
Menuplan - Blød kost
Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.
Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.
Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 40. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, broccoli og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, revne urter og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Paneret flæsk, hakket, med persillesovs, broccoli og kartofler
- 7. Biksemad af hakket kød
- 9. Dampet laks med citronsovs, kartofler og delikatesseblanding
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med bærsymfoni
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 6. Boghvedegrød med kanelsukker
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Gammeldags æblekage flødeskum
- 10. Hindbærshake med vanilje
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 41. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 4. Grønkålssuppe med farsbrød
- 5. Kyllingefarsbrød med mangosovs, kartofler og broccoli
- 7. Farseret blomkål med brun sovs, wokblanding og kartofler
- 8. Bourgogne marineret farsbrød, skysovs, julienneblanding og kartofler
- 11. Pasta bolognese
- 12. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kart og blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Chokolademousse med flødeskum
- 5. Ugens suppe
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Ymerfromage med saftsovs
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 42. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Selleribøf med bearnaisesovs, kartofler og grønsager
- 2. Enebærgryde med hakket svinekød, blomkål og kartofler
- 4. Hvidkålssuppe med sprængt svinekamsfarsbrød
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, broccoli og kartofler
- 6. Frikadeller med krydderurter brun sovs, kart og julienneblanding
- 7. Boller i karrysovs med løse ris og gulerødder
- 8. Farsbrød med skysovs, rødkål og kartofler
- 11. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffelrodfrugtmix
- 12. Indianergryde med kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 5. Jordskokkesuppe med bacon
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Cremesuppe med solbærmarmelade.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 43. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, delikatesseblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
- 6. Ølkams-farsbrød med skysovs, revne urter og kartofler
- 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og revne gulerødder
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Lasagne.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Vaniljebudding med saftsovs
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens suppe
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Solbærshake.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 44. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Orangemarineret kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 7. Forloren hare med vildtsovs, kartofler og blomkål
- 9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- 10. Brunkål med hakket svinekød
- 11. Mexicanske pandekager, rismix og krydret tomatsovs
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Kanelæbler med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Græskarsuppe
- 8. Blomkålssuppe
- 9. Romfromage med kirsebærsovs
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Råkost, hvidkål og selleri i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayo og gulerod.
Hent menuplan for uge 45. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Mortens andefarsbrød med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- 5. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 6. Brændende kærlighed, hakket, med broccoli
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Tarteletter med høns i pureret aspargessovs
- 11. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte pærer med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Thaisuppe
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 46. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne urter og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og broccoli
- 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, rodfrugter og kartofler
- 6. Farsbrød med bacon, brun sovs, kartofler og delikatesseblanding
- 7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og julienneblanding
- 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket, med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Stegt ising med karrysovs, kartofler og wokgrønt.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 5. Jordskokkesuppe med bacon
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 9. Gammeldags æblekage flødeskum
- 10. Kakaosuppe med tvebakker
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 47. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og wokgrønt
- 2. Boller i karrysovs med løse ris og blomkål
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Svinekamsfarsbrød med paprikasovs, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Paneret flæsk, hakket med persillesovs, broccoli og kartofler
- 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
- 9. Pikant sejfisk med hollandaisesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 2. Kanelæbler med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Spicysuppe med kokos
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Abrikostrifli med flødeskum
- 10. Hindbærshake med vanilje.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med selleri, æble og agurk i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 48. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
- 2. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 5. Kyllingefarsbrød med urtesovs, kartofler og broccoli
- 7. Farsskinke med brun sovs, kartofler og blomkål
- 8. Husarfarsbrød med skysauce, julienneblanding og kartofler
- 10. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
- 12. Mexicanske pandekager med rismix og krydret tomatsovs.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Vafler med syltetøj
- 11. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Råkost med selleri og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og søde kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 5. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Frugtsalat
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, revne urter og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
- 7. Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- 8. Kogt oksekød, tyndtskåret med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder
- 9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- 11. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kartoffelbåde og wokgrønt
For-/efterret
- 2. Henkogte pærer med vanillefløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens suppe
- 9. Bondepige med slør
- 10. Paprikasuppe
- 11. Æbleskiver med syltetøj
Andet godt
- Jødekager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat og dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 5. Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
- 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 11. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- 12. Svinekamsfarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
For-/efterret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens suppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Hindbærfromage med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Tomatsuppe med nudler
Andet godt
- Finskbrød (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologisk græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- 2. Juleand, hakket med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
- 4. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og søde kartofler
- 7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- 8. Tarteletter med høns i pureret aspargessovs
- 9. Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli
For-/efterret
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Aspargessuppe med kødboller
- 10. Kahlua-dessert med flødepynt
- 11. Æbleskiver med syltetøj
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 5. Coq au vin med kyllingefarsbrød, kartofler og julienneblanding
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og kartofler
- 7. Appelsinkamsfarsbrød med orangesovs, kartofler og broccoli
- 9. Nytårstorsk med sennepssovs, æg, rødbede og kartofler
- 12. Fransk oksegryde med hakket oksekød, kartoffelmos og gulerodsstrimler
For-/efterret
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Moccafromage med flødeskum
- 5. Blomkålssuppe
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
Andet godt
- Kransekagekonfekt, 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas asier
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Farsbrød med paprikasovs, julienneblanding og kartofler
- 6. Grønkålssuppe med sprængt nakkefarsbrød
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 9. Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kartofler og julienneblanding
- 11. Farsbrød med bacon, brun sovs, kartofler og blomkål
- 12. Bourgogne-marineret farsbrød med skysovs, kartofler og wokgrønt
For-/efterret
- 1. Rabarbergrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Paprikasuppe med kylling
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe med tvebakker
Andet godt
- Makronsnitter, 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede