Menuplan - Blød kost
Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.
Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.
Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne urter og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
- 6. Farsbrød med bacon, brun sovs, kartofler og blomkål
- 7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og broccoli
- 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket, med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Fiskefrikadeller med dildsovs kartofler og gulerodsskiver.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 8. Grøntsagssuppe med porre
- 10. Kakaosuppe med tvebakker
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og rodfrugter
- 2. Boller i karrysovs med løse ris og blomkål
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Paneret flæsk i gratin med persillesovs, broccoligratin og mos
- 7. Farseret blomkål med brun sovs, wokblanding og kartofler
- 8. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, revne urter og kartofler
- 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Indianergryde med kartoffelmos og broccoli.
Forretter/efterretter
- 2. Kanelæbler med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Spicysuppe med kokos
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Abrikostrifli med flødeskum
- 10. Hindbærshake med vanilje.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 5. Kyllingefarsbrød med paprikasovs, wokblanding og brasede kartofler
- 6. Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs
- 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og broccoli
- 10. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
- 12. Hollandsk biksemad.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens legerede suppe
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med kålrabi, selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og søde kartofler
- 4. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 5. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket, med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartofler
- 12. Pakistansk kima med bulgur og julienneblanding.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Frugtsalat
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
- 7. Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- 8. Kogt oksekød, tyndtskåret, med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder
- 9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- 11. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs med kartoffelbåde og wokgrønt.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte pærer med vaniljefløde, pureret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens legerede suppe
- 9. Bondepige med slør
- 10. Paprikasuppe med kylling
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 5. Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
- 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 11. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- 12. Svinekamsfarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Hindbærshake med vanilje
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Tomatsuppe med nudler
- 12. Hyldebærsuppe med æbler.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Juleand, hakket med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- 4. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og søde kartofler
- 6. Farsbrød med brun sovs, rødkål og kartofler
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
- 11. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Aspargessuppe med kødboller
- 10. Kahlua-dessert med flødepynt
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Sirupskage med creme (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og blomkål
- 5. Coq au vin med kyllingefarsbrød, kartofler og julienneblanding
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og kartofler
- 9. Nytårstorsk med sennepssovs, æg, rødbede og kartofler
- 10. Pakistansk kima med bulgur og bønner
- 12. Oksesteg, tyndtskåret med skysovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Moccafromage med flødeskum
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 10. Pandekager med syltetøj
- 11. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Kransekagekonfekt 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensksalat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
- 2. Bacongryde medhakket svinekød, julienneblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Farsbrød med paprikassovs, broccoli og kartofler
- 6. Grønkålssuppe med sprængt nakkefarsbrød
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 9. Stegt ising med persille, citron, urtehollandaise, kart og julienneblanding
- 10. Kylling tikka masala med urterismix
- 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Paprikasuppe med kylling
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe med tvebakker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Steg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, gulerod og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 3. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og broccoli
- 5. Kyllingefarsbrød med soyasovs, blomkål og kartofler
- 7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- 8. Hamburgerrygfarsbrød med aspargessovs, blomkål og kartofler
- 10. Boller i selleri med kartofler og revne gulerødder
- 11. Farsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
- 12. Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte pærer med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Solbærshake
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 4. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, blomkål og kartofler
- 2. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med mangosovs, kartofler og broccoli
- 6. Paneret flæsk, hakket, med lys løgsovs, revne gulerødder og kartofler
- 7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- 9. Stegt rødspættefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemeje-rismix
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Ugens legerede suppe
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Chokoflager - småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 5. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Rødbedekrebinet med urtebearnaise, wokgrønt og kartoffelbåde
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med porre, urtesovs, kartofler og gulerødder
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, revne urter og kartofler
- 7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og blomkål
- 8. Appelsinkams farsbrød med orangesovs, kartofler og broccoli
- 9. Bagt sej med tomat, løg, kartofler og hollandaisesovs
- 11. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- 12. Farsbrød med skysovs, julienneblanding og kartofler.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Kirsebærshake
- 8. Legeret porresuppe
- 9. Svesketrifli med flødeskum, pureret
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Rullepølse med italiensk salat og broccoli
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Karrysild med æg og rødløg
- Spegepølse med løg, sky og grøn peber
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tarteletter med letstuvet vintergrønt
- 2. Vikingegryde med hakket svinekød og kartoffelmos (blød kost)
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Kylling tikka masala med urterismix
- 6. Farsbrød med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 7. Forloren and med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Biksemad af hakket kød
- 12. Oksesteg, tyndtskåret, med skysovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Skovbærfromage med flødeskum
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 6. Hindbærshake med vanilje
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 10. Æbleskiver med syltetøj
- 12. Rabarbersuppe, pureret.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, rød peber, og agurk
- Kalvesteg med tyttebærfløde og gul peber
- Frikadelle med rødkål og agurkesalat
- Hamburgerryg med italiensk salat og babymajs
- Spegepølse med remoulade og ristede løg
- Leverpostej med champignon og rødbede.