
Menuplan - Almindelig
Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.
Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.
Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.
Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og blomkål
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og julienneblanding
- Sprængt Svinekam, aspargessovs, kartofler, grøntsagssymoni
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Bondeomelet
- Cremet pastaret med skinke og bacon
- Kalvesteg med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Græskarsuppe
- Hindbærshake med vanilje
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Chokoladebudding med flødeskum
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Grøn postej med bulgur, carotter og champignon-flødesovs
- Ostindisk karryret med løse ris og bønner
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
- Kylling tikka masala med urterismix
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt medister med brun sovs, kartofler og timiangulerødder
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
- Millionbøf med kartoffelmos og bønner
- Italienske krebinetter, champignonsauce, kartofler og julienneblanding
- Gammeldags oksesteg med peberrodssovs, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Skovbærfromage med flødeskum
- Koldskål med tvebakker
- Pandekager med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat m/ dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Broccoligratin med peberfrugtsovs, persillekartofler og carotter
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Kyllingebryst med ingefær i soyasovs med ris og julienneblanding
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og gourmetblanding
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Pasta bolognese
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Thaisuppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- Koldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kalkunschnitzel med mornaysovs, kartofler og kroblanding
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og bønner
- Boller i carrysovs med løse ris og grøntsagsmix
- Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Chili Con Carne med rismix.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Blomkålssuppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Bondepige med slør
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Paprikagryde med kartofler og broccoli
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Wokret med kylling og nudler
- Tarteletter med høns i asparges
- Amerikansk farsbrød med tomatsovs, kartofler og majsblanding
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Paneret kotelet med kartofler, ærter og skysovs
- Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
- Oksesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Abrikosgrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Grøntsagssuppe med bacon.
- Aspargessuppe med kødboller
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Hindbærfromage med flødeskum
- Vafler med syltetøj
- Cremesuppe med solbærmarmelade
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Jægergryde med kartoffelmos og majsblanding
- Pandestegte frikadeller med skysovs, kartofler og ærter
- Kamfilet med skysovs, kartofler og rødkål
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og bønner
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og broccoli
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner
- Pasta carbonara
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Kold tunmousse med dressing og brød
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Chokoladebudding med flødeskum
- Mulligatawny-suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Borgmestergårdens suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Koldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Mexicansk linsegryde med ris og ærter
- Heksegryde med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Svensk pølseret
- Kalkun cordon bleu med kryddersovs, kartofler og herregårdsgrønt
- Karbonade med skysovs, kartofler og ærter
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Orientalsk sej i karrysovs og rismix
- Vikingegryde med svinekød, bacon og kartoffelmos
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding
- Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Hyldeblomstmousse med flødeskum
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Jordbærkage med flødeskum
- Tropisk koldskål med ristet havregryn
- Pandekager med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Ostindisk karryret med løse ris og kløvede gulerodsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Karbonade med skysovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, kartofler og bønner
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og broccoli
- Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
- Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
- Biksemad
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.
Forretter/efterretter
- Jordbærgrød med mælk
- Hjemmesyltede blommer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Spicysuppe med kokos
- Maizenagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- Fløderand med jordbærsovs
- Blomkålssuppe
- Vafler med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med champignonsovs, kartoffelbåde og ærter
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
- Kødsovs med pasta og bønner
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Lasagne
- Fars med bacon, dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Pasta carbonara
- Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Løgsuppe med brødcrutonner
- Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med rugknas.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk wokret med kikærter
- Paprikagryde med kartofler og majs
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Kold pastasalat med stegt kyllingebryst
- Karbonade med skysovs, kartofler og broccoliblanding
- Amerikansk farsbrød med tomatsovs, kartofler og majsblanding
- Sprængt svinekam med grøntsagsmornaysovs, broccoli og kartofler
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.
Forretter/efterretter
- Abrikosgrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Hindbærfromage med flødeskum
- Borgmestergårdens suppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe
- Citronfromage med flødeskum
- Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tarteletter med letstuvet sommergrønt
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kold tunmousse med dressing og brød
- Orientalsk sej i karrysovs og rismix
- Wokret med kylling og nudler
- Bondeomelet
- Oksesteg med skysovs, kartofler og franske ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med tropisk saftsovs
- Ugens suppe
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Frugtgrød med mælk
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- Koldskål med rugknas
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med cornflakes.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Grøn postej med bulgur, revne gulerødder og champignon flødesovs
- Bacongryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- Kalkunschnitzel med mornaysovs, kartofler og kroblanding
- Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- Kamfilet med rødvinssovs, kartofler, ærter og perleløg
- Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Svensk pølseret
- Pasta bolognese
- Spareribs med skysovs, kartoffelbåde og grillgrøntsager.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Thaisuppe
- Vanillebudding med saftsovs
- Tropisk koldskål med ristet havregryn
- Pandekager med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- Enebærgryde med rodfrugtmos og majsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med urtesauce, kartofler og broccoli
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- Grøntsagstærte
- Croissant med hjemmelavet hønsesalat og ananas
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Kahlua-dessert med flødepynt
- Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Bourgogne marineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Kyllingebryst i mornaysovs med ærter og kartofler
- Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt sild med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Grillkølle med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- Risotto med skinketern, bacon og grønt
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og gulerødder.
Forretter/efterretter
- Jordbær-/rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærkage med flødeskum
- Ugens suppe
- Mulligatawny-suppe
- Frugtgrød med mælk
- Spicysuppe med kokos
- Ananasfromage med flødeskum
- Pandekager med syltetøj
- Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.