Menuplan - Almindelig
Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.
Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.
Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.
Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Grøn postej med bulgur, revne gulerødder og champignon flødesovs
- Ostindisk karryret med løse ris og kløvede gulerodsmix
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Karbonade med skysovs, kartofler og ærter
- Kyllingeschnitzel med champignonsovs, kartofler og bagte rodfrugter
- Benløse fugle i skysovs, kart og grøntsagssymfoni
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fiskefrikadeller med dildsovs kartofler og gulerodsskiver
- Skipperlabskovs med svinekød
- Hvidkålssuppe med sprængt svinekam
- Mexicansk kødsovs med rismix.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Jordskokkesuppe med bacon
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Grøntsagssuppe med porre
- Brownies med flødeskum
- Kakaosuppe med tvebakker
- Pandekager med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler
- Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Brunkål med nakketern
- Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Kanelæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Spicy suppe med kokos
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Abrikostrifli med flødeskum
- Hindbærshake med vanille
- Æbleskiver med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Kalkunschnitzel med paprikasovs, brasede kartofler og ærter
- Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og gourmetblanding
- Let røget ribbensteg med lys sovs, kartofler og broccoli
- Stegt sild med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Pasta skinkegratin
- Hollandsk biksemad.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Chokoladebudding med flødeskum
- Vafler med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Nakkekotelet i fad med løse ris og grøntsagsblanding
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Sylte med stuvede kartofler (ej som diæt)
- Flødegullasch med kartoffelmos og bønner
- Pakistansk kima med bulgur og kløvede gulerodsmix.
Forretter/efterretter
- Blodpølse med æblekompot (ej som diæt)
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Risalamande med kirsebærsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Solbærshake
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Frugtsalat
- Æbleflæsk
- Æbleskiver med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Paprikagryde med kartoffelmos, delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og bønner
- Hvidkålssuppe med kogt medisterpølse
- Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kogt oksekød med sur-sødsovs, kartofler og rosenkål
- Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- Svensk pølseret
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kartoffelbåde og wokgrønt
- Juleplatte - ribbensteg, frikadelle, rødkål, leverpostej, bacon og champignon (ej som diæt).
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med vanillefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Hindbærfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Bondepige med slør
- Paprikasuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Kødrand med lys sovs, kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- Biksemad
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- Svinekam stegt som vildt med skysovs, kroblanding og kartofler.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Ugens legerede suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Hindbærshake med vanilje
- Citronfromage med flødeskum
- Tomatsuppe med nudler
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med kartofler og grønsager
- Juleand med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hamburgerryg med grønlangkål og søde kartofler
- Ungarsk gryderet med kartofler og grøntsagsblanding
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
- Julemedisterpølse med stuvet hvidkål og kartofler
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Jordbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Risalamande med mandeldrys og kirsebærsovs
- Ugens legerede suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Aspargessuppe med kødboller
- Fragilité-roulade med hindbærskum
- Kahlua-dessert med flødepynt
- Æbleskiver med syltetøj
- Hindbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Sirupskage med creme (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Coq au vin med kartofler og bønner (kylling i rødvin)
- Hamburgerryg med grønlangkål og kartofler
- Kamfilet med skysovs, kartofler og rødkål
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Nytårstorsk med sennepssovs, æg, rødbede og kartofler
- Pakistansk kima med bulgur og kløvet gulerodsmix
- Kalkun-cordon bleu med paprikasovs, kartofler og ærter
- Oksesteg med skysovs, bønner, glaserede løg og kartofler.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Moccafromage med flødeskum
- Grøntsagssuppe med porre
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Pandekager med syltetøj
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Kransekagekonfekt 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Bacongryde med kartoffelmos og gulerødder
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Svensk pølseret
- Grønkålssuppe med sprængt nakke
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienneblanding
- Kylling tikka masala med urterismix
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og bønner
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.
Forretter/efterretter
- Rabarbergrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Romfromage med kirsebærsovs
- Ugens legerede suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Citronfromage med flødeskum
- Kakaosuppe med tvebakker
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 3. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og bønner
- Brunkål med nakkefilet
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
- Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- Hamburgerryg med aspargessovs, kartofler og blomkålsblanding
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
- Nakkesteg med champignon, løg, bacon, skysovs og kartofler
- Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens legerede suppe
- Skovbærfromage med flødeskum
- Solbærshake
- Æbleskiver med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 4. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
- Boller i karrysovs med løse ris og ærter
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Gule ærter med sprængt svinekam
- Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
- Paneret flæsk med lys løgsovs, kartofler og revne gulerødder
- Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Millionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemeje-rismix
- Kalvesteg med skysovs, bønner og kartofler.
Forretter/efterretter
- Ribs-/solbærgrød med mælk
- Hjemmesyltede blommer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Aspargessuppe med kødboller
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Minestronesuppe med bacontern
- Chokoladebudding med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Pandekager med syltetøj
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoflager - småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 5. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Rødbedekrebinet med urtebearnaise, bønner og kartoffelbåde
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med porrer, urtesovs, kartofler og gulerødder
- Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler og rødkål
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majs
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og bønner
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Irsk stuvning
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og kløvet gulerodsmix
- Revelsben med skysovs, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Ugens legerede suppe
- Kirsebærshake
- Frugtgrød med mælk
- Legeret porresuppe
- Svesketrifli
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- Vikingegryde med hakket svinekød og kartoffelmos
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs og persillekartofler
- Kylling tikka masala med urterismix
- Svinekam stegt som vildt med skysovs, kroblanding og kartofler
- Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Brunkål med nakkefilet
- Biksemad
- Oksesteg med skysovs, kartofler og franske ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Skovbærfromage med flødeskum
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Hindbærshake med vanilje
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Blommedessert med flødeskum
- Æbleskiver med syltetøj
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.