Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 5. Kylling tikka masala og urterismix
- 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og gulerødder
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med rødvinssovs, kartofler og julienne-blanding.
Forretter/efterretter
- 2. Luxus æbler med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med bærsymfoni
- 6. Hindbærshake med vanille
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Blomkålssuppe
- 10. Kærnemælkssuppe med rosiner
- 11. Vafler med syltetøj.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Mazarintærte (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Kartoffelmos
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild, æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, kartofler og revne gulerødder
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 5. Farsbrød med skysovs, julienne-blanding og kartofler
- 6. Farsbrød med brun sovs, rødkål og kartofler
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 9. Fiskeret fra skagen med kartofler og gulerødder
- 10. Millionbøf med kartoffelmos og julienne-blanding
- 12. Gammeldags oksesteg, tyndtskåret, med peberrodssovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens legerede urtesuppe
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål med tvebakker.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Kartoffelmos
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Kikærtegryde med løse ris
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, rodfrugter og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
- 8. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Karbonade med skysovs, julienne-blanding og kartofler.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Thaisuppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Bedstefar med skæg (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Kartoffelmos
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i
dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Blomkålsgratin med pureret porresovs, kartofler og broccoli
- 2. Kyllingefarsbrød med mangosovs, ris og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 6. Bøf stroganoff med hakket oksekød, blomkål og kartofler
- 8. Kalvefarsbrød med vildtsovs, delikatesseblanding og kartofler
- 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- 10. Pasta bolognese
- 11. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs, kartofler og broccoli
- 12. Boller i carrysovs med løse ris og blomkål.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Blomkålssuppe
- 6. Boghvedegrød med kanelsukker
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Svesketrifli
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
- 11. Vafler med syltetøj.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Kartoffelmos
- Salat med spinat, feta, oliven og
tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Mexicansk linsegryde med ris og broccoli
- 2. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Karrykål
- 7. Fars med porrefyld, pureret, med porresovs, kartofler og gulerødder
- 8. Oksefarsbrød med skysauce, broccoli og kartofler
- 9. Paprikagryde med hakket svinekød, revne urter og mos
- 11. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler, gulerødder
- 12. Millionbøf med kartoffelmos og julienneblanding.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Grøntsagssuppe med bacon
- 6. Aspargessuppe med kødboller
- 9. Hindbærfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Småkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Kartoffelmos
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
- 2. Paneret flæsk, hakket med persillesovs, broccoli og kartofler
- 3. Hjemmelavede porrefrikadeller med urtesovs, kartofler og gulerødder
- 5. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 7. Lasagne
- 8. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
- 10. Kylling tikka masala og urterismix
- 11. Kold tunmousse med dressing og brød.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Mulligatawny suppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Solbærshake.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Kartoffelmos
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
- 2. Heksegryde med hakket svinekød, broccoli og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med rabarberkompot, skysauce og kartofler
- 6. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kartofler og blomkål
- 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Dampet sej med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 12. Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
- 5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Jordbærkage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål med kammerjunker
- 11. Amerikanske pandekager med syltetøj.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Chokolade-drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Kartoffelmos
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Farsbrød med paprikassovs, wokblanding og kartofler
- 5. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 6. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli
- 7. Kyllingefarsbrød med skysovs, revne urter og kartofler
- 9. Frisk røget kryddermakrel med stuvet spinat og kartofler
- 12. Sprængt oksekød, tyndtskåret med sur-sødsovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Spicysuppe med kokos
- 6. Maizenagrød med smør og kanel
- 8. Hindbærshake med vanille
- 9. Fløderand med jordbærsovs
- 10. Blomkålssuppe.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Kartoffelmos
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i
dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
- 2. Mangogryde med hakket kød, ris og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
- 4. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
- 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
- 7. Farseret blomkål med brun sovs, julienneblanding og kartofler
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Kødboller i hawaiisovs med karry og urterismix
- 12. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 1. Solbærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 9. Jordbær-/rabarber kage med flødeskum
- 10. Ymerfromage med saftsovs
- 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Mazarinsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Kartoffelmos
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Vegetarisk wokret med kikærter
- 2. Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemaje rismix
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 4. Paprikagryde med hakket svinekød, revne urter og mos
- 6. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- 7. Amerikansk farsbrød med tomatsovs, blomkål og kartofler
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Farsbrød med bacon, skysovs, kartoffelbåde og ratatuille.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 5. Borgmestergårdens suppe
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Chokoladekage med kokosglasur (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Kartoffelmos
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Blomkålsgratin med pureret porresovs, kartofler og broccoli
- 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, kartoffelmos og wokblanding
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffelrodfrugtmix
- 6. Appelsinkams farsbrød med orangesovs, kartofler og broccoli
- 7. Kyllingefarsbrød, whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- 8. Kold tunmousse med dressing og brød
- 10. Kylling tikka masala med urterismix
- 12. Oksefarsbrød med skysauce, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med tropisk saftsovs
- 6. Hindbærshake med vanille
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 9. Jordbær-/rabarber kage med flødeskum
- 10. Koldskål med tvebakker
- 11. Amerikanske pandekager med syltetøj.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Kartoffelmos
- Råkost med hvidkål, grønne
asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Kikærtegryde med løse ris
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og revne urter
- 4. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
- 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 11. Pasta bolognese
- 12. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og revne gulerødder.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Thaisuppe
- 9. Vanillebudding med saftsovs
- 10. Tropisk koldskål med kammerjunker.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Drømmekage (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Kartoffelmos
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i
dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Tallene ud for hovedretterne og forretterne/efterretterne herunder matcher tallene på menuplanen.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og wokgrønt
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med urtesovs, broccoli og kartofler
- 6. Paneret flæsk, hakket, med persillesovs, broccoli og kartofler
- 7. Kødrand med lys sovs, julienneblanding og kartofler
- 8. Boller i carrysovs med løse ris og blomkål
- 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Kyllingefarsbrød med rabarberkompot, skysauce og kartofler
- 12. Kalvefarsbrød med cognacsauce, kartofler og wokgrønt.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Fragilité roulade med hindbærskum
- 10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- 11. Vafler med syltetøj
- 12. Kold solbærsuppe med vanillekvark.
Andet godt (leveres ikke som blød kost)
- Mazarintærte (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Kartoffelmos
- Salat med spinat, feta, oliven og
tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.