Menuplan - Blød kost

Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.

Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.

Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  • 2. Enebærgryde med hakket svinekød, blomkål og rodfrugtemos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med urtesovs, broccoli og kartofler
  • 6. Paneret flæsk, hakket, med persillesovs, broccoli og kartofler
  • 7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
  • 8. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
  • 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  • 12. Kalvefarsbrød med cognacsauce, kartofler og wokgrønt.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Romfromage med kirsebærsovs
  • 5. Aspargessuppe med kødboller
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Minestronesuppe med bacontern
  • 9. Fragilité-roulade med hindbærskum
  • 10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
  • 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gartnerens bolognese med nudler
  • 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og julienneblanding
  • 5. Kyllingefarsbrød med grønsags-mornaysovs, revne urter og kartofler
  • 6. Karbonade med stuvede gulerødder og ærtepuré og kartofler
  • 7. Farseret blomkål med brun sovs, julienneblanding og kartofler
  • 8. Tarteletter med høns i pureret aspargessovs
  • 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med makronfløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Jordbærkage med flødeskum
  • 6. Mulligatawny-suppe
  • 8. Spicysuppe med kokos
  • 9. Ananasfromage med flødeskum
  • 11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
  • 2. Mangogryde med hakket kød, ris og broccoli
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 7. Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og gulerødder
  • 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 10. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
  • 11. Kold tunmousse med dressing og brød
  • 12. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte abrikoser med vaniljefløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Fløderand med karamelsovs
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Kirsebærkoldskål med kammerjunkere
  • 11. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med spinat, feta, oliven og tomat.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Mexicansk linsegryde med rismix
  • 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
  • 4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og blomkål
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og broccoli
  • 8. Stegt kamfilet, tyndtskåret, med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
  • 10. Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
  • 11. Lasagne.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede suppe
  • 9. Bondepige med slør
  • 10. Ymerkoldskål
  • 11. Pandekager med syltetøj
  • 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
  • 2. Enebærgryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med porre, pureret porresovs, kartofler og broccoli
  • 4. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og wokgrønt
  • 5. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
  • 7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Hollandsk biksemad
  • 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart, blomkål.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbærgrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med vaniljefløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 6. Kærnemælkssuppe
  • 8. Koldskål med kammerjunkere
  • 9. Hytteostdessert med kirsebærsovs
  • 10. Blomkålssuppe.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
  • 2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og broccoli
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, rodfrugter og kartofler
  • 6. Wokret med kylling og nudler
  • 7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og broccoli
  • 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket, med skysovs, kartofler og rødkål
  • 9. Fiskeret fra Skagen med revne gulerødder og kartofler
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, revne urter og kartofler.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte ferskner med råcreme
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 9. Nougatfromage med henkogte æbler
  • 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
  • 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 5. Karrykål
  • 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
  • 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og gulerødder
  • 8. Urtemarineret sprængt svinekamsfars med sauce royal, kartofler og broccoli
  • 9. Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienneblanding
  • 10. Kødboller i hawaiisovs med karry og urterismix.

Forretter/efterretter

  • 1. Kirsebærgrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med makronfløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 8. Mulligatawny-suppe
  • 9. Appelsinfromage med flødeskum
  • 10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
  • 11. Vafler med syltetøj

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
  • 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, kartoffelmos og wokblanding
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
  • 4. Stegt kalvelever hakket med løg, løgsovs, blomkål og kartofler
  • 6 .Appelsinkams farsbrød med orangesovs, kartofler og broccoli
  • 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  • 8. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
  • 9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
  • 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Romfromage med kirsebærsovs
  • 5. Ugens legerede suppe
  • 8. Tomatsuppe med nudler
  • 9. Skovbærfromage med flødeskum
  • 10. Koldskål med kammerjunkere
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
  • 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Karbonade med stuvede gulerødder og ærtepuré og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med paprikasovs, blomkål og kartofler
  • 6. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
  • 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
  • 10. Farsbrød med rødvinssauce, julienneblanding og kartofler
  • 11. Hollandsk biksemad.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogte abrikoser med vaniljefløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 8. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
  • 9. Moccafromage med flødeskum
  • 12. Hyldebærsuppe med æbler.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
  • 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne urter og ris
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 6. Paneret flæsk, hakket med persillesovs, revne gulerødder og kartofler
  • 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Pannacotta med bærsymfoni
  • 5. Aspargessuppe med kødboller
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede suppe
  • 9. Gammeldags æblekage flødeskum
  • 10. Hindbærshake med vanille
  • 11. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
  • 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
  • 4. Grønkålssuppe med farsbrød
  • 5. Kyllingefarsbrød med mangosovs, kartofler og broccoli
  • 7. Farseret blomkål med brun sovs, julienneblanding og kartofler
  • 8. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og wokgrønt
  • 11. Pasta bolognese
  • 12. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kart og blomkål.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Chokolademousse med flødeskum
  • 8. Mulligatawny-suppe
  • 9. Ymerfromage med saftsovs
  • 10. Kærnemælkssuppe
  • 11. Æbleskiver med syltetøj.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
  • 2. Enebærgryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 4. Hvidkålssuppe med sprængt svinekamsfarsbrød
  • 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
  • 6. Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
  • 7. Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
  • 8. Farsbrød med skysovs, rødkål og kartofler
  • 9. Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og gulerødder i strimler
  • 12. Indianergryde med kartofler og blomkål.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte ferskner med flødeskum
  • 4. Fløderand med karamelsovs
  • 5. Jordskokkesuppe med bacon
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 9. Citronfromage med flødeskum
  • 10. Cremesuppe med solbærmarmelade
  • 12. Jordbærsuppe med tvebakker.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Indisk dhal med urterismix
  • 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
  • 4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og delikatesseblanding
  • 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
  • 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og revne urter
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 10. Lasagne
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Vanillebudding med saftsovs
  • 5. Karrykartoffelsuppe med kylling
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede suppe
  • 9. Appelsinfromage med flødeskum
  • 10. Fragilité-roulade med hindbærskum
  • 11. Solbærshake.

Andet godt

  1. Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et øko græskar
  8. Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gartnerens bolognese med nudler
  • 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartofler
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 5. Orangemarineret kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og gulerødder
  • 8. Grønkålssuppe med farsbrød
  • 9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
  • 11. Brændende kærlighed, hakket med broccoli
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum
  • 2. Kanelæbler med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Græskarsuppe
  • 8. Blomkålssuppe
  • 9. Cheesecake med jordbærkompot
  • 10. Kærnemælkssuppe.

Andet godt

  1. Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost, hvidkål, kålrabi og selleri i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Mortens and, hakket, med skysovs, kartofler, hjemmelavet rødkål
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
  • 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
  • 5. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  • 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  • 9. Fiskeret fra Skagen med revne gulerødder og kartofler
  • 10. Wokret med kylling og nudler
  • 11. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål.

Forretter/efterretter

  • 1. Alliancegrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med makronfløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ris a la mande med kirsebærsovs
  • 8. Tomatsuppe med nudler
  • 9. Gammeldags æblekage flødeskum
  • 10. Thaisuppe
  • 11. Æbleskiver med syltetøj.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanilje 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.