrød (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologisk græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- Juleand med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Nakkekotelet i fad med rismix
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner
For-/efterret
- Jordbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ris à la mande med mandeldrys og kirsebærsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Aspargessuppe med kødboller
- Marengs med hindbærskum
- Kahlua-dessert med flødepynt
- Æbleskiver med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Indisk dhal med urterismix
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Coq au vin med kartofler og bønner (kylling i rødvin)
- Hamburgerryg med grønlangkål og kartofler
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Nytårstorsk med sennepssovs, æg, rødbede og kartofler
- Pakistansk kima med bulgur og kløvede gulerodsmix
- Kalkun Cordon Bleu med paprikasovs, kartofler og ærter
- Fransk oksegryde med kartoffelmos og gulerodsstrimler
For-/efterret
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Moccafromage med flødeskum
- Blomkålssuppe
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Pandekager med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Rabarbersuppe med ristet havregryn
Andet godt
- Kransekagekonfekt, 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas asier
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Selleribøf med løgsovs, ærter og kartoffelbåde
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kylling tikka masala med urterismix
- Grønkålssuppe med sprængt nakke
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kartofler og julienneblanding
- Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og bønner
- Bourgogne-marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
For-/efterret
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Citronfromage med flødeskum
- Kakaosuppe med tvebakker
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler
Andet godt
- Makronsnitter, 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 3. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og bønner
- Hamburgerryg med aspargessovs, kartofler og blomkålsblanding
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
- Boller i selleri med kartofler og gulerodsstrimler
- Brunkål med nakkefilet
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Italienske kødboller i krydret tomatsovs, pasta
- Pakistansk kima med bulgur og gulerodsmix
- Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler og bønner
For-/efterret
- Blommegrød med mælk
- Henkogte abrikoser med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Skovbærfromage med flødeskum
- Blomkålssuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler
Andet godt
- Chokolademuffins (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1glas økologisk græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 4. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Mexicansk linsegryde med ris og wokgrønt
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
- Paneret flæsk med lys løgsovs, kartofler og revne gulerødder
- Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- Nakkesteg med champignon, løg, bacon, skysovs og kartofler
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Pasta carbonara
- Kartoffel-moussaka
- Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
For-/efterret
- Ribs-/solbærgrød med mælk
- Hjemmesyltede blommer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Chokoladebudding med flødeskum
- Ugens suppe
- Pandekager med syltetøj
- Æblesuppe med tvebakker
Andet godt
- Chokoflager (småkager, ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 5. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Rødbedekrebinet med urtebearnaise, bønner og kartoffelbåde
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med porre og urtesovs, kartofler og gulerødder
- Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler og rødkål
- Kogt høne med pikant sovs, kartofler og ærter
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majs
- Farsskinke med brun sovs, kartofler og blomkål
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, æbleratatouille og kartofler
- Bagt sej med tomat og løg, kartofler og hollandaisesovs
- Biksemad
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsmix
- Revelsben med skysovs, kartofler og bønner
For-/efterret
- Æblegrød med mælk
- Henkogte pærer med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Kirsebærshake
- Frugtgrød med mælk
- Legeret porresuppe
- Svesketrifli
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Studenterbrød (4 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med selleri og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Vikingegryde med svinekød, bacon og kartoffelmos
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs og persillekartofler
- Wokret med kylling og nudler
- Svinekam stegt som vildt med skysovs, kroblanding og kartofler
- Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffel-rodfrugtmix
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Irsk stuvning
- Chili con carne med rismix
- Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner
For-/efterret
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Skovbærfromage med flødeskum
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Hindbærshake med vanilje
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Blommedessert med flødeskum
- Æbleskiver med syltetøj
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Rabarbersuppe med ristet havregryn
Andet godt
- Makronsnitter (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 7. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Indisk dhal med ris
- Bøf stroganoff med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
- Hamburgerryg med lys sovs, kartofler og ærter
- Boller i selleri med kartofler og majsblanding
- Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Brunkål med nakketern
For-/efterret
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte æbler med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Gammeldags æblekage med flødeskum
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Karrysuppe med ris og hønsekød
- Kakaosuppe med tvebakker
- Ymerfromage med saftsovs
- Pandekager med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Chokolademuffins (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 8. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
- Flødegullasch med kartofler og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Kalkunschnitzel med skysovs, kartofler og broccoliblanding
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og rodfrugter
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Bourgogne-marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Wokret med kylling og nudler
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
For-/efterret
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Solbærshake
- Hindbærfromage med flødeskum
- Thaisuppe
- Vafler med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Chokoflager (småkager, ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayonnaise og gulerod
Hent menuplan for uge 9. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Selleribøf med løg, bearnaisesovs, stegte kartofler og herregårdsgrønt
- Ungarsk gryderet med rodfrugtmos og broccoli
- Pandestegte frikadeller med porre og urtesovs, kartofler og bønner
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Orangemarineret kyllingelår med skysovs, grøntsagsblanding og kartofler
- Stegt medister med brun sovs, kartofler og timiangulerødder
- Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemaje-rismix
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kartofler og julienneblanding
- Lasagne
- Kalkun Cordon Bleu med paprikasovs, kartofler og ærter
- Kalvesteg med vildtsovs, kartofler og bønner
For-/efterret
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Luksusblommer med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Løgsuppe med brødcroutoner
- Ugens suppe
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Hytteostdessert med kirsebærsovs
- Æbleskiver med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Æblesuppe med ristet havregryn
Andet godt
- Studenterbrød (4 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas asier
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayonnaise og gulerod
Hent menuplan for uge 10. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Chop suey med svinekød og løse ris
- Pandestegte frikadeller med stuvede ærter/gulerødder og kartofler
- Karbonade med skysovs, kartofler og broccoliblanding
- Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
- Amerikansk farsbrød med tomatsovs, julienneblanding og kartofler
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Dampet laks med citronsovs, kartofler og julienneblanding
- Paprikakotelet i paprikasovs, kartoffelbåde og blomkål
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Ungarsk gullashsuppe med oksetern
For-/efterret
- Æblegrød med mælk
- Henkogte abrikoser med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Chokolademousse med flødeskum
- Kirsebærshake
- Pandekager med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker
Andet godt
- Makronsnitter (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk rødkål
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayonnaise og gulerod


