Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- 2. Enebærgryde med hakket svinekød, blomkål og rodfrugtemos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med urtesovs, broccoli og kartofler
- 6. Paneret flæsk, hakket, med persillesovs, broccoli og kartofler
- 7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
- 8. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Kalvefarsbrød med cognacsauce, kartofler og wokgrønt.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Minestronesuppe med bacontern
- 9. Fragilité-roulade med hindbærskum
- 10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og julienneblanding
- 5. Kyllingefarsbrød med grønsags-mornaysovs, revne urter og kartofler
- 6. Karbonade med stuvede gulerødder og ærtepuré og kartofler
- 7. Farseret blomkål med brun sovs, julienneblanding og kartofler
- 8. Tarteletter med høns i pureret aspargessovs
- 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærkage med flødeskum
- 6. Mulligatawny-suppe
- 8. Spicysuppe med kokos
- 9. Ananasfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 33. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
- 2. Mangogryde med hakket kød, ris og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 7. Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og gulerødder
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
- 11. Kold tunmousse med dressing og brød
- 12. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte abrikoser med vaniljefløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kirsebærkoldskål med kammerjunkere
- 11. Vafler med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 34. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Mexicansk linsegryde med rismix
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og blomkål
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og broccoli
- 8. Stegt kamfilet, tyndtskåret, med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- 10. Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
- 11. Lasagne.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens legerede suppe
- 9. Bondepige med slør
- 10. Ymerkoldskål
- 11. Pandekager med syltetøj
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 35. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- 2. Enebærgryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med porre, pureret porresovs, kartofler og broccoli
- 4. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og wokgrønt
- 5. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- 7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Hollandsk biksemad
- 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart, blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med vaniljefløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Kærnemælkssuppe
- 8. Koldskål med kammerjunkere
- 9. Hytteostdessert med kirsebærsovs
- 10. Blomkålssuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 36. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartofler og blomkål
- 2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, rodfrugter og kartofler
- 6. Wokret med kylling og nudler
- 7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og broccoli
- 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket, med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Fiskeret fra Skagen med revne gulerødder og kartofler
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, revne urter og kartofler.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Nougatfromage med henkogte æbler
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 37. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Karrykål
- 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og gulerødder
- 8. Urtemarineret sprængt svinekamsfars med sauce royal, kartofler og broccoli
- 9. Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienneblanding
- 10. Kødboller i hawaiisovs med karry og urterismix.
Forretter/efterretter
- 1. Kirsebærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål med ristet havregryn
- 11. Vafler med syltetøj
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 38. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
- 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, kartoffelmos og wokblanding
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 4. Stegt kalvelever hakket med løg, løgsovs, blomkål og kartofler
- 6 .Appelsinkams farsbrød med orangesovs, kartofler og broccoli
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Ugens legerede suppe
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål med kammerjunkere
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 39. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Karbonade med stuvede gulerødder og ærtepuré og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med paprikasovs, blomkål og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
- 10. Farsbrød med rødvinssauce, julienneblanding og kartofler
- 11. Hollandsk biksemad.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte abrikoser med vaniljefløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- 9. Moccafromage med flødeskum
- 12. Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne urter og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Paneret flæsk, hakket med persillesovs, revne gulerødder og kartofler
- 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- 11. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med bærsymfoni
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens legerede suppe
- 9. Gammeldags æblekage flødeskum
- 10. Hindbærshake med vanille
- 11. Vafler med syltetøj.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 4. Grønkålssuppe med farsbrød
- 5. Kyllingefarsbrød med mangosovs, kartofler og broccoli
- 7. Farseret blomkål med brun sovs, julienneblanding og kartofler
- 8. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og wokgrønt
- 11. Pasta bolognese
- 12. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogt pære med makronfløde, pureret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Chokolademousse med flødeskum
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Ymerfromage med saftsovs
- 10. Kærnemælkssuppe
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- 2. Enebærgryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 4. Hvidkålssuppe med sprængt svinekamsfarsbrød
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
- 6. Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
- 7. Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
- 8. Farsbrød med skysovs, rødkål og kartofler
- 9. Havbøf med bløde løg, kartofler, skysovs og gulerødder i strimler
- 12. Indianergryde med kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Jordskokkesuppe med bacon
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Cremesuppe med solbærmarmelade
- 12. Jordbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 4. Plankebøf med ovnstegte kartofler, bearnaisesovs og delikatesseblanding
- 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
- 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og revne urter
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Lasagne
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Vanillebudding med saftsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens legerede suppe
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 10. Fragilité-roulade med hindbærskum
- 11. Solbærshake.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Orangemarineret kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og gulerødder
- 8. Grønkålssuppe med farsbrød
- 9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- 11. Brændende kærlighed, hakket med broccoli
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Kanelæbler med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Græskarsuppe
- 8. Blomkålssuppe
- 9. Cheesecake med jordbærkompot
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost, hvidkål, kålrabi og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Mortens and, hakket, med skysovs, kartofler, hjemmelavet rødkål
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- 5. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 9. Fiskeret fra Skagen med revne gulerødder og kartofler
- 10. Wokret med kylling og nudler
- 11. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ris a la mande med kirsebærsovs
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 9. Gammeldags æblekage flødeskum
- 10. Thaisuppe
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.