Hent menuplan for uge 15. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 6. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder
- 12. Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens legerede urtesuppe
- 6. Hindbærshake med vanille
- 8. Mulligatawny-suppe
- 10. Vafler med syltetøj.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 16. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Hakkebøf med løg, bearnaisesovs, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
- 6. Urtemarineret sprængt svinekamsfars med sauce royal, kartofler og broccoli
- 8. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
- 9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens legerede urtesuppe
- 9. Blomkålssuppe
- 10. Chokoladebudding med flødeskum
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, agurk, tomat oh gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 17. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, broccoli og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Farsbrød med rødvinssauce, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
- 7. Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
- 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte pærer med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Appelsinfromage med flødeskum
- 6. Spicysuppe med kokos
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Koldskål med kammerjunkere
- 10. Aspargessuppe med kødboller
- 11. Vafler med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 18. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Mexicansk linsegryde med rismix
- 3. Pandestegte frikadeller med varm kartoffelsalat og revne urter
- 4. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
- 6. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
- 7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- 8. Ribbensstegsfarsbrød med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Kødsovs med pasta.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, carotter og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 5. Kylling tikka masala med urterismix
- 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og blomkål
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med rødvinssovs, kartofler og julienneblanding.
Forretter/efterretter
- 2. Luksusæbler med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med bærsymfoni
- 6. Hindbærshake med vanille
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Blomkålssuppe
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 6. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 9. Fiskeret fra Skagen med kartofler og gulerødder
- 11. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding.
- 12. Gammeldags oksesteg, tyndtskåret, med peberrodssovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens legerede urtesuppe
- 8. Paprikasuppe med kylling
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål med tvebakker
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, revne urter og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 7. Forlorne hjerper i vildtsovs med kartofler og revne urter
- 9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Thaisuppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- 10. Koldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Kyllingefarsbrød med kryddersovs, broccoli og kartofler
- 6. Let røget ribbensteg, hakket, med lys sovs, kartofler og broccoli
- 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
- 8. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- 12. Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsaftsovs
- 5. Blomkålssuppe
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens legerede urtesuppe
- 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
- 12. Kold hindbærsuppe med flødeskum.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, kartofler og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Appelsinkams farsbrød med orangesovs, kartofler og æbleratatoille
- 5. Biksemad af hakket kød
- 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
- 12. Oksesteg, tyndtskåret, med skysovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Aspargessuppe med kødboller
- 9. Hindbærfromage med flødeskum
- 10. Vafler med syltetøj
- 11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med skysovs, kartofler og julienneblanding
- 5. Paneret flæsk, hakket med lys løgsovs, revne gulerødder og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 7. Farsbrød med bacon, skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- 9. Stegt sild med hvid løgsovs, kartofler og gulerødder
- 10. Kyllingefarsbrød med soyasovs, julienneblanding og ris
- 11. Kold tunmousse med dressing og brød.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Mulligatawny-suppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Koldskål.
Andet godt
- Kokostoppe med chokolade 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gulerodsfrikadeller med pikantsovs, wokgrønt og ris
- 2. Heksegryde med hakket svinekød, broccoli og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, wokgrønt og kartofler
- 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Orientalsk sej med karrysovs og rismix
- 11. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Stikkelsbærgrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 8. Ugens legerede urtesuppe
- 9. Jordbærkage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål med kammerjunker
- 12. Skovbærsuppe med tvebakker.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, agurk, tomat og gul peber.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Stegt kamfilet, tyndtskåret, med paprikasovs, kartofler og delikatesseblanding
- 5. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 7. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 8. Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
- 11. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Spicysuppe med kokos
- 8. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- 9. Fløderand med jordbærsovs
- 10. Blomkålssuppe
- 11. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Mangogryde med hakket kød, ris og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
- 4. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
- 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoffel-ratatouillemix
- 6. Lasagne
- 7. Fars med bacon, dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 1. Solbærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Hindbærsnitter 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges, radiser og dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.