Menuplan - Blød kost

Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.

Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.

Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.

Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.

Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Enebærgryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvede gulerødder, ærtepuré og kartofler
  • 5. Kylling tikka masala og urterismix
  • 7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
  • 8. Oksesteg, tyndtskåret med skysovs, kartofler og broccoli
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 10. Brunkål med hakket svinekød
  • 12. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffelrodfrugtmix.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Skovbærfromage med flødeskum
  • 6. Hindbærfromage med flødeskum
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Tomatsuppe med nudler
  • 9. Romfromage med kirsebærsovs
  • 10. Æbleskiver med syltetøj
  • 12. Rabarbersuppe, pureret.

Andet godt

  1. Småkager ca.140 g (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko græskar
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 7. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
  • 2. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
  • 4. Grønkålssuppe med farsbrød
  • 5. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
  • 7. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
  • 8. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder
  • 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager, kartofler
  • 10. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte ferskner med råcreme
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Gammeldags æblekage flødeskum
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 9. Kakaosuppe med tvebakker
  • 10. Ymerfromage med saftsovs
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Banankage med glasur (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 8. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
  • 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartofler
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
  • 5. Kyllingefarsbrød med paprikasovs, wokblanding og kartoffelbåde
  • 6. Gammeldaws ribbensteg, hakket, med skysovs, kartofler og rødkål
  • 7. Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og rodfrugter
  • 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Wokret med kylling og nudler.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
  • 5. Aspargessuppe med kødboller
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Solbærshake
  • 9. Hindbærfromage med flødeskum
  • 10. Thaisuppe
  • 11. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Chokolade drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med selleri, æble, valnødder, vindruer og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 9. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gulerodsfrikadeller med brun sovs, wokgrønt og kartofler
  • 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, rodfrugtemos og broccoli
  • 3. Hjemmelavede porrefrikadeller med urtesovs, kartofler og gulerødder
  • 4. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål
  • 5. Orangemarineret kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og revne urter
  • 7. Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemeje-rismix
  • 9. Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienneblanding
  • 12. Oksesteg, tyndtskåret, med skysovs, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med makronfløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 6. Brownies med flødeskum
  • 8. Mulligatawny-suppe
  • 9. Hytteostdessert med kirsebærsovs
  • 11. Kærnemælkssuppe.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 10. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 2. Enebærgryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med stuvede gulerødder, ærtepuré og kartofler
  • 4. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 7. Let røget ribbensteg, hakket, med lys sovs, kartofler og broccoli
  • 9. Dampet sej med sennepssovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Kalvesteg, tyndtskåret med rødvinssovs, kartofler og julienneblanding
  • 12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Ugens legerede urtesuppe
  • 6. Kirsebærshake
  • 9. Chokolademousse med flødeskum
  • 10. Risengrød med smør og kanel
  • 11. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Drømmekage (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Råkost med hvidkål, kålrabi og selleri i dressing med græskarkerne-topping.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild, æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 11. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Urtekrebinetter med bearnaisesovs, kartoffelbåde og wokgrøntsager
  • 2. Mangogryde med hakket kød, ris og broccoli
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, revne urter og kartofler
  • 6. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffelrodfrugtmix
  • 7. Kødrand med lys sovs, kartofler og delikatesseblanding
  • 8. Pasta bolognese
  • 11. Kartoffel Moussaka
  • 12. Sprængt oksekød, tyndtskåret, med sur-sødsovs, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Cheesecake med tropisk saftsovs
  • 5. Ugens legerede urtesuppe
  • 6. Kirsebærshake
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Karrykartoffelsuppe med kylling
  • 9. Skovbærfromage med flødeskum
  • 10. Æbleskiver med syltetøj.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 12. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Gartnerens bolognese med nudler
  • 2. Bacongryde med hakket svinekød, blomkål og mos
  • 3. Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
  • 4. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
  • 5. Kyllingefarsbrød med soyasovs, julienneblanding og ris
  • 7. Farsskinke med brun sovs, kartofler og blomkål
  • 8. Karbonade med stuvede gulerødder og ærtepuré og kartofler
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret med skysovs, broccoli og kartofler.

Forretter/efterretter

  • 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
  • 2. Henkogte pærer med råcreme
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Jordbærfromage med flødeskum
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 8. Mulligatawny-suppe
  • 9. Vanillebudding med saftsovs
  • 10. Koldskål med kammerjunkere.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko græskar
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat, gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Rullepølse med italiensksalat og broccoli
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Karrysild med æg og rødløg
  5. Spegepølse med løg, sky og grøn peber
  6. Leverpostej med bacon og rødbede.

Hent menuplan for uge 13. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
  • 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Hamburgerryg-farsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
  • 7. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
  • 9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
  • 10. Indianergryde med kartofler og broccoli
  • 11. Påskelam, hakket, med skysovs, kartofler og broccoli.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte ferskner med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Citronfromage med flødeskum
  • 6. Aspargessuppe med kødboller
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede urtesuppe
  • 9. Kahlua-dessert med flødepynt
  • 10. Skidne æg.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Salat med selleri, æble, valnødder,
    vindruer og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 14. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
  • 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, broccoli og kartofler
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
  • 5. Hollandsk biksemad
  • 6. Kyllingefarsbrød med marengosovs, broccoli og kartofler
  • 7. Kyllingefarsbrød, whiskysovs, kartofler, delikatesseblanding
  • 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
  • 9. Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kart og julienneblanding.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbærgrød med flødeskum
  • 2. Henkogte pærer med makronfløde
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 5. Spicysuppe med kokos
  • 8. Blomkålssuppe
  • 10. Cremesuppe med solbærmarmelade
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Kransekagekonfekt 6 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
  • 2. Flødegullasch med  hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
  • 6. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
  • 8. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
  • 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder
  • 12. Pasta bolognese.

Forretter/efterretter

  • 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
  • 2. Henkogte ferskner med råcreme
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ymerfromage med saftsovs
  • 5. Ugens legerede urtesuppe
  • 6. Hindbærshake med vanille
  • 8. Mulligatawny-suppe
  • 10. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas asier
  8. Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
  3. Frikadelle med rødkål og agurkesalat
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Indisk dhal med urterismix
  • 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Hakkebøf med løg, bearnaisesovs, julienneblanding og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
  • 6. Urtemarineret sprængt svinekamsfars med sauce royal, kartofler og broccoli
  • 8. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  • 9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
  • 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.

Forretter/efterretter

  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Hindbærfromage med flødeskum
  • 6. Solbærshake
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Ugens legerede urtesuppe
  • 9. Blomkålssuppe
  • 10. Chokoladebudding med flødeskum
  • 11. Pandekager med syltetøj.

Andet godt

  1. Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødkål
  8. Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
  • 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, broccoli og ris
  • 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
  • 4. Farsbrød med rødvinssauce, julienneblanding og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
  • 7. Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
  • 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
  • 10. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
  • 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder.

Forretter/efterretter

  • 2. Henkogte pærer med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Appelsinfromage med flødeskum
  • 6. Spicysuppe med kokos
  • 7. Frugtgrød med flødeskum
  • 8. Koldskål med kammerjunkere
  • 10. Aspargessuppe med kødboller
  • 11. Vafler med syltetøj.

Andet godt

  1. Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko rødbeder
  8. Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.

Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.

Hovedretter

  • 1. Mexicansk linsegryde med rismix
  • 3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og revne urter
  • 4. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
  • 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
  • 6. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
  • 7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
  • 8. Ribbensstegsfarsbrød med skysovs, kartofler og rødkål
  • 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
  • 11. Kødsovs med pasta.

Forretter/efterretter

  • 1. Æblegrød med flødeskum
  • 2. Henkogte ferskner med flødeskum
  • 3. Klar suppe med urter og boller
  • 4. Ananasfromage med flødeskum
  • 6. Risengrød med smør og kanel
  • 8. Tomatsuppe med nudler
  • 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
  • 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere.

Andet godt

  1. Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
  2. Øllebrød til morgenmaden
  3. Lille piskefløde
  4. Protino citron-vanille 2,5 dl
  5. Protino blåbær 2,5 dl
  6. Protino hindbær 2,5 dl
  7. Et glas øko agurkesalat
  8. Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.

Håndmadder (ej diæt)

  1. Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
  2. Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
  3. Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
  4. Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
  5. Spegepølse med remoulade og ristede løg
  6. Leverpostej med champignon og rødbede.