
Menuplan - Blød kost
Menuplaner for dig der har behov for mad med en blød konsistens.
Blød kost er primært, hvor kødet er hakket, og grøntsagerne er nemme at tygge.
Der er ni hovedretter og otte for-/efterretter at vælge imellem på menuplanen til blød kost. Hver uge har du desuden mulighed for at bestille ekstra ting udover hovedretterne og for-/efterretterne.
Du er velkommen til at vælge flere portioner af samme ret.
Hent menuplan for uge 49. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedretter
- 1. Gartnerens bolognese med nudler
- 2. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og søde kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 5. Tarteletter med høns i pureret asparges sovs
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 8. Gammeldaws ribbensteg, hakket med skysovs, kartofler og rødkål
- 9. Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 10. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål.
Forretter/efterretter
- 2. Henkogt fersken med flødeskum, pureret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 6. Solbærshake
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Frugtsalat
- 11. Æbleskiver med syltetøj.
Andet godt
- Brunkager ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- Et glas øko rødkål
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing.
Håndmadder (ej diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 50. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, revne urter og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
- 7. Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- 8. Kogt oksekød, tyndtskåret med sur-sødsovs, kartofler og gulerødder
- 9. Pestosej med flødesovs, kartofler og gulerodsstrimler
- 11. Pizzabøf i oreganokrydret champignonsovs, kartoffelbåde og wokgrønt
For-/efterret
- 2. Henkogte pærer med vanillefløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Hindbærfromage med flødeskum
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Ugens suppe
- 9. Bondepige med slør
- 10. Paprikasuppe
- 11. Æbleskiver med syltetøj
Andet godt
- Jødekager (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med iceberg, gul peber, agurk, tomat og dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 51. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og blomkål
- 5. Karbonade med skysovs, blomkål og kartofler
- 6. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
- 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 11. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
- 12. Svinekamsfarsbrød med skysovs, broccoli og kartofler
For-/efterret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Ugens suppe
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Hindbærfromage med flødeskum
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Tomatsuppe med nudler
Andet godt
- Finskbrød (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologisk græskar
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 52. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Vegetarisk paprikagryde med kartoffelmos
- 2. Juleand, hakket med skysovs, kartofler og hjemmelavet rødkål
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og julienneblanding
- 4. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og søde kartofler
- 7. Fars med bacon og dild, brun sovs, kartofler og blomkål
- 8. Tarteletter med høns i pureret aspargessovs
- 9. Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 11. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med cognacsauce, kartofler og broccoli
For-/efterret
- 1. Jordbærgrød med flødeskum
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Risalamande med kirsebærsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Aspargessuppe med kødboller
- 10. Kahlua-dessert med flødepynt
- 11. Æbleskiver med syltetøj
Andet godt
- Vaniljekranse ca. 140 g (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 1. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Indisk dhal med urterismix
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, revne urter og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 5. Coq au vin med kyllingefarsbrød, kartofler og julienneblanding
- 6. Hamburgerrygfarsbrød med grønlangkål og kartofler
- 7. Appelsinkamsfarsbrød med orangesovs, kartofler og broccoli
- 9. Nytårstorsk med sennepssovs, æg, rødbede og kartofler
- 12. Fransk oksegryde med hakket oksekød, kartoffelmos og gulerodsstrimler
For-/efterret
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Moccafromage med flødeskum
- 5. Blomkålssuppe
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Appelsinfromage med flødeskum
- 11. Kærnemælkssuppe
Andet godt
- Kransekagekonfekt, 6 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas asier
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med karrysild, karse og rød peber
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Sylte med rødbede og sennep
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 2. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Selleribøf med løgsovs, blomkål og kartoffelbåde
- 2. Bacongryde med hakket svinekød, gulerødder og kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 6. Grønkålssuppe med sprængt nakkefarsbrød
- 7. Farseret porre med brun sovs, kartofler og broccoli
- 9. Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kartofler og julienneblanding
- 10.Mexicanske pandekager, rismix, krydret tomatsovs
- 11. Farsbrød med bacon, brun sovs, kartofler og blomkål
- 12. Bourgogne-marineret farsbrød med skysovs, kartofler og wokgrønt
For-/efterret
- 1. Rabarbergrød med flødeskum (puréret)
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Romfromage med kirsebærsovs
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Paprikasuppe med kylling
- 9. Citronfromage med flødeskum
- 10. Kakaosuppe med tvebakker
Andet godt
- Makronsnitter, 3 stk. (ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje 2,5 dl
- Protino blåbær 2,5 dl
- Protino hindbær 2,5 dl
- 1 glas økologiske rødbeder
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 3. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Urtekrebinetter med champignonsovs, blomkål og kartofler
- 2. Paprikagryde med hakket svinekød, julienneblanding og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med persillesovs, kartofler og broccoli
- 4. Hamburgerrygfarsbrød med aspargessovs, blomkål og kartofler
- 7. Boller i selleri med kartofler og gulerodsstrimler
- 8. Brunkål med hakket svinekød
- 10. Italienske kødboller i krydret tomatsovs, pasta
- 11. Pakistansk kima med bulgur og julienneblanding
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret med rødvinssovs, kartofler og gulerod
For-/efterret
- 2. Henkogte abrikoser med kanelcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Fløderand med karamelsovs
- 6. Mannagrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Skovbærfromage med flødeskum
- 10. Blomkålssuppe
- 11. Æbleskiver med syltetøj
Andet godt
- Chokolademuffins (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1glas økologisk græskar
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 4. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Mexicansk linsegryde med ris og wokgrønt
- 2. Boller i karrysovs med løse ris og julienneblanding
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 4. Gule ærter med sprængt svinekamsfarsbrød
- 5. Kyllingefarsbrød med mangosovs, kartofler og broccoli
- 6. Paneret flæsk (hakket) med lys løgsovs, revne gulerødder og kartofler
- 7. Fars med persille og æbler, brun sovs, blomkål og kartofler
- 9. Stegt fiskefilet med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Kødsovs med kartoffelmos og blomkål
For-/efterret
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ymerfromage med saftsovs
- 5. Aspargessuppe med kødboller
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 9. Chokoladebudding med flødeskum
- 11. Pandekager med syltetøj
- 12. Æblesuppe med tvebakker
Andet godt
- Chokoflager (småkager, ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk rødkål
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin
- Fiskefrikadelle med remoulade, citron og agurk
- Hamburgerryg med italiensk salat, tomat og agurk
- Kalkun med pickles og rød peber
- Leverpostej med champignon og rødbede
Hent menuplan for uge 5. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Rødbedekrebinet med urtebearnaise, wokgrønt og kartoffelbåde
- 2. Jægergryde med hakket svinekød, broccoli og kartoffelmos
- 3. Pandestegte frikadeller med porre og urtesovs, kartofler og gulerødder
- 4. Farsbrød med svesker, brun sovs, rødkål og kartofler
- 5. Kyllingefarsbrød med pikant sovs, broccoli og kartofler
- 7. Farsskinke med brun sovs, kartofler og blomkål
- 8. Appelsinkamsfarsbrød med orangesovs, kartofler og æbleratatouille
- 9. Bagt sej med tomat og løg, kartofler og hollandaisesovs
- 11. Hakkebøf i løgsovs med bløde løg, kartofler og gulerodsstrimler
For-/efterret
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Henkogte pærer med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Kirsebærshake
- 8. Legeret porresuppe
- 9. Svesketrifli med flødeskum (puréret)
- 10. Kærnemælkssuppe
Andet godt
- Studenterbrød (4 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologiske rødbeder
- Råkost med selleri og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 6. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Vikingegryde med hakket svinekød, kartoffelmos og julienneblanding
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 5. Wokret med kylling og nudler
- 6. Farsbrød med brun sovs, blomkål og kartofler
- 7. Forloren and med brun sovs, kartofler og rødkål
- 8. Svinekamsfarsbrød med sennepssovs og kartoffel-rodfrugtmix
- 9. Fiskefrikadeller med persillesovs, kartofler og gulerødder
- 12. Gammeldags oksesteg (tyndtskåret) med peberrodssovs, kartofler og broccoli
For-/efterret
- 1. Alliancegrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Skovbærfromage med flødeskum
- 5. Karrykartoffelsuppe med kylling
- 6. Hindbærshake med vanilje
- 8. Tomatsuppe med nudler
- 10. Æbleskiver med syltetøj
- 12. Rabarbersuppe (puréret)
Andet godt
- Makronsnitter (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmad
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk græskar
- Coleslaw af hvidkål og gulerod i dressing
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 7. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Indisk dhal med ris
- 2. Bøf stroganoff med hakket oksekød, blomkål og mos
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
- 5. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- 6. Kyllingefrikadeller med skysovs, kartofler og sauterede grøntsager
- 7. Hamburgerrygfarsbrød med lys sovs, broccoli og kartofler
- 8. Boller i selleri med kartofler og gulerodsstrimler
- 9. Dampet sej med hvidvinssovs, kartofler og gulerødder
- 11. Hjertemillionbøf med kartoffelmos og broccoli
For-/efterret
- 2. Henkogte æbler med makronfløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Gammeldags æblekage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Karrysuppe med ris og hønsekød
- 9. Kakaosuppe med tvebakker
- 10. Ymerfromage med saftsovs
Andet godt
- Chokolademuffins (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk agurkesalat
- Salat med iceberg, gul peber, agurk og tomat med dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Rullepølse med italiensk salat, tomat og agurk
- Kartoffel med mayonnaise, bacon og tomat
- Karrysild med æg og rødløg
- Hønsesalat med ananas og tomat
- Leverpostej med bacon og rødbede
Hent menuplan for uge 8. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 2. Flødegullasch med hakket svinekød, blomkål og kartofler
- 3. Pandestegte frikadeller med brun sovs, kartofler og rødkål
- 4. Boller i karrysovs med løse ris og blomkål
- 5. Kyllingefarsbrød med skysovs, wokblanding og kartoffelbåde
- 7. Fars med porrefyld, skysovs, kartofler og rodfrugter
- 9. Hokifisk med hollandaisesovs, honningsauterede grøntsager og kartofler
- 10. Bourgogne-marineret farsbrød med skysovs, julienneblanding og kartofler
- 12. Tyrkiske kødboller i kryddersovs med rismix
For-/efterret
- 2. Henkogte ferskner med råcreme
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Fløderand med jordbær-blåbærsovs
- 5. Aspargessuppe (puréret) med kødboller
- 7. Frugtgrød med flødeskum
- 8. Solbærshake
- 9. Hindbærfromage med flødeskum
- 11. Vafler med syltetøj
Andet godt
- Chokoflager (småkager, ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologiske rødbeder
- Salat med selleri, æble, valnødder og vindruer i dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayonnaise og gulerod
Hent menuplan for uge 9. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 1. Selleribøf med løg, bearnaisesovs, stegte kartofler og blomkål
- 2. Ungarsk gryderet med hakket svinekød, mos og broccoli
- 3. Pandestegte frikadeller med porre og urtesovs, kartofler og gulerødder
- 4. Farsbrød med persille, skysovs, kartofler og rødkål
- 5. Orangemarineret kyllingefarsbrød med skysovs, blomkål og kartofler
- 7. Krydrede kødboller i tomatsovs med gurkemaje-rismix
- 9. Stegt ising med persille, citron og urtehollandaise, kartofler og julienneblanding
- 10. Lasagne
- 12. Kalvesteg, tyndtskåret, med vildtsovs, kartofler og blomkål
For-/efterret
- 1. Jordbær-rabarbergrød med flødeskum
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Ananasfromage med flødeskum
- 6. Ugens suppe
- 8. Mulligatawny-suppe
- 9. Hytteostdessert med kirsebærsovs
- 11. Kærnemælkssuppe
- 12. Æblesuppe med ristet havregryn
Andet godt
- Studenterbrød (4 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanille (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas asier
- Råkost med orange og gule gulerodsstrimler i dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayonnaise og gulerod
Hent menuplan for uge 10. Bemærk, at PDF'en med menuplanen ikke er webtilgængelig. Du kan se en webtilgængelig udgave af menuplanen herunder.
Hovedret
- 3. Pandestegte frikadeller med stuvede gulerødder, ærtepuré og kartofler
- 4. Karbonade med skysovs, kartofler og broccoli
- 5. Kyllingekødboller i mangosovs med kartofler og wokgrønt
- 6. Urtemarineret sprængt svinekamsfars med sauce royal, kartofler og julienneblanding
- 7. Amerikansk farsbrød med tomatsovs, julienneblanding og kartofler
- 8. Let røget ribbensteg (hakket) med lys sovs, kartofler og broccoli
- 9. Dampet sej med sennepssovs, kartofler og gulerødder
- 12. Ungarsk gullashsuppe med hakket oksekød
For-/efterret
- 1. Æblegrød med flødeskum
- 2. Henkogte abrikoser med vanillefløde
- 3. Klar suppe med urter og boller
- 4. Citronfromage med flødeskum
- 6. Risengrød med smør og kanel
- 8. Grøntsagssuppe med porre
- 9. Chokolademousse med flødeskum
- 10. Kirsebærshake
Andet godt
- Makronsnitter (3 stk., ej som diæt)
- Øllebrød til morgenmaden
- Lille piskefløde
- Protino citron-vanilje (2,5 dl)
- Protino blåbær (2,5 dl)
- Protino hindbær (2,5 dl)
- 1 glas økologisk rødkål
- Råkost med hvidkål og selleri i dressing (ej diæt)
Håndmad (ej som diæt)
- Æg med mayonnaise, tomat og agurk
- Kalvesteg med peberrodssalat og tyttebær
- Frikadelle med asie, rødkål og appelsin
- Fiskefilet med remoulade, citron, agurk og tomat
- Spegepølse med remoulade, ristede løg og agurk
- Hamburgerryg med æggestand, mayonnaise og gulerod


