
Menuplan - Blød kost
Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.
Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.
Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 19. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Blomkålsfrikadeller med karrysovs, gulerødder og ris
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med champignonsovs, rodfrugter og kartofler
- 6. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 7. Farserede rodfrugter med skysovs, kartofler og julienneblanding
- 8. Sprængt svinekamsfarsbrød med aspargessovs, broccoli og kartofler
- 9. Bagt sej med tomat løg, kartofler og hollandaisesovs
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med rødvinssovs, kartofler og gulerod.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte pærer med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med bærsymfoni
- 6. Hindbærshake med vanilje
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Blomkålssuppe
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 10. Kærnemælkssuppe.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 20. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og blomkål
- 5. Kylling tikka masala med urterismix
- 6. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- 8. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 9. Fiskeret fra skagen med kartofler og gulerødder
- 10. Millionbøf med kartoffelmos og julienneblanding
- 11. Italienske krebinetter med champignonsauce, kartofler og julienneblanding
- 12. Gammeldags oksesteg, tyndtskåret, peberrodssovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 5. Ugens suppe
- 8. Paprikasuppe med kylling
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Koldskål med tvebakker
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat m/ dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 21. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Broccoligratin med peberfrugtsovs, persillekartofler og revne gulerødder
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med soyasovs, julienneblanding og ris
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og broccoli
- 9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- 11. Pasta bolognese
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 5. Thaisuppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 9. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- 10. Koldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 22. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Vegetarisk paprikagryde med rodfrugtemos
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Farsbrød med paprikassovs, delikatesseblanding og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med mornaysovs, revne urter og kartofler
- 7. Græsk farsbrød med skysovs, kartofler og revne urter
- 8. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- 11. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffelrodfrugtmix.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Blomkålssuppe
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens suppe
- 9. Bondepige med slør
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 23. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1.Omelet med flødestuvet spinat og revne gulerødder
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og julienneblanding
- 5. Wokret med kylling og nudler
- 6. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 7. Amerikansk farsbrød med tomatsovs, blomkål og kartofler
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Italienske kødboller i krydret tomatsovs med pasta
- 12. Oksesteg, tyndtskåret, med skysovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Abrikosgrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Aspargessuppe med kødboller
- 9. Hindbærfromage med flødeskum
- 10. Vafler med syltetøj
- 11. Cremesuppe med solbærmarmelade.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 24. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
- 5. Paneret flæsk, hakket, med persillesovs, revne gulerødder og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 7. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og blomkål
- 10. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
- 11. Kold tunmousse med dressing og brød
- 12. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Chokoladebudding med flødeskum
- 5. Mulligatawny-suppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Koldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med spinat, feta, oliven og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 25. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Mexicansk linsegryde med ris og wokgrønt
- 2. Heksegryde med hakket svinekød, broccoli og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 6. Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Sprængt svinekam, tyndtskåret, aspargessovs, revne urter og kartofler
- 9. Orientalsk sej i karrysovs og rismix
- 11. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og blomkål
- 12. Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hyldeblomstmousse med flødeskum
- 5. Kartoffelsuppe med bacontern og purløg
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Jordbærkage med flødeskum
- 10. Tropisk koldskål med kammerjunker
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 26. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Ostindisk karryret med hakket svinekød, revne gulerødder og ris
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Karbonade med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med bearnaisesovs, broccoli og kartofler
- 7. Italiensk farsbrød med kryddersovs, kartofler og broccoli
- 8. Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
- 11. Farsbrød med skysovs, kartoffelbåde og wokgrønt
- 12. Indianergryde med kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 5. Spicysuppe med kokos
- 8. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere
- 9. Fløderand med jordbærsovs
- 10. Blomkålssuppe
- 12. Kold solbærsuppe med vaniljekvark.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med rødkål
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand og mayonnaise.
Hent menuplan for uge 27. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med tomatsovs og kartoflelratatouillemix
- 6. Lasagne
- 7. Fars med bacon, dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med skysovs, broccoli og kartofler.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- 10. Ymerkoldskål med kammerjunkere
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 28. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, revne urter og kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
- 4. Farsbrød med brun sovs, rødkål og kartofler
- 5. Kold pastasalat med kyllingefarsbrød
- 6. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- 7. Amerikansk farsbrød med tomatsovs, blomkål og kartofler
- 9. Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix.
Forretter/efterretter
- 1. Abrikosgrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 5. Borgmestergårdens suppe
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Chokoflager (småkager) (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 29. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, kartoffelmos og broccoli
- 4. Pandestegte frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
- 5. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffelrodfrugtmix
- 7. Kyllingefarsbrød med whiskysovs, kartofler og delikatesseblanding
- 8. Kold tunmousse med dressing og brød
- 9. Orientalsk sej i karrysovs og rismix
- 10. Wokret med kylling og nudler
- 12. Oksesteg, tyndtskåret, med skysovs, kartofler og broccoli.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Pannacotta med tropisk saftsovs
- 6. Kærnemælkssuppe
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 9. Jordbær-/rabarberkage med flødeskum
- 10. Koldskål med kammerjunkere
- 11. Pandekager med syltetøj.
Andet godt
- Studenterbrød 4 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas asier
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede.
Hent menuplan for uge 30. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, blomkål og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet spinat og kartofler
- 4. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 5. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
- 6. Kyllingefarsbrød med mornaysovs, revne urter og kartofler
- 7. Farsbrød med persille og æbler, brun sovs, kartofler og blomkål
- 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 11. Pasta bolognese.
Forretter/efterretter
- 1. Rabarbergrød med flødeskum, pureret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærfromage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Thaisuppe
- 9. Vaniljebudding med saftsovs
- 10. Tropisk koldskål med kammerjunker.
Andet godt
- Makronsnitter 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødbeder
- Salat med iceberg, blåbær, melon og agurk med dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 31. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Tortellini i tomatsovs og ratatouille
- 2. Enebærgryde med hakket svinekød, blomkål og rodfrugtemos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Sprængt svinekamsfarsbrød med urtesovs, broccoli og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Paneret flæsk, hakket, med persillesovs, broccoli og kartofler
- 8. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 9. Paneret sejfilet med limesauce, kartofler og rodfrugtstrimler
- 12. Kalvefarsbrød med cognacsauce, kartofler og wokgrønt.
Forretter/efterretter
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Kahlua-dessert med flødepynt
- 10. Jordbærkoldskål med kammerjunkere
- 11. Vafler med syltetøj.
Andet godt
- Chokolademuffins 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko agurkesalat
- Råkost med hvidkål, grønne asparges og radiser i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.
Hent menuplan for uge 32. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Bourgogne marineret farsbrød med skysovs, kartofler og julienneblanding
- 5. Kyllingefarsbrød med mornaysovs, revne urter og kartofler
- 6. Karbonade med stuvede gulerødder og ærtepuré og kartofler
- 7. Farseret blomkål med brun sovs, wokblanding og kartofler
- 8. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 12. Kogt oksekød, tyndtskåret, med peberrodssovs, kart og gulerødder.
Forretter/efterretter
- 1. Jordbær-/rabarbergrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Jordbærkage med flødeskum
- 6. Mulligatawny-suppe
- 8. Spicysuppe med kokos
- 9. Ananasfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere.
Andet godt
- Blandede smørbagte småkager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensksalat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede.