
Menuplan - Almindelig
Menuplaner for dig uden særlige behov i forhold til madens konsistens.
Der er 12 hovedretter og 12 for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du kan også vælge selv at sammensætte dine hovedretter. Det foregår ved, at du vælger en hovedret, som er kød + sovs, og hertil vælger to gange tilbehør, f.eks. flødekartofler, pasta, ris eller forskellige grøntsager.
Du må gerne både vælge blandt de 12 hovedretter og sammensætte nogle retter selv.
Du er også velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
- Mangogryde med ris og ærter
- Stegt medisterpølse med stuvede sommerkål og kartofler
- Stegt nakkefilet med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler, blomkålsblanding
- Paneret kotelet med baconkartofler, ærter og skysovs
- Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og gulerødder
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, kroblanding og kartofler
- Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Kødsovs med kartoffelmos og blomkålsblanding
- Kold tunmousse med dressing og brød
- Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta.
Forretter/efterretter
- Ribs-/blåbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Cremet skaldyrssuppe med rejer
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Kirsebærkoldskål med kammerjunkere
- Vafler med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Mexicansk linsegryde med rismix
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og ærter
- Kalkunschnitzel med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Appelsinstegt svinekam med orangesovs, broccoli og kartofler
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og zucchini-mix
- Kamfilet med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
- Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
- Forårsrulle med sur-sød sovs og rismix
- Biksemad.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Bondepige med slør
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold hindbærsuppe med flødeskum.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med porre og porresovs, kartofler og broccoliblanding
- Rullesteg med svesker, skysovs, kartofler og rødkål
- Kalkunkarbonade med stuvet ærter, asparges, bønner og kartofler
- Grilkølle med skysovs, kartoffelbåde og ratatouille
- Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- Kyllingebryst med ingefær i soyasovs med ris og broccoli
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Hollandsk biksemad
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.
Forretter/efterretter
- Jordbærgrød med mælk
- Henkogte pærer med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Appelsinfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Frugtgrød med mælk
- Koldskål med kammerjunkere
- Hytteostdessert med kirsebærsovs
- Blomkålssuppe
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
- Hjertemillionbøf med kartoffelmos og grøntsagsblanding
- Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- Skinkewok med løse ris
- Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og julienneblanding
- Gammeldaws ribbensteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Grøntsagstærte
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og grøntsagssymfoni
- Kalvesteg med skysovs, bønner, glaserede løg og kartofler.
Forretter/efterretter
- Solbærgrød med mælk
- Henkogte ferskner med råcreme
- Klar suppe med urter og boller
- Citronfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Paprikasuppe med kylling
- Skovbærfromage med flødeskum
- Ymerkoldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat tomat agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- Flødegullasch med kartoffelmos og grøntsagsmix
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Kold pastasalat med baconsvøbt kylling
- Karrykål
- Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler, rodfrugt blanding
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og bønner
- Urtemarineret svinekam med sauce royal, zucchinimix og kartofler
- Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienneblanding
- Hawaii kotelet med ananas i karrysauce og urterismix
- Nakkesteg med ovnbagte æbler og svesker, skysovs og kartofler
- Pasta carbonara.
Forretter/efterretter
- Kirsebærgrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Ymerfromage med saftsovs
- Græskarsuppe
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Tropisk koldskål med ristet havregryn
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat tomat agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- Ungarsk gryderet med kartoffelmos og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og blomkålsblanding
- Hønsefrikasse med kartofler
- Appelsinstegt svinekam, orangesovs, æbleratatouille og kartofler
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Orientalsk sej i karrysovs med rismix
- Sennepskotelet i sennepssovs, kartofler og ærter
- Pakistansk kima med bulgur og bønner
- Kogt oksekød med peberrodssovs, kart og kroblanding.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Vaniljebudding med saftsovs
- Ugens suppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Skovbærfromage med flødeskum
- Koldskål med kammerjunkere
- Pandekager med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat tomat agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gulerodsfrikadeller med brun sovs, wokgrønt og kartofler
- Vikingegryde med bacon, kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Karbonade med stuvede grønærter og kartofler
- Kylling tikka masala med urterismix
- Hamburgerryg med lys sovs kartofler og ærter
- Boller i karrysovs med løse ris og bønner
- Benløse fugle i brun sovs, kartofler og grøntsagssymfoni
- Stegt makrel med dildsovs, kartofler og gulerødder
- Kamfilet med skysovs, kartofler og rødkål
- Hollandsk biksemad
- Indisk dhal med urterismix.
Forretter/efterretter
- Abrikosgrød med mælk
- Henkogte abrikoser med vaniljefløde
- Klar suppe med urter og boller
- Jordbærfromage med flødeskum
- Ugens suppe
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Græskarsuppe
- Moccafromage med flødeskum
- Blomkålssuppe
- Vafler med syltetøj
- Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Peberfrugtsgratin med flødestuvet spinat og bønnemix
- Ostindisk karryret med løse ris og bønner
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymoni
- Stegt kyllingelår med skysovs, kartofler og blomkålsblanding
- Paneret flæsk med persillesovs, kartofler og rosenkål
- Biksemad
- Wokret med kylling og nudler
- Dampet laks med citronsovs, kartofler og delikatesseblanding
- Tarteletter med skinke og grønærter
- Forårsrulle med sur-sød sovs og rismix
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Blommegrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Pannacotta med bærsymfoni
- Aspargessuppe med kødboller
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Gammeldags æblekage flødeskum
- Hindbærshake med vanilje
- Æbleskiver med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Champignonpostej med peberfrugtsovs, kartoffelbåde og grøntsagssymfoni
- Tarteletter med høns i asparges
- Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og majsblanding
- Grønkålssuppe med kogt medisterpølse
- Kyllingebryst i mangosovs med kartofler og ærter
- Brunkål med nakkefilet
- Farseret blomkål med brun sovs, kroblanding og kartofler
- Bourgognemarineret svinekam med skysovs, delikatesseblanding og kartofler
- Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- Nakkesteg med champignon, løg, bacon, skysovs og kartofler
- Pasta bolognese
- Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- Jordbær-rabarbergrød med mælk
- Henkogte pærer med makronfløde
- Klar suppe med urter og boller
- Chokolademousse med flødeskum
- Ugens suppe
- Løgsuppe med brødcroutonner
- Frugtgrød med mælk
- Mulligatawny-suppe
- Ymerfromage med saftsovs
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Æblesuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- Enebærgryde med kartoffelmos og rosenkål
- Stegt medisterpølse med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålssuppe med sprængt svinenakke
- Stegt kyllingelår med champignonsovs, kartofler og ærter
- Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
- Boller i karrysovs med løse ris og grøntsagsmix
- Flæskesteg med skysovs, kartofler og rødkål
- Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og gulerødder i strimler
- Cremet pastaret med skinke og bacon
- Sennepskotelet i sennepssovs med kartoffelrodfrugtmix
- Indianergryde med kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- Sveskegrød med mælk
- Henkogte ferskner med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Fløderand med karamelsovs
- Jordskokkesuppe med bacon
- Risengrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Citronfromage med flødeskum
- Cremesuppe med solbærmarmelade
- Pandekager med syltetøj
- Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Indisk dhal med urterismix
- Paprikagryde med kartoffelmos og delikatesseblanding
- Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- Pasta carbonara
- Kyllingebryst i tomatsovs med kartoffelratatouillemix
- Ølbraiseret svineskank i skysovs med bønner og kartofler
- Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og rodfrugtblanding
- Sprængt svinekam med aspargessovs, kartofler og grøntsagsymfoni
- Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- Lasagne
- Kalkunschnitzel med champignonsovs, kartofler og ærter
- Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.
Forretter/efterretter
- Stikkelsbærgrød med mælk
- Henkogte ananas med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Vaniljebudding med saftsovs
- Karrykartoffelsuppe med kylling
- Mannagrød med smør og kanel
- Frugtgrød med mælk
- Ugens suppe
- Appelsinfromage med flødeskum
- Minestronesuppe med bacontern
- Solbærshake
- Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Gartnerens bolognese med nudler
- Jægergryde med kartoffelmos og rosenkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- Hvidkålsroulet med skysovs, kartofler og majsblanding
- Orangemarineret kyllingelår med skysovs, æbleratatouille og kartofler
- Stegt kalvelever med løg, løgsovs, kartofler og majs
- Forloren hare med vildtsovs, kartofler og ærter
- Grønkålssuppe med sprængt svinekam
- Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- Brunkål med nakkefilet
- Mexicanske pandekager, rismix og krydret tomatsovs
- Kalvesteg med cognacsauce, kartofler og bønner.
Forretter/efterretter
- Æblegrød med mælk
- Kanelæbler med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Ananasfromage med flødeskum
- Græskarsuppe
- Hirsegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Blomkålssuppe
- Romfromage med kirsebærsovs
- Kærnemælkssuppe med rosiner
- Vafler med syltetøj
- Solbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost, hvidkål og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- Omelet med flødestuvet spinat og bønnemix
- Mortens and med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og grøntsagsblanding
- Hakkebøf i løgsovs, bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- Hamburgerryg med bearnaisesovs, broccoliblanding og kartofler
- Brændende kærlighed med grøntsagsmix
- Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- Tarteletter med høns i asparges
- Fiskeret fra Skagen med kartofler og ærter
- Wokret med kylling og nudler
- Rullesteg med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- Mangogryde med ris og ærter.
Forretter/efterretter
- Alliancegrød med mælk
- Henkogte pærer med flødeskum
- Klar suppe med urter og boller
- Risalamande med kirsebærsovs
- Ugens suppe
- Boghvedegrød med kanelsukker
- Frugtgrød med mælk
- Tomatsuppe med nudler
- Skovbærfromage med flødeskum
- Thaisuppe
- Æbleskiver med syltetøj
- Rabarbersuppe med ristet havregryn.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.